Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verunecka289 píše:
No nevim včera sem viděla diskuzi a ten chlápek tam dával fotku svýho s prominutím š…na tohle je Vám opravdu šumák? Mě teda ne
no pokud tady dává nevhodné příspěvky nahlas to admini smazouj sou tu i slušný chlapi
Zakladatelko napsala jsi tu 20 příspěvků a už ti vadí chlapi? Mně nevadí, pokud to řeší otázky rodičovství. Vadí mi, když mají jiné pohnutky… Sexuální narážky, a podobně.
Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:21
Protože i muži mají své děti? Kolik chlapů je doma na mateřský a kolik se jich samo stará o děti a ženy třeba ani nemají. Tak takový jsou u mě frajeri a moc jim fandim!
Kde nechceš aby chlap něco viděl, tak to udeláš soukromý nebo anonymně. Chlapi mi tu taky nevadí, jen občas trochu jeden, ale to je jen věc názoru
navíc i kdyby to bylo zakázány, vypsat kolonku ‚muž‘, určite by se nějakej pod kolonkou ‚žena‘ našel, jen by to nebylo tak na očích. Hold před registraci se neposíla vzorek DNA ![]()
Nechápu o co ti jde, tohle není emaminka, ale emimino a asi je to pro tebe novinka, ale muži mají taky děti ![]()
@Verunecka289 píše:
No nevim včera sem viděla diskuzi a ten chlápek tam dával fotku svýho s prominutím š…na tohle je Vám opravdu šumák? Mě teda ne
Tak to by mě zajímalo kde teda ![]()
@Verunecka289 píše:
Tohle se může objevit na jakémkoli webu, to je riziko veřejných stránek, víš kolik je tady věcí, které musí admini mazat… Úchyla potkáš i na ulici, znamená to, že by po ulici neměli chodit muži? ![]()
A proč ti tu vadí? Copak muži nemají děti, nemají vztahy atd? Je dobře že tu jsou, neuškodí si občas přečíst názor chlapa.
Mě nevadí, byla jsem z toho dříve překvapená, ale teď jsem ráda za ty co tu jsou. Jura, Dalimil…Díky za vaše rady ![]()
Proč jsem proti je zmíněný výše… a jak to teda funguje když to tam bylo? pokud jsou slušný tak dobrý ale tohle mě docela rozhodilo
![]()
Mě osobně tady chlapy vůbec nevadí… a není to portál vyloženě pro dámy ![]()
Tak třeba můj manžel tu nemá účet, ale pokud potřebuje něco zjistit, tak si tu něco pročte přes účet můj… a proč ne?
Jako, přišlo by mi divné, kdyby byli v některých tématech, ke kterým opravdu moc co říct nemají (o ovulaci, o MS, o kojení…), ale jinak, proč ne? Nehledě na to, že se tu zdaleka neřeší jen věci ohledně miminek…
To, že mi někteří přispěvatelé nesedí, to je o něčem jiném a to nerozlišuju na muže a ženy ![]()
A btw - těch diskusí na tohle téma je tu dost, většinou to vede jen k hádce a jsou to diskuse k ničemu, takže za mě tohle téma nechápu ![]()
Tak to není o tom, že je to chlap, ale že je to exhibicionista. Stejně tak by mi vadila fotka dámského přirození.
A co ti vadi? Fakt me to zajima…
Divny by byl chlap na serveru pro lesby, ale tady? No bude jich mensina, ale ja to povazuji za osvezujici:-)
A jako netehotna nematka sem muzu?
@Verunecka289 píše:
Proč jsem proti je zmíněný výše… a jak to teda funguje když to tam bylo? pokud jsou slušný tak dobrý ale tohle mě docela rozhodilo![]()
ten uživatel není registrovaný
registrovaní chlapu tu takové foto nedávají
nechápu co proti nim máš ![]()