Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22044
11.11.12 12:46
@Verunecka289 píše:
nepotřebuju aby se do mě někdo navážel já taky nikoho neodsuzuju za jeho názory :nevim:

Za názory ne - Ty odsuzuješ jenom za pohlaví, že?

Diskusí na tohle téma už tu bylo mraky, takže pokud Tě skutečně zajímaly důvody, proč sem muži chodí, stačilo pohledat… namátkou:
https://www.emimino.cz/…lapy-118134/
 https://www.emimino.cz/…iminu-89115/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
11.11.12 12:47

@Verunecka289 Neříkej mi, že tě tak rozhodí jeden pindík? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481

@Verunecka289 No vždyt diskutejeme, já se tě ptám proč ti to vadí, protože tady to není server jen pro ženy. :nevim: A přesně jak píšou holky, tohle není o chlapech, ale o lidech, ženská sem taky může dát podobnou fotku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752

Mám kamarádku, která rodí v únoru. Vzhledem k tomu, že manžel je v invalidním důchodu / pracovní úraz zaviněný kolegou / nemůže si ta kamarádka dovolit jít na mateřskou :( protože by asi chcípli hlady. A tak jde na mateřskou její manžel :). Chudák je ze všeho už teď vyplašený a ptal se mě, že se bojí, že nebude třeba plno věcí vědět. A tak jsem mu řekla, že existuje emimino a kdyby něco, tak si najde plno věcí tam nebo mu ostatní poradí, že se nemusí bát :D. Takže si myslím, že když jsou i tatínkové na mateřský :potlesk:, proč by nemohly taky chodit mezi nás pro rady nebo i radou přispět :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481

@mischelinmisa :lol: :lol: :lol: :lol: pindík třeba ne, ale penis už jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.11.12 12:48
@Lenka-K-85 píše:
@Nelisa Omlouvám se chyba :oops: :mrgreen: chtěla jsem na něco reagovat, ale už mi to došlo, nějaké dlouhé vedení dnes :roll: :mrgreen:

V pohodě :pankac:, se mi ulevilo, že nejsem nechápavá. :dance: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
11.11.12 12:49

Na mateřský může být stejně tak chlap jako ženská, takže i on si sem může dojít pro rady… Nějak nevidím problém v chlapech na emiminu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
11.11.12 12:50

@Lenka-K-85 Já teda nechci být zlá, ale 53letej pán už nemá tolik pozornosti jako třeba ve 25letech, tak proč mu ho nepochválit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee

@mischelinmisa :think: :think: možná čekala lepšího a většího? :think: a on to nebyl pindík ale pinďour.. :-D teda odborně penis samozřejmě :palec:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
@Lenka-K-85 píše:
@mischelinmisa :lol: :lol: :lol: :lol: pindík třeba ne, ale penis už jo :mrgreen:

protože pindík je malý, penis je monstrozní obří tak může někoho vyděsit :lol:

• Citovat
  • Upravit
3451
11.11.12 12:51

@BohunkaP ježiš ale já se jen ptala na názor a asi sem si dovolila dost tak to se omlouvám už tu chybu radši neudělám nevěděla jsem že to bude pro některý lidi takovej problém no :nevim: předpokládala jsem že se prostě dozvím komu to vadí-nevadí a proč a opravdu sem nečekala že ze mě tady někdo udělá naprostou semetriku a bůhví co dalšího :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.11.12 12:54

@Verunecka289 A já se tě ptám na tvůj důvod proč by tu nemohli být a ¨jak si přišla na to, že tu nejsou (když si se registrovala) Pokuď tě rozhodí penis nemáš na diskuse o penisu chodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.11.12 12:54

@K.Black :mrgreen: :mrgreen: Fakt? To jsem netušila!  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.11.12 12:55

@Lenka-K-85 no nevim říkám asi sem fakt moc prudérní ale budu se snažit nebýt :mrgreen: třeba se dokážu převychovat :) prostě sem něco takovýho nečekala no ale je pravda že takový můžou být i ženský to musím uznat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
11.11.12 12:55

@AmyLee Já ho bohužel neviděla :D, doufám, že zakladatelka z toho nemá trauma :D JInak si myslím, že ty nejsou žádné dvanáctky, třináctky, které by to možná mohlo vyděsit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová