Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
11.11.12 14:17
@Verunecka289 píše:
@Ananta jsem z Hustopečska ale nemyslim že by to bylo v čechách nějak moc jiný jako neříkám že by třeba chlapi nešli s kočárem ven ale je to málokdy spíš se vždycky stará ta ženská no ale asi jak kdo si to zařídí :)

Jo, jak si to kdo zařídí, tak to má… pozdě pak brečet nad rozlitým mlékem, že chlap se nestará, nepomůže a když je žena doma se třemi malými dětmi a naprosto nic nestíhá a potřebovala by pomoct od chlapa, tak ten se akorát diví, že dřív jí to nevadilo a že je to vlastně ženská práce…
Díky bohu za to, že mám kolem sebe víc těch normálních chlapů a ne tyhle předpotopní omezence ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
11.11.12 14:19

@Seizdra Připsala jsem to do příspěvku později, ale je to tam. Zatím změny neplánujeme. Kategorie jsou orientační a slouží k pobavení, takže se domníváme, že to muži berou s nadhledem. :)

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.11.12 14:19

Jak jsem psala, jsme tady za ty chlapy ráda, ovšem ještě radši jsem, když ten můj o malé diskutuje v hospodě, nedovedu si ho tady představit, on raději jde do té hospody, a přiznává, že se tam o dětech baví :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4151
11.11.12 14:20
@Regina Hero píše:
Jo, jak si to kdo zařídí, tak to má… pozdě pak brečet nad rozlitým mlékem, že chlap se nestará, nepomůže a když je žena doma se třemi malými dětmi a naprosto nic nestíhá a potřebovala by pomoct od chlapa, tak ten se akorát diví, že dřív jí to nevadilo a že je to vlastně ženská práce…
Díky bohu za to, že mám kolem sebe víc těch normálních chlapů a ne tyhle předpotopní omezence ;)
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@admin píše:
@Seizdra Připsala jsem to do příspěvku později, ale je to tam. Zatím změny neplánujeme. Kategorie jsou orientační a slouží k pobavení, takže se domníváme, že to muži berou s nadhledem. :)M.

Hahaha… zatím asi emimino žádný z nich nežaloval, že mu tou kategorií přivodilo psychické trauma a doživotní újmu, že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Verunecka289 píše:
@IvkaH tak to že ženský, práci to je jasný ale nějak si nedokážu představit že by můj šel na pivo a řešil s klukama čí dítě má rýmu nebo tak :) nemyslim to zle jen mi to přijde nepravděpodobný :think: :)

Ty už máš děti?

A když jsme u toho, můj manžel zvládá sám naše dcery levou zadní, když potřebuju na celý den odjet z domu něco si vyřídit, v klidu se o ně bez stresu postará, ježiš prč né. Jsou to i jeho děti, účastnil se mých těhotenství, porodu, krmí, koupe, přebaluje, vozí kočárek a klidně se i chlapům v práci pochlubí co jeho dcery už umí, jeho kolegové většina už mají dospívající děti, říkám jim dědci čekatelé :pankac: a taky se zajímají, když se i sami ptají.
Než jsme museli na operaci s 6ti měs. tak se taky ptali, jak se vyvíjí stav a manželův kolega mi sám volal do nemocnice, jak je na tom malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
11.11.12 14:21
@denca29 píše:
Je obecně známo, že sem chodí úchyláci a pedofilové.

Vážně?

Tak to jsem o sobě nevěděl! :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.11.12 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.11.12 14:22

@admin tak to jsem si nevšimla :) no mě to právě napadlo už kdysi, že o chlapovi jsem věděla jen o jura a tata pavel, jinak jsem asi všechny oslovovala žensky :D no aspoň jsem to zkusila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.11.12 14:22

@Regina Hero @KPKristy @vendy111 no nebudu to tu vypisovat pořád dokola tahle diskuze vznikla z určitého důvodu, ten už mi byl vysvětlenej, chlapi samozřejmě děti mají a starají se o ně ale prostě si to u toho piva nedokážu představit to doufám není nic hroznýho :) a nevadí mi že sem píšou chlapi jen si myslím že některý věci sem prostě nepatří viz admin o kousek výš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.11.12 14:23

@IvkaH Já taky netvrdím, že táta Pavel je úchyl. Tvrdímn, že je tu plno úchyláku a pedoušů. A chlapi na emimi mi příjdou divný no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.11.12 14:23
@Regina Hero píše:
Hahaha… zatím asi emimino žádný z nich nežaloval, že mu tou kategorií přivodilo psychické trauma a doživotní újmu, že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No co není může být :D teď jsi třeba dala návod z čeho zaplatit doplatek za elektriku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.11.12 14:24
@Seizdra píše:
No co není může být :D teď jsi třeba dala návod z čeho zaplatit doplatek za elektriku :D

A do prkýnka? Není tu někdo právník? Aby to pak emimino nechtělo zase po mně, že jsem to poradila… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.11.12 14:25
@denca29 píše:
@IvkaH Já taky netvrdím, že táta Pavel je úchyl. Tvrdímn, že je tu plno úchyláku a pedoušů. A chlapi na emimi mi příjdou divný no…

To můžou být stejně tak ženy, jak muži na emiminu, že :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.11.12 14:25

@eumedon JO JO pokud „chlapovi“ nevadí titul zasloužilá kecalka a povídá s holkama o holčičích věcech tak je pro mě vivnej. Ale to je jedno ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.11.12 14:26
@IvkaH píše:
To můžou být stejně tak ženy, jak muži na emiminu, že :kytka:.

Nebo tu můžou být chlapi, co se přihlásí jako ženy a dělají ze sebe ženy, že jo… myslím, že admini by měli u všech registrovaných dělat domovní a osobní prohlídky… a neregistrovaným zakázat přispívat… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová