Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
11.11.12 18:46

@kcechovka Omlouvám se už jsem to opravila, to víš se v tom tady ztrácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 18:46
@Lenka-K-85 píše:
@kcechovka Omlouvám se už jsem to opravila, to víš se v tom tady ztrácím…

mě je to fuk, ale jen aby se toho někdo nechytl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 18:52
  • Citovat
  • Upravit
38179
11.11.12 18:54
denisa 76 píše:
@Heineken :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Ahoj Deniso. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 18:54
@dada12 píše:
Ne potřebuji dotaz konkrétní, ráda bych odpověděla, proto prosím o konkrétní dotaz. :nevim:

tak já mám konkrétní dotaz. Psala jsi že muži na emiminu vylézají jen na témata o sexu.Tak mě zajímá kteří. Děkuji za konkrétní odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8781
11.11.12 18:56
@K.Black píše:
tak já mám konkrétní dotaz. Psala jsi že muži na emiminu vylézají jen na témata o sexu.Tak mě zajímá kteří. Děkuji za konkrétní odpověď :kytka:

ty jsi naivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.11.12 18:57

Tak a teď bych s dovolením přispěl něco do tématu Sex a dráždění bradavek, aby mohla dvanáctá dada klidně spát.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 18:58
@Heineken píše:
Tak a teď bych s dovolením přispěl něco do tématu Sex a dráždění bradavek, aby mohla dvanáctá dada klidně spát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na Tebe jsem ji upozornila, že chodíš i do sex. témam :D ale moje ostatní výpisky mužůl na tomto serveru a jejich návštěvnost nesexuálních témat ji tak zaskočila, že už neví co blekotá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 18:59
@kcechovka píše:
ty jsi naivní :mrgreen:

proč? položila jsem konkrétní dotaz, očekávám konkrétní odpověď. Jinak si začnu myslet že jsem v blázinci :think:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.11.12 18:59
@Heineken píše:
Tak a teď bych s dovolením přispěl něco do tématu Sex a dráždění bradavek, aby mohla dvanáctá dada klidně spát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a už je to tady, SEX, tak vylézají z děr :zed:

• Citovat
  • Upravit
38179
11.11.12 19:01
K.Black píše:
tak já mám konkrétní dotaz. Psala jsi že muži na emiminu vylézají jen na témata o sexu.Tak mě zajímá kteří. Děkuji za konkrétní odpověď :kytka:

Tak já se klidně přiznám, do témat o sexu jsem taky pár příspěvků napsal, ovšem teď mám sexu tolik, že kdybych o tom měl ještě psát, tak bych se asi zbláznil.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Maximálně občas přispěju s nějakou humornou nebo zajímavou historkou.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
11.11.12 19:03

Já jsem tu ještě ani jediný anonym nenapsala, myslím, že vzhledem ke kontroverznosti svého života, je to dobrý ne :think: :?: :?: :jazyk:.
Od mala nesnáším, jak někdo na nástěnku vyvěsil boncpapír a nepodepsal se pod něj :lol:.

• Citovat
  • Upravit
38179
11.11.12 19:04
K.Black píše:
a už je to tady, SEX, tak vylézají z děr :zed:

To ani ne, spíš jsem přišel z lampionovýho průvodu, zapnul jsem noťas a nakoukl jsem do tématu, do kterého jsem přispěl odpoledne.
Ale to jsem sem psal spíš o dětech, až teď koukám, kam se to zase zvrhlo.
8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.11.12 19:08
Larr píše:
Já jsem tu ještě ani jediný anonym nenapsala, myslím, že vzhledem ke kontroverznosti svého života, je to dobrý ne :think: :?: :?: :jazyk:.
Od mala nesnáším, jak někdo na nástěnku vyvěsil boncpapír a nepodepsal se pod něj :lol:.

To jsi správná holka.
Tak by to asi mělo být.
Ale nevím jak dalece je tvůj život kontroverzní, takže to nemůžu hodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
11.11.12 19:09

Chlap co má doma ženskou nepotřebuje chodit kvuly péči na emimino, ta jak to po většinou bývá chlapa vše naučí jak dítě přebalit, koupat atd, ženská..
Pak tu jsou chlapy co jsou na děti sami, nebo mají doma ženskou která se třeba málo stará o dítě tak zajdou sem aby se poradily, jako se radíme my.
Témata o sexu atd, to zajímá každého normálního sexu provozujího člověka, každého baví se o tom bavit..Je to téma samo o sobě. A to jsme s chlapama na to stejně..A pokud tu jsou já to jen uvítám rada od chlapa je přeci jen jiná než od ženský tedy v určitých situacích, a je to jen dobře, že tu jsou..Je to pěkné..Takže díky vám chlapi, že tu jste :hug: (Pokud nejste typu PESPES :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová