Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verunecka289 píše:
@Ananta jsem z Hustopečska ale nemyslim že by to bylo v čechách nějak moc jiný jako neříkám že by třeba chlapi nešli s kočárem ven ale je to málokdy spíš se vždycky stará ta ženská no ale asi jak kdo si to zařídí
Jo, jak si to kdo zařídí, tak to má… pozdě pak brečet nad rozlitým mlékem, že chlap se nestará, nepomůže a když je žena doma se třemi malými dětmi a naprosto nic nestíhá a potřebovala by pomoct od chlapa, tak ten se akorát diví, že dřív jí to nevadilo a že je to vlastně ženská práce…
Díky bohu za to, že mám kolem sebe víc těch normálních chlapů a ne tyhle předpotopní omezence ![]()
@Seizdra Připsala jsem to do příspěvku později, ale je to tam. Zatím změny neplánujeme. Kategorie jsou orientační a slouží k pobavení, takže se domníváme, že to muži berou s nadhledem. ![]()
M.
Jak jsem psala, jsme tady za ty chlapy ráda, ovšem ještě radši jsem, když ten můj o malé diskutuje v hospodě, nedovedu si ho tady představit, on raději jde do té hospody, a přiznává, že se tam o dětech baví
![]()
@Regina Hero píše:
Jo, jak si to kdo zařídí, tak to má… pozdě pak brečet nad rozlitým mlékem, že chlap se nestará, nepomůže a když je žena doma se třemi malými dětmi a naprosto nic nestíhá a potřebovala by pomoct od chlapa, tak ten se akorát diví, že dřív jí to nevadilo a že je to vlastně ženská práce…
Díky bohu za to, že mám kolem sebe víc těch normálních chlapů a ne tyhle předpotopní omezence
@admin píše:
@Seizdra Připsala jsem to do příspěvku později, ale je to tam. Zatím změny neplánujeme. Kategorie jsou orientační a slouží k pobavení, takže se domníváme, že to muži berou s nadhledem.M.
Hahaha… zatím asi emimino žádný z nich nežaloval, že mu tou kategorií přivodilo psychické trauma a doživotní újmu, že?
![]()
@Verunecka289 píše:
@IvkaH tak to že ženský, práci to je jasný ale nějak si nedokážu představit že by můj šel na pivo a řešil s klukama čí dítě má rýmu nebo taknemyslim to zle jen mi to přijde nepravděpodobný
![]()
Ty už máš děti?
A když jsme u toho, můj manžel zvládá sám naše dcery levou zadní, když potřebuju na celý den odjet z domu něco si vyřídit, v klidu se o ně bez stresu postará, ježiš prč né. Jsou to i jeho děti, účastnil se mých těhotenství, porodu, krmí, koupe, přebaluje, vozí kočárek a klidně se i chlapům v práci pochlubí co jeho dcery už umí, jeho kolegové většina už mají dospívající děti, říkám jim dědci čekatelé
a taky se zajímají, když se i sami ptají.
Než jsme museli na operaci s 6ti měs. tak se taky ptali, jak se vyvíjí stav a manželův kolega mi sám volal do nemocnice, jak je na tom malá.
@denca29 píše:
Je obecně známo, že sem chodí úchyláci a pedofilové.
Vážně?
Tak to jsem o sobě nevěděl! ![]()
Příspěvek upraven 11.11.12 v 14:24
@admin tak to jsem si nevšimla
no mě to právě napadlo už kdysi, že o chlapovi jsem věděla jen o jura a tata pavel, jinak jsem asi všechny oslovovala žensky
no aspoň jsem to zkusila ![]()
@Regina Hero @KPKristy @vendy111 no nebudu to tu vypisovat pořád dokola tahle diskuze vznikla z určitého důvodu, ten už mi byl vysvětlenej, chlapi samozřejmě děti mají a starají se o ně ale prostě si to u toho piva nedokážu představit to doufám není nic hroznýho
a nevadí mi že sem píšou chlapi jen si myslím že některý věci sem prostě nepatří viz admin o kousek výš ![]()
@IvkaH Já taky netvrdím, že táta Pavel je úchyl. Tvrdímn, že je tu plno úchyláku a pedoušů. A chlapi na emimi mi příjdou divný no…
@Regina Hero píše:
Hahaha… zatím asi emimino žádný z nich nežaloval, že mu tou kategorií přivodilo psychické trauma a doživotní újmu, že?![]()
![]()
No co není může být
teď jsi třeba dala návod z čeho zaplatit doplatek za elektriku ![]()
@Seizdra píše:
No co není může býtteď jsi třeba dala návod z čeho zaplatit doplatek za elektriku
A do prkýnka? Není tu někdo právník? Aby to pak emimino nechtělo zase po mně, že jsem to poradila…
![]()
@denca29 píše:
@IvkaH Já taky netvrdím, že táta Pavel je úchyl. Tvrdímn, že je tu plno úchyláku a pedoušů. A chlapi na emimi mi příjdou divný no…
To můžou být stejně tak ženy, jak muži na emiminu, že
.
@eumedon JO JO pokud „chlapovi“ nevadí titul zasloužilá kecalka a povídá s holkama o holčičích věcech tak je pro mě vivnej. Ale to je jedno ne? ![]()
@IvkaH píše:
To můžou být stejně tak ženy, jak muži na emiminu, že.
Nebo tu můžou být chlapi, co se přihlásí jako ženy a dělají ze sebe ženy, že jo… myslím, že admini by měli u všech registrovaných dělat domovní a osobní prohlídky… a neregistrovaným zakázat přispívat…
![]()