Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
11.11.12 12:17
@Verunecka289 píše:
No nevim včera sem viděla diskuzi a ten chlápek tam dával fotku svýho s prominutím š…na tohle je Vám opravdu šumák? Mě teda ne :nevim:

no pokud tady dává nevhodné příspěvky nahlas to admini smazouj sou tu i slušný chlapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
11.11.12 12:18

Zakladatelko napsala jsi tu 20 příspěvků a už ti vadí chlapi? Mně nevadí, pokud to řeší otázky rodičovství. Vadí mi, když mají jiné pohnutky… Sexuální narážky, a podobně.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:21

• Citovat
  • Upravit
751

Protože i muži mají své děti? Kolik chlapů je doma na mateřský a kolik se jich samo stará o děti a ženy třeba ani nemají. Tak takový jsou u mě frajeri a moc jim fandim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Kde nechceš aby chlap něco viděl, tak to udeláš soukromý nebo anonymně. Chlapi mi tu taky nevadí, jen občas trochu jeden, ale to je jen věc názoru :D navíc i kdyby to bylo zakázány, vypsat kolonku ‚muž‘, určite by se nějakej pod kolonkou ‚žena‘ našel, jen by to nebylo tak na očích. Hold před registraci se neposíla vzorek DNA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.11.12 12:19

Nechápu o co ti jde, tohle není emaminka, ale emimino a asi je to pro tebe novinka, ale muži mají taky děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Verunecka289 píše:
No nevim včera sem viděla diskuzi a ten chlápek tam dával fotku svýho s prominutím š…na tohle je Vám opravdu šumák? Mě teda ne :nevim:

Tak to by mě zajímalo kde teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
@Verunecka289 píše:

Tohle se může objevit na jakémkoli webu, to je riziko veřejných stránek, víš kolik je tady věcí, které musí admini mazat… Úchyla potkáš i na ulici, znamená to, že by po ulici neměli chodit muži? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
11.11.12 12:20

A proč ti tu vadí? Copak muži nemají děti, nemají vztahy atd? Je dobře že tu jsou, neuškodí si občas přečíst názor chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685

Mě nevadí, byla jsem z toho dříve překvapená, ale teď jsem ráda za ty co tu jsou. Jura, Dalimil…Díky za vaše rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451

Proč jsem proti je zmíněný výše… a jak to teda funguje když to tam bylo? pokud jsou slušný tak dobrý ale tohle mě docela rozhodilo :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603

Mě osobně tady chlapy vůbec nevadí… a není to portál vyloženě pro dámy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505

Tak třeba můj manžel tu nemá účet, ale pokud potřebuje něco zjistit, tak si tu něco pročte přes účet můj… a proč ne?

Jako, přišlo by mi divné, kdyby byli v některých tématech, ke kterým opravdu moc co říct nemají (o ovulaci, o MS, o kojení…), ale jinak, proč ne? Nehledě na to, že se tu zdaleka neřeší jen věci ohledně miminek…

To, že mi někteří přispěvatelé nesedí, to je o něčem jiném a to nerozlišuju na muže a ženy ;-)

A btw - těch diskusí na tohle téma je tu dost, většinou to vede jen k hádce a jsou to diskuse k ničemu, takže za mě tohle téma nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207

Tak to není o tom, že je to chlap, ale že je to exhibicionista. Stejně tak by mi vadila fotka dámského přirození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.11.12 12:21

A co ti vadi? Fakt me to zajima…
Divny by byl chlap na serveru pro lesby, ale tady? No bude jich mensina, ale ja to povazuji za osvezujici:-)
A jako netehotna nematka sem muzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 12:21
@Verunecka289 píše:
Proč jsem proti je zmíněný výše… a jak to teda funguje když to tam bylo? pokud jsou slušný tak dobrý ale tohle mě docela rozhodilo :P :)

ten uživatel není registrovaný ;) registrovaní chlapu tu takové foto nedávají :D nechápu co proti nim máš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová