Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dada12 píše:
Co si to dovoluješ?Proč sem taháš mé soukromé téma?
spoukromé?
vždyť to četlo několik tisíc lidí
![]()
@AmyLee píše:
bylo.. já jak si na to vzpomenu tak mě otřepe![]()
![]()
![]()
ano, ano nebyl to hezký pohled ![]()
@K.Black píše:
spoukromé?![]()
![]()
vždyť to četlo několik tisíc lidí
![]()
Aha, tak to je jasný ne? Nicméně vážně si myslíš, že to patří do tématu " Proč jsou na Emimino i chlapi"?
@nety78 píše:
Ty sama jsi ze svého soukromého dramatu udělala veřejnou frašku
Probrala jsem, co jsem potřebovala. Proč to taháš sem?
@dada12 píše:
Aha, tak to je jasný ne? Nicméně vážně si myslíš, že to patří do tématu " Proč jsou na Emimino i chlapi"?
myslím že ano
myslím že když to uvidíš takhle pohromadě, budeš s nějakou terapií spěchat, aby se to nerozjelo ještě víc
blíží se svátky, a co by bylo s tvými dárky když budeš někde na uzavřeným
![]()
@K.Black píše:
myslím že anomyslím že když to uvidíš takhle pohromadě, budeš s nějakou terapií spěchat, aby se to nerozjelo ještě víc
blíží se svátky, a co by bylo s tvými dárky když budeš někde na uzavřeným
![]()
Kde bereš právo mě tu urážet? Jak to souvisí s tématem?
@dada12 píše:
protože vidím diagnozu a snažím se ti pomoct.
@dada12 píše:
Probrala jsem, co jsem potřebovala. Proč to taháš sem?
pokud někde něco napíšeš veřejně, není to soukromé. Pokud by někdo něco vynesl z uravřené skupiny, bylo by to špatné, ale to jméno sis udělala Ty sama.
@dada12 píše:
já teda nevidím, že tě někde uráží? máš asi slabší zrak nebo jsi opravdu nemocná
![]()
@nety78 píše:
pokud někde něco napíšeš veřejně, není to soukromé. Pokud by někdo něco vynesl z uravřené skupiny, bylo by to špatné, ale to jméno sis udělala Ty sama.
Podívej se, jednou je dané, že by se nemělo odbočovat od tématu, proto nerozumím, proč řešíš mé " soukromé " problémy, které jsem si řešila v diskuzi k tomu založené a určené. Nepoužívám anonymitu, nemám problém s otevřeností, ale proč mi to nenapíšeš tam, proč mi to píšeš tady, vždyť já Tě neznám.
@AmyLee píše:
já teda nevidím, že tě někde uráží? máš asi slabší zrak nebo jsi opravdu nemocná![]()
Já to vidím jako urážení, i to, co mi teď píšeš Ty.
@dada12 píše:
Podívej se, jednou je dané, že by se nemělo odbočovat od tématu, proto nerozumím, proč řešíš mé " soukromé " problémy, které jsem si řešila v diskuzi k tomu založené a určené. Nepoužívám anonymitu, nemám problém s otevřeností, ale proč mi to nenapíšeš tam, proč mi to píšeš tady, vždyť já Tě neznám.
protože ti tu korunovanou blbost zablokovali asi
![]()
@K.Black píše:
protože vidím diagnozu a snažím se ti pomoct.
Přesto si myslím, že mě tím obtěžuješ, bavím se tu na určité téma a je to z Tvé strany nemístné.