Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
12.11.12 16:36
@Heineken píše:
Tak za sebe - do Snažilek nemám co napsat, protože s tím u nás nebyl nikdy problém, Těhotenský test - tak tam nevím co psát, prostě najednou a vždy velice rychle byl pozitivní a k porodu - první naprostá tragédie, chodili kolem manželky jako svatí v orloji a kdyby nakonec nepřišel jeden starší zkušený lékař, tak jsem byl možná bez dítěte i bez manželky. Druhý porod byla pohoda, radši jsme změnili nemocnici.
Jinak pro mě porod žádné trauma nebyl ani nezměnil můj pohled na manželku, působilo to na mě jako běžná součást života, že s tím může mít nějakej chlap problém jsem se dočetl až tady na miminu.
Ale tohle všechno už jsem napsal do uzavřených diskusí kde jsme se o tom bavili a že u nás nebyl problém se snažením i do jedné veřejné.

no původně to byl pokus o vtip, protože jsem nepředpokládala, že by se chlapi chtěli dopodrobna vybavovat o plodném hlenu a testech, ale máš bod :palec:
A pravda - znám chlapy, co si i na živo o porodech pokecaj - jen to nesmí trvat moc dlouho a neměly by tam být detaily :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
12.11.12 16:36
@Jura007 píše:
A jinak jsem poctivě přelouskal všech šestatřicet stránek diskuse a nikde jsem nenarazil na rozumný argument, proč by chlapi měli jít z emimina do vyhnanství. Takže pokud ten argument znáte, sem s ním… Rád si ho přečtu.
(Ale nepište prosím takové to, jako že starat se o děti je výhradně ženská záležitost - a podobně…)

Tak třeba - prudí v diskuzích o malých penisech? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
12.11.12 16:41
@dada12 píše:
Kde bereš právo mě urážet?

Tak si přečti své diskuse a příspěvky, nikdo tě neuráží, myslí to s tebou dobře, že by si měla vyhledat pomoc :!. Ty se divíš, že tě mají za nemocnou?
Mám ti připomenout o čem mluvím?
Já nevykopnu manžela po sexu z bytu a nenechám ho škemrat na schodech, jako někdo :mrgreen:, myslím, že tak by se nezachovala žádná tady, jen protože ti chlap nenapsal 20 sms za den, tak dopadl jak potápka :pankac: :roll:.
A když jsme u toho, jak často, tak se svým partnerem zametáš?
(Pardón nedalo mi to musela jsem se zeptat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
12.11.12 16:57
@dada12 píše:
Kde bereš právo mě urážet?

já jsem se za to pako omluvila, chceš i květinu a pusu? :kytka: :*

• Citovat
  • Upravit
8781
12.11.12 17:02

Bože můj, že je někdo v této době takový, že musí bonzovat jako za komunistů.. Vid, bonzačko? Jsi ubohá ;) Zamysli se spíš nad tím, kde děláš chybu, protože kde jsi tam je problém ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
12.11.12 17:05
@IvkaH píše:
Tak si přečti své diskuse a příspěvky, nikdo tě neuráží, myslí to s tebou dobře, že by si měla vyhledat pomoc :!. Ty se divíš, že tě mají za nemocnou?
Já nevykopnu manžela po sexu z bytu a nenechám ho škemrat na schodech, jako někdo :mrgreen:, myslím, že tak by se nezachovala žádná tady, jen protože ti chlap nenapsal 20 sms za den, tak dopadl jak potápka :pankac: :roll:.

ano, myslela jsem to dobře, jde mi o zdraví :think: asi jsem to měla víc rozvinout :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19789
12.11.12 17:53
@Kačus82 píše:
Mně by třeba zajímalo, proč místní muži víc nepřispějí do témat jako Snažilky, Těhotenský test, Porod apod.

Za sebe můžu říct, že tyhle věci považuju za dost intimní a nemám potřebu je ventilovat na e-miminu. Nemám proč, připadalo by mi to jako jistý druh exhibicionismu. Na internetu neukazuju pinďoura a neventiluju intimní věci naší rodiny, no. Nemám zájem navštěvovat veřejnou gynekologickou ordinaci. Chráním si soukromí své rodiny, manželka by s nějakým exhibováním určitě nesouhlasila.

Praktické rady, pokud je potřebuju anebo pokud můžu dát - klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.11.12 17:55
@kcechovka píše:
Bože můj, že je někdo v této době takový, že musí bonzovat jako za komunistů.. Vid, bonzačko? Jsi ubohá ;) Zamysli se spíš nad tím, kde děláš chybu, protože kde jsi tam je problém ;) :pankac:

komanči nebrat :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
12.11.12 18:34
@IvkaH píše:

Co si to dovoluješ? :think: Proč sem taháš mé soukromé téma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.11.12 18:38
@dada12 píše:
Co si to dovoluješ? :think: Proč sem taháš mé soukromé téma? :think:

Co je na něm soukromého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
12.11.12 19:13
@IvkaH píše:
Co je na něm soukromého?
že jí chlap nenapsal - ale soukromá diskuze na veřejném serveru? hm no nvm dohledat se to dá.. zavřené to není.. :think: :think: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
12505
12.11.12 19:17

At žije Dada12 :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
12.11.12 19:25

@IvkaH co si to dovoluješ? :mrgreen: sice to vidělo už milion lidí, když to ta dáma psala do veřejného fora, ale přece jen si drzá a troufalá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.11.12 19:32

Chlapi na emiminu mi vůbec nevadí. Nikdy jsem se nesetkala s tím, že by tady psali něco závadného. Nikdy jsem je nezahlídla v diskusích o ryze ženských problémech :)
Znám plno schopných chlapů, co se o děti dokážou postarat, zatím co mámu pošlou na dovolenou.
A děkuji za příjemný podvečer díky úžasným příspěvkům jedné VIP emaminky. :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.11.12 19:33
@sunnyho.motylek píše:
At žije Dada12 :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek