Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše:
Už se těším… akorát chci mít předem jasno, jestli tam můžou i chlapi… aby pak nedošlo k nějakému nedorozumění, chápeš?
Můžou. Ale jen zajíčci
Bude to sex seniorek s mlaďochy
![]()
@BohunkaP píše:
Ale zajímá - jenom prostě nemají potřebu o tom diskutovat.Zkrátka si to přečtou a to jim stačí - hledají věcné, konkrétní informace, nechtějí argumentovat a pokecat si.
Můj muž tímhle způsobem taky postupuje, mimochodem - celá léta, co jsem tu zaregistrovaná já. Přitom sám nepřidal jediný příspěvek.
Pokud máš ve svém okolí pouze muže, které to nezajímá, je to pořád dokola, zakopaný pes je v Tobě samotné.
Příspěvek upraven 11.11.12 v 16:02
No nemají tu potřebu no, vždyť to celou dobu píšu.
@Bábrdl Hahaha… tak to už se těším… a můžu tam přihlásit i manžela?
![]()
@dada12 píše:
Promiň, ale jak souvisí pěkný voňavý vyholený klín s výchovou dětí? Proč si myslíš, ze ten můj se o děti nezajímá?
Podle toho, co píšeš i jinde - máš kolem sebe divný vzorek chlapů.
Podle toho, co píšeš tady i jinde, se chlapi o děti nezajímají - tj. neřeší je v hovoru ani na netu. Usuzuji, že Tvůj partner je muž a z toho odvozuji, že tvůj partner je divný a o dětech nediskutuje a zajímá se jen o sex.
Pokud jsem se dopustila logického fó pá, tak je mně to celkem jedno ![]()
@dada12 píše:
No nemají tu potřebu no, vždyť to celou dobu píšu.
Ne, nepíšeš… ty nepíšeš, že nemají potřebu, ale že je to nezajímá… tedy spíš přesněji řečeno, že je zajímá jen sport, sex a ještě cosi…
@dada12 píše:
Jako že ženský neumí používat vyhledavač? To snad ne..Přesto si tu o dětech ženský vyměňují denně tisíce myšlenek, například očkování, škola, atd..
Menstruace, těhotenství, porod, kojení… To je spousta témat, z nichž jsou vyřazení jaksi předem.
Když uvážíme, že celá tahle diskuze vznikla kvůli zakladatelce, které někdo ukázal lulánka, nebo jak to nazvala, je to docela vtipný. ![]()
@KatkaX píše:
No to co píšeš Ty, přece. Tvoje absolutní tvrzení, že chlapi toto a chlapi tamto… to trošku naznačuje, že nic jiného neznáš, jinak bys to kategoricky nehlásala do světa.
Ne já to píšu proto, že to tady vidím na Emiminu, že chlapi nepíšou do diskuzí o dětech. Nebaví je to. Ale když je diskuze o sexu, píšou. Tohle jsem psala.
dada12 píše:
Já jsem psala, že se tu chlapi nebaví o dětech.
Já jo, akorát většinou na uzavžených diskusích a v soukromých zprávách.
Ale pár hraček pro děti už jsem tady doporučoval i na veřejných diskusích.
@Bábrdl píše:
Menstruace, těhotenství, porod, kojení… To je spousta témat, z nichž jsou vyřazení jaksi předem.Když uvážíme, že celá tahle diskuze vznikla kvůli zakladatelce, které někdo ukázal lulánka, nebo jak to nazvala, je to docela vtipný.
A mě přijde vtipný, jak jsem tu kamenována za to, že konstatuji fakt, že chlapi se o diskuze o dětech nezajímají.
@dada12 píše:
Ne já to píšu proto, že to tady vidím na Emiminu, že chlapi nepíšou do diskuzí o dětech. Nebaví je to. Ale když je diskuze o sexu, píšou. Tohle jsem psala.
Tak sama jsi napsala, že víš o třech výjimkách. Tak o ty bychom přišly ![]()
A nevím, jak by mohl muž kvalitně přispět třeba do debaty „jak jsou cítit první pohyby“
nebo jiné podobné.
@Heineken píše:
Já jo, akorát většinou na uzavžených diskusích a v soukromých zprávách.
Ale pár hraček pro děti už jsem tady doporučoval i na veřejných diskusích.
Tak možná proto jsem Tě neviděla diskutovat o dětech, je to škoda. Je to tu babinec jak nikdy.
@dada12 píše:
Ale tak to asi bude spíš tím, že tady je aktivních 690000 ženských a 6 chlapů, ne? Jako že to bude asi jen optický klam.
@KatkaX píše:
Ale tak to asi bude spíš tím, že tady je aktivních 690000 ženských a 6 chlapů, ne? Jako že to bude asi jen optický klam.
Tak to by byla půlka dětských žvanilů. Baby…
![]()
@Bábrdl píše:
Tak sama jsi napsala, že víš o třech výjimkách. Tak o ty bychom přišlyA nevím, jak by mohl muž kvalitně přispět třeba do debaty „jak jsou cítit první pohyby“
nebo jiné podobné.
Skvělý výběr tématu o dětech.