Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
11.11.12 15:30
@eumedon píše:
Přesně tak. Radím tam, kde věci rozumím (pokud chci pněkomu poradit). Tam kde tomu rozumějí víc jiní, přenechávám iniciativu jim.

A naopak, pokud potřebuju poradit, očekávám, že bude reagovat někdo, kdo má co říci.

To je dobře, nebo špatně?

Příspěvek upraven 11.11.12 v 15:28

Jojo, já taky nevím co to je třeba ten KET, tak to prostě přejdu, protože bych ze sebe akorát udělala vola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.11.12 15:30
@K.Black píše:
no jak kterej, to je moudro teda :roll: neznáš nikoho který i když je chlap se o děti stará lépe než žena? já jo, a není to žádný zakomplexovaný chudáček nebo přihřátej.

Ne já jsem nic takovýho nepsala, že neznám nikoho, kdo se o děti stará lépe, než žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.11.12 15:31
@K.Black píše:
no jak kterej, to je moudro teda :roll: neznáš nikoho který i když je chlap se o děti stará lépe než žena? já jo, a není to žádný zakomplexovaný chudáček nebo přihřátej.

No, většina otců, co znám, se umí o dítě (a nejenom umí, oni se i starají) postarat srovnatelně se ženou. Krom kojení neumí ženská nic navíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
@eumedon píše:
Přesně tak. Radím tam, kde věci rozumím (nebo si to aspoň myslím a pokud někdo žádá radu). Tam kde tomu rozumějí víc jiní, přenechávám iniciativu jim.

A naopak, pokud potřebuju poradit, očekávám, že bude reagovat někdo, kdo má co říci.

To je dobře, nebo špatně?

Příspěvek upraven 11.11.12 v 15:29

Já jsem psala, že se tu chlapi nebaví o dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@Verunecka289 píše:
Mě osobně to teda přijde dost uhozený… Když jsem si tu zakládala účet nepředpokládala jsem že tu můžou být i chlapi co by tu taky dělali že??? :think:
Co Vám líbí nebo nelíbí??? Já osobně jsem teda proti… Nevidím důvod proč by tu měli být… :zed:
Nevěděla jsem dojaké kategorie bych to mělá dát :nevim: :lol:

No jasně, co by tu dělali. Copak chlapi mají děti…
ještě aby si tu tak hledali, kdy dát mimino z korbičky do sporťáku nebo co dělat, když rostou zoubky. To by tak ještě hrálo.

Tys mě pěkně nakrkla, děvče. Diskuze plné „můj chlap se o malou nezajímá/neumí postarat/dělá blbosti“ a když náhodou někoho miminčí věci zajímají, šup s ním do pryč. :pocitac: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Taky jsem příznivec holčičího pokecu, ale od toho jsou tady uzavřené skupiny, ne? Za chvilku napíšeš, co tu dělají staré báby :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.11.12 15:32
@dada12 píše:

A? On tě snad někdo nutí bavitse s nima o sexu, nebo co? Když je někde diskuze typu „moje stará nechce anál, co s tím“, tak tam prostě nelezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.11.12 15:34
@KatkaX píše:
Aha, tak u vína se probere víc věcí :lol:, každopádně já jsem gentleman (gentlewoman) - užívám si, ale tajemství mé ložnice a přilehlých prostor není věc veřejná.

Asi jsme se moc nepochopily :D já nemyslela téma o sexu v takové míře, že popíšu jak jsem si ho strčila do ucha až po kule… Asi hold máme jinej pohled na ‚mluvení o sexu‘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 15:34
@dada12 píše:
Ne já jsem nic takovýho nepsala, že neznám nikoho, kdo se o děti stará lépe, než žena.

psala jsi Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne. tak nevím co si pod tím teda myslet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36556
11.11.12 15:35
@Verunecka289 píše:
No nevim včera sem viděla diskuzi a ten chlápek tam dával fotku svýho s prominutím š…na tohle je Vám opravdu šumák? Mě teda ne :nevim:

To přeci není důvod šmahem vyhnat chlapy. :nevim:

p. s. Hmm, marně váhám, co to slovo mohlo být. Že by šulín? Ale to mi teda nepřipadá jako kandidát na vytečkování, tak se dřív říkalo penisu i před malými chlapečky. (umyl sis šulína?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.11.12 15:36
@Bábrdl píše:
To přeci není důvod šmahem vyhnat chlapy. :nevim:p. s. Hmm, marně váhám, co to slovo mohlo být. Že by šulín? Ale to mi teda nepřipadá jako kandidát na vytečkování, tak se dřív říkalo penisu i před malými chlapečky. (umyl sis šulína?)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 15:36
@K.Black píše:
psala jsi Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne. tak nevím co si pod tím teda myslet :nevim:

raději nic, protože budeš označena za rýpalku :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
2400
11.11.12 15:37
@Bábrdl píše:
A? On tě snad někdo nutí bavitse s nima o sexu, nebo co? Když je někde diskuze typu „moje stará nechce anál, co s tím“, tak tam prostě nelezu.

Já to konstatuji, že jsou chlapi takoví a že mi to přijde zajímavé. V diskuzích o dětech chybí. Uvítala bych je více mezi námi, chlapy mám moc ráda a myslím, že mají co říct. Jen mi přijde, že je to prostě nezajímá. Neptají se na nic ohledně dětí, nediskutují o dětech. Ale jen se otevře diskuze o sexu, vynoří se z hlubin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@K.Black píše:
psala jsi Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne. tak nevím co si pod tím teda myslet :nevim:

8o 8o 8o
I za starých časů byli takoví, co se zajímali. Natož teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
@dada12 píše:
Ne já jsem nic takovýho nepsala, že neznám nikoho, kdo se o děti stará lépe, než žena.

Existuje přísloví „Jaký šel, takovou potkal“ (a opačně, jaká šla, takového potkala - i když nic z toho nelze brát absolutně, záleží taky na štěstí).

Ale když čtu takovéty rádobyfeministické zatrpklé kecy, jací jsou chlapi hrozní, chce se mi napsat: Ne, takoví nejsou chlapi! Takoví jsou ti chlapi, který si ty vybíráš za partnery! Nehledej problém v mužích obecně! Ten problém je v tobě!

Příspěvek upraven 11.11.12 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
@dada12 píše:

a Ty se tu bavíš JEN o dětech? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová