Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kcechovka Omlouvám se už jsem to opravila, to víš se v tom tady ztrácím…
@Lenka-K-85 píše:
@kcechovka Omlouvám se už jsem to opravila, to víš se v tom tady ztrácím…
mě je to fuk, ale jen aby se toho někdo nechytl ![]()
@dada12 píše:
Ne potřebuji dotaz konkrétní, ráda bych odpověděla, proto prosím o konkrétní dotaz.
tak já mám konkrétní dotaz. Psala jsi že muži na emiminu vylézají jen na témata o sexu.Tak mě zajímá kteří. Děkuji za konkrétní odpověď ![]()
@K.Black píše:
tak já mám konkrétní dotaz. Psala jsi že muži na emiminu vylézají jen na témata o sexu.Tak mě zajímá kteří. Děkuji za konkrétní odpověď
ty jsi naivní ![]()
Tak a teď bych s dovolením přispěl něco do tématu Sex a dráždění bradavek, aby mohla dvanáctá dada klidně spát.
![]()
@Heineken píše:
Tak a teď bych s dovolením přispěl něco do tématu Sex a dráždění bradavek, aby mohla dvanáctá dada klidně spát.![]()
![]()
na Tebe jsem ji upozornila, že chodíš i do sex. témam
ale moje ostatní výpisky mužůl na tomto serveru a jejich návštěvnost nesexuálních témat ji tak zaskočila, že už neví co blekotá ![]()
@kcechovka píše:
ty jsi naivní
proč? položila jsem konkrétní dotaz, očekávám konkrétní odpověď. Jinak si začnu myslet že jsem v blázinci ![]()
@Heineken píše:
Tak a teď bych s dovolením přispěl něco do tématu Sex a dráždění bradavek, aby mohla dvanáctá dada klidně spát.![]()
![]()
a už je to tady, SEX, tak vylézají z děr ![]()
K.Black píše:
tak já mám konkrétní dotaz. Psala jsi že muži na emiminu vylézají jen na témata o sexu.Tak mě zajímá kteří. Děkuji za konkrétní odpověď
Tak já se klidně přiznám, do témat o sexu jsem taky pár příspěvků napsal, ovšem teď mám sexu tolik, že kdybych o tom měl ještě psát, tak bych se asi zbláznil.
![]()
Maximálně občas přispěju s nějakou humornou nebo zajímavou historkou.
![]()
Já jsem tu ještě ani jediný anonym nenapsala, myslím, že vzhledem ke kontroverznosti svého života, je to dobrý ne
.
Od mala nesnáším, jak někdo na nástěnku vyvěsil boncpapír a nepodepsal se pod něj
.
K.Black píše:
a už je to tady, SEX, tak vylézají z děr
To ani ne, spíš jsem přišel z lampionovýho průvodu, zapnul jsem noťas a nakoukl jsem do tématu, do kterého jsem přispěl odpoledne.
Ale to jsem sem psal spíš o dětech, až teď koukám, kam se to zase zvrhlo.
![]()
Larr píše:
Já jsem tu ještě ani jediný anonym nenapsala, myslím, že vzhledem ke kontroverznosti svého života, je to dobrý ne![]()
![]()
![]()
.
Od mala nesnáším, jak někdo na nástěnku vyvěsil boncpapír a nepodepsal se pod něj.
To jsi správná holka.
Tak by to asi mělo být.
Ale nevím jak dalece je tvůj život kontroverzní, takže to nemůžu hodnotit.
Chlap co má doma ženskou nepotřebuje chodit kvuly péči na emimino, ta jak to po většinou bývá chlapa vše naučí jak dítě přebalit, koupat atd, ženská..
Pak tu jsou chlapy co jsou na děti sami, nebo mají doma ženskou která se třeba málo stará o dítě tak zajdou sem aby se poradily, jako se radíme my.
Témata o sexu atd, to zajímá každého normálního sexu provozujího člověka, každého baví se o tom bavit..Je to téma samo o sobě. A to jsme s chlapama na to stejně..A pokud tu jsou já to jen uvítám rada od chlapa je přeci jen jiná než od ženský tedy v určitých situacích, a je to jen dobře, že tu jsou..Je to pěkné..Takže díky vám chlapi, že tu jste
(Pokud nejste typu PESPES
)