Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jura007 píše:
A jinak jsem poctivě přelouskal všech šestatřicet stránek diskuse a nikde jsem nenarazil na rozumný argument, proč by chlapi měli jít z emimina do vyhnanství. Takže pokud ten argument znáte, sem s ním… Rád si ho přečtu.
(Ale nepište prosím takové to, jako že starat se o děti je výhradně ženská záležitost - a podobně…)
Tak třeba - prudí v diskuzích o malých penisech? ![]()
@dada12 píše:
Kde bereš právo mě urážet?
Tak si přečti své diskuse a příspěvky, nikdo tě neuráží, myslí to s tebou dobře, že by si měla vyhledat pomoc
. Ty se divíš, že tě mají za nemocnou?
Mám ti připomenout o čem mluvím?
Já nevykopnu manžela po sexu z bytu a nenechám ho škemrat na schodech, jako někdo
, myslím, že tak by se nezachovala žádná tady, jen protože ti chlap nenapsal 20 sms za den, tak dopadl jak potápka
.
A když jsme u toho, jak často, tak se svým partnerem zametáš?
(Pardón nedalo mi to musela jsem se zeptat).
@dada12 píše:
Kde bereš právo mě urážet?
já jsem se za to pako omluvila, chceš i květinu a pusu?
![]()
Bože můj, že je někdo v této době takový, že musí bonzovat jako za komunistů.. Vid, bonzačko? Jsi ubohá
Zamysli se spíš nad tím, kde děláš chybu, protože kde jsi tam je problém
![]()
@IvkaH píše:
Tak si přečti své diskuse a příspěvky, nikdo tě neuráží, myslí to s tebou dobře, že by si měla vyhledat pomoc. Ty se divíš, že tě mají za nemocnou?
Já nevykopnu manžela po sexu z bytu a nenechám ho škemrat na schodech, jako někdo, myslím, že tak by se nezachovala žádná tady, jen protože ti chlap nenapsal 20 sms za den, tak dopadl jak potápka
![]()
.
ano, myslela jsem to dobře, jde mi o zdraví
asi jsem to měla víc rozvinout
![]()
@Kačus82 píše:
Mně by třeba zajímalo, proč místní muži víc nepřispějí do témat jako Snažilky, Těhotenský test, Porod apod.
Za sebe můžu říct, že tyhle věci považuju za dost intimní a nemám potřebu je ventilovat na e-miminu. Nemám proč, připadalo by mi to jako jistý druh exhibicionismu. Na internetu neukazuju pinďoura a neventiluju intimní věci naší rodiny, no. Nemám zájem navštěvovat veřejnou gynekologickou ordinaci. Chráním si soukromí své rodiny, manželka by s nějakým exhibováním určitě nesouhlasila.
Praktické rady, pokud je potřebuju anebo pokud můžu dát - klidně.
@kcechovka píše:
Bože můj, že je někdo v této době takový, že musí bonzovat jako za komunistů.. Vid, bonzačko? Jsi uboháZamysli se spíš nad tím, kde děláš chybu, protože kde jsi tam je problém
![]()
komanči nebrat
![]()
@IvkaH píše:
Tak si přečti své diskuse a příspěvky, nikdo tě neuráží, myslí to s tebou dobře, že by si měla vyhledat pomoc. Ty se divíš, že tě mají za nemocnou?
Já nevykopnu manžela po sexu z bytu a nenechám ho škemrat na schodech, jako někdo, myslím, že tak by se nezachovala žádná tady, jen protože ti chlap nenapsal 20 sms za den, tak dopadl jak potápka
![]()
.
Co si to dovoluješ?
Proč sem taháš mé soukromé téma? ![]()
@dada12 píše:
Co si to dovoluješ?Proč sem taháš mé soukromé téma?
Co je na něm soukromého?
@IvkaH píše:že jí chlap nenapsal - ale soukromá diskuze na veřejném serveru? hm no nvm dohledat se to dá.. zavřené to není..
Co je na něm soukromého?
@IvkaH co si to dovoluješ?
sice to vidělo už milion lidí, když to ta dáma psala do veřejného fora, ale přece jen si drzá a troufalá
![]()
Chlapi na emiminu mi vůbec nevadí. Nikdy jsem se nesetkala s tím, že by tady psali něco závadného. Nikdy jsem je nezahlídla v diskusích o ryze ženských problémech ![]()
Znám plno schopných chlapů, co se o děti dokážou postarat, zatím co mámu pošlou na dovolenou.
A děkuji za příjemný podvečer díky úžasným příspěvkům jedné VIP emaminky.
![]()
no původně to byl pokus o vtip, protože jsem nepředpokládala, že by se chlapi chtěli dopodrobna vybavovat o plodném hlenu a testech, ale máš bod

A pravda - znám chlapy, co si i na živo o porodech pokecaj - jen to nesmí trvat moc dlouho a neměly by tam být detaily