Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eumedon píše:
Přesně tak. Radím tam, kde věci rozumím (pokud chci pněkomu poradit). Tam kde tomu rozumějí víc jiní, přenechávám iniciativu jim.A naopak, pokud potřebuju poradit, očekávám, že bude reagovat někdo, kdo má co říci.
To je dobře, nebo špatně?
Příspěvek upraven 11.11.12 v 15:28
Jojo, já taky nevím co to je třeba ten KET, tak to prostě přejdu, protože bych ze sebe akorát udělala vola ![]()
@K.Black píše:
no jak kterej, to je moudro tedaneznáš nikoho který i když je chlap se o děti stará lépe než žena? já jo, a není to žádný zakomplexovaný chudáček nebo přihřátej.
Ne já jsem nic takovýho nepsala, že neznám nikoho, kdo se o děti stará lépe, než žena.
@K.Black píše:
no jak kterej, to je moudro tedaneznáš nikoho který i když je chlap se o děti stará lépe než žena? já jo, a není to žádný zakomplexovaný chudáček nebo přihřátej.
No, většina otců, co znám, se umí o dítě (a nejenom umí, oni se i starají) postarat srovnatelně se ženou. Krom kojení neumí ženská nic navíc ![]()
@eumedon píše:
Přesně tak. Radím tam, kde věci rozumím (nebo si to aspoň myslím a pokud někdo žádá radu). Tam kde tomu rozumějí víc jiní, přenechávám iniciativu jim.A naopak, pokud potřebuju poradit, očekávám, že bude reagovat někdo, kdo má co říci.
To je dobře, nebo špatně?
Příspěvek upraven 11.11.12 v 15:29
Já jsem psala, že se tu chlapi nebaví o dětech.
@Verunecka289 píše:
Mě osobně to teda přijde dost uhozený… Když jsem si tu zakládala účet nepředpokládala jsem že tu můžou být i chlapi co by tu taky dělali že???
Co Vám líbí nebo nelíbí??? Já osobně jsem teda proti… Nevidím důvod proč by tu měli být…
Nevěděla jsem dojaké kategorie bych to mělá dát![]()
No jasně, co by tu dělali. Copak chlapi mají děti…
ještě aby si tu tak hledali, kdy dát mimino z korbičky do sporťáku nebo co dělat, když rostou zoubky. To by tak ještě hrálo.
Tys mě pěkně nakrkla, děvče. Diskuze plné „můj chlap se o malou nezajímá/neumí postarat/dělá blbosti“ a když náhodou někoho miminčí věci zajímají, šup s ním do pryč.
![]()
Taky jsem příznivec holčičího pokecu, ale od toho jsou tady uzavřené skupiny, ne? Za chvilku napíšeš, co tu dělají staré báby
![]()
@dada12 píše:
A? On tě snad někdo nutí bavitse s nima o sexu, nebo co? Když je někde diskuze typu „moje stará nechce anál, co s tím“, tak tam prostě nelezu.
@KatkaX píše:
Aha, tak u vína se probere víc věcí, každopádně já jsem gentleman (gentlewoman) - užívám si, ale tajemství mé ložnice a přilehlých prostor není věc veřejná.
Asi jsme se moc nepochopily
já nemyslela téma o sexu v takové míře, že popíšu jak jsem si ho strčila do ucha až po kule… Asi hold máme jinej pohled na ‚mluvení o sexu‘.
@dada12 píše:
Ne já jsem nic takovýho nepsala, že neznám nikoho, kdo se o děti stará lépe, než žena.
psala jsi Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne. tak nevím co si pod tím teda myslet ![]()
@Verunecka289 píše:
No nevim včera sem viděla diskuzi a ten chlápek tam dával fotku svýho s prominutím š…na tohle je Vám opravdu šumák? Mě teda ne
To přeci není důvod šmahem vyhnat chlapy. ![]()
p. s. Hmm, marně váhám, co to slovo mohlo být. Že by šulín? Ale to mi teda nepřipadá jako kandidát na vytečkování, tak se dřív říkalo penisu i před malými chlapečky. (umyl sis šulína?)
@Bábrdl píše:
To přeci není důvod šmahem vyhnat chlapy.p. s. Hmm, marně váhám, co to slovo mohlo být. Že by šulín? Ale to mi teda nepřipadá jako kandidát na vytečkování, tak se dřív říkalo penisu i před malými chlapečky. (umyl sis šulína?)
@K.Black píše:
psala jsi Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne. tak nevím co si pod tím teda myslet
raději nic, protože budeš označena za rýpalku
![]()
@Bábrdl píše:
A? On tě snad někdo nutí bavitse s nima o sexu, nebo co? Když je někde diskuze typu „moje stará nechce anál, co s tím“, tak tam prostě nelezu.
Já to konstatuji, že jsou chlapi takoví a že mi to přijde zajímavé. V diskuzích o dětech chybí. Uvítala bych je více mezi námi, chlapy mám moc ráda a myslím, že mají co říct. Jen mi přijde, že je to prostě nezajímá. Neptají se na nic ohledně dětí, nediskutují o dětech. Ale jen se otevře diskuze o sexu, vynoří se z hlubin.
@K.Black píše:
psala jsi Chlap se prostě sám od sebe o děti nezajímá. Zajímá se o sex, sport a kraviny. O děti ne. tak nevím co si pod tím teda myslet
![]()
I za starých časů byli takoví, co se zajímali. Natož teď.
@dada12 píše:
Existuje přísloví „Jaký šel, takovou potkal“ (a opačně, jaká šla, takového potkala - i když nic z toho nelze brát absolutně, záleží taky na štěstí).
Ale když čtu takovéty rádobyfeministické zatrpklé kecy, jací jsou chlapi hrozní, chce se mi napsat: Ne, takoví nejsou chlapi! Takoví jsou ti chlapi, který si ty vybíráš za partnery! Nehledej problém v mužích obecně! Ten problém je v tobě!
Příspěvek upraven 11.11.12 v 15:40
@dada12 píše:
a Ty se tu bavíš JEN o dětech? ![]()