Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verunecka289 píše:
nepotřebuju aby se do mě někdo navážel já taky nikoho neodsuzuju za jeho názory
Za názory ne - Ty odsuzuješ jenom za pohlaví, že?
Diskusí na tohle téma už tu bylo mraky, takže pokud Tě skutečně zajímaly důvody, proč sem muži chodí, stačilo pohledat… namátkou:
https://www.emimino.cz/…lapy-118134/
https://www.emimino.cz/…iminu-89115/
@Verunecka289 No vždyt diskutejeme, já se tě ptám proč ti to vadí, protože tady to není server jen pro ženy.
A přesně jak píšou holky, tohle není o chlapech, ale o lidech, ženská sem taky může dát podobnou fotku. ![]()
Mám kamarádku, která rodí v únoru. Vzhledem k tomu, že manžel je v invalidním důchodu / pracovní úraz zaviněný kolegou / nemůže si ta kamarádka dovolit jít na mateřskou
protože by asi chcípli hlady. A tak jde na mateřskou její manžel
. Chudák je ze všeho už teď vyplašený a ptal se mě, že se bojí, že nebude třeba plno věcí vědět. A tak jsem mu řekla, že existuje emimino a kdyby něco, tak si najde plno věcí tam nebo mu ostatní poradí, že se nemusí bát
. Takže si myslím, že když jsou i tatínkové na mateřský
, proč by nemohly taky chodit mezi nás pro rady nebo i radou přispět
![]()
@Lenka-K-85 píše:
@Nelisa Omlouvám se chyba![]()
chtěla jsem na něco reagovat, ale už mi to došlo, nějaké dlouhé vedení dnes
![]()
V pohodě
, se mi ulevilo, že nejsem nechápavá.
![]()
Na mateřský může být stejně tak chlap jako ženská, takže i on si sem může dojít pro rady… Nějak nevidím problém v chlapech na emiminu ![]()
@Lenka-K-85 Já teda nechci být zlá, ale 53letej pán už nemá tolik pozornosti jako třeba ve 25letech, tak proč mu ho nepochválit
![]()
@mischelinmisa
možná čekala lepšího a většího?
a on to nebyl pindík ale pinďour..
teda odborně penis samozřejmě ![]()
@Lenka-K-85 píše:
@mischelinmisa![]()
![]()
![]()
pindík třeba ne, ale penis už jo
protože pindík je malý, penis je monstrozní obří tak může někoho vyděsit ![]()
@BohunkaP ježiš ale já se jen ptala na názor a asi sem si dovolila dost tak to se omlouvám už tu chybu radši neudělám nevěděla jsem že to bude pro některý lidi takovej problém no
předpokládala jsem že se prostě dozvím komu to vadí-nevadí a proč a opravdu sem nečekala že ze mě tady někdo udělá naprostou semetriku a bůhví co dalšího ![]()
@Verunecka289 A já se tě ptám na tvůj důvod proč by tu nemohli být a ¨jak si přišla na to, že tu nejsou (když si se registrovala) Pokuď tě rozhodí penis nemáš na diskuse o penisu chodit. ![]()
@Lenka-K-85 no nevim říkám asi sem fakt moc prudérní ale budu se snažit nebýt
třeba se dokážu převychovat
prostě sem něco takovýho nečekala no ale je pravda že takový můžou být i ženský to musím uznat… ![]()
@AmyLee Já ho bohužel neviděla
, doufám, že zakladatelka z toho nemá trauma
JInak si myslím, že ty nejsou žádné dvanáctky, třináctky, které by to možná mohlo vyděsit. ![]()