Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dado promin, ale asi ti to moc nemyslí, protože ničemu nerozumíš a vše potřebuješ vysvětlit…
@AmyLee píše:
ale anonymní jsou i zdejší ženy… a jak víš že jsou to zrovna tihle muži?![]()
Tak to nevíme nikdo že?
Ale bavíme se tu virtuálně o virtuálních mužích. ![]()
@kcechovka píše:
Dado promin, ale asi ti to moc nemyslí, protože ničemu nerozumíš a vše potřebuješ vysvětlit…
Ne potřebuji dotaz konkrétní, ráda bych odpověděla, proto prosím o konkrétní dotaz. ![]()
@dada12 Já už s tebou ztrácet čas nebudu, posledních 10 stránek o tvém intelektu vypovídá víc než dost.
Příspěvek upraven 11.11.12 v 18:24
@dada12 píše:
Tak to nevíme nikdo že?Ale bavíme se tu virtuálně o virtuálních mužích.
najednou.. no ztratila jsem včera s tebou času dost.. dneska ho využiji smysluplněji..
![]()
@dada12 píše:
V čem změna?
prvně se bavili jen o sexu, o sportu a o kravinách a najednou velká změna a řeší růst zoubků - nebo to patří do kategorie kravin - podle tebe?
@tetaagáta píše:
Jak se vaří s počítačem?
zavaris pocitac, to je snad jasny, ne
. ja vas holky (a kluci) teda jen ctu, ale je tu celkem sranda. muzi na emimi samozrejme patri, ale nektere matky…
by se nad sebou mely zamyslet ![]()
@dada12 píše:https://www.emimino.cz/…ankovani/17/
V čem změna?
To je zajímavý, že chlapi se o dětech nebaví a to mi na nich právě přijde typické. Proto mi vadí, že berou ženským po rozvodu děti. Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne.https://www.emimino.cz/…ankovani/27/
Nevím, jestli je správná, proto o tom diskutuju, ale napadlo mě to. Ž e třeba po rozvodu se chlapi ohání, jak chtějí děti málem do výhradní péče, ale jak je rok dlouhý, na Emiminu se chlapi k tématům o dětech nevyjadřují. Ano, pokud by se vůbec nepřispívali, tak ano, ale vzpomeň si na mě, až bude výživná diskuze o sexu, tak jak jim pojedou příspěvky od rukyA pak pro změnu píšeš:
@dada12 píše:
Tak jo, něco opět pustím, i když o tom diskuze není. Můj partner je mi v domácnosti naprosto rovnocený a kromě kojení, když je doma, tak má naplno dítě na starost a zbžňuje ho, není to nějaké " hlídání ". V tomhle ohledu je to opravdu nadstandartní péče otce a kdekdo mi závidí. To samé tchán, zrovna dnes jsme spolu řešili růst zoubků a jak malému sluší nová čepice a jaké číslo potřebuje. Prostě rodina inteligentní, na úrovni. Tak prosím nevymýšlejte kraviny.
Ale pro případ rozvodu bys chtěla dítě do své výhradní péče s odůvodněním, že manžel ani tchán nediskutují na e-miminu? Nebo o čem jsi to dříve psala?
![]()
Tvoje předchozí příspěvky musel každý pochopit jako názor, že soudy by přispívání do DF na e-miminu měly zohledňovat při svěřování dětí do péče.
Příspěvek upraven 11.11.12 v 18:38
@eumedon
Jsi frajer, já na to neměla trpělivost a ani čas, on můj muž chtěl taky večeři ![]()
@eumedon Ale obávám se že až si to přečte Dada, zeptá se tě, co jsi tím chtěl říct?! ![]()
Příspěvek upraven 11.11.12 v 18:45
@Lenka-K-85 píše:
@eumedon Ale obávám se že až si to přečte zakladatlka, zeptá se tě, co jsi tím chtěl říct?!
dada, ne zakladatelka ![]()