Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
11.11.12 12:35
@kcechovka píše:
chtěla jsem :D ale nakone jsem to nestihla :D

Příště na mě mysli, jsem tu sice často, ale takovou věc prošvihnout, to je neomluvítelné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

To je teda uhozený. proč by tu neměli být? jakože chlapi nemají děti??? nebo by se o ně neměli starat? a zajímat se? a jestli se objeví úchylák, jak píšeš, tak je to výjimka a může se objevit kdekoliv, třeba pod nickem mariana226 nebo tak něco a net nepozná jestli je to chlap nebo ženská.
takže úchylové mi vadí, chlapi ne. a hloupí lidi mi taky vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481

@Seizdra A máme tu nějakého chlapa co má tolik příspěvků? Možná Jura… :think: :mrgreen: Ale jinak souhlasím, chtělo by to něco universálního :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee

@Lenka-K-85 jo to je u nás taky.. řežu se u PC a muž (mmch mi dělá palačinky) kouká jako puk, tak musím s pravdou ven.. i téma pinďour byl :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3034
11.11.12 12:36
@kcechovka píše:
Zakldatelka má namysli tuto diskuzi https://www.emimino.cz/…raci-117294/ ale penis už je fuč :D

Verunecka 289 : je to přesně tahle diskuze (včera jsem tam taky nakoukla), jen ty fotky jeho přirození co byly u příspěvku zdendaobratle jsou vymazané, zde zasáhli admini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 12:37
@jizvíková píše:
juu a to uz je smazany, co, bych se mrkla

bylo mu přes 50.. takže pták už postaršího data :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15319
@Seizdra píše: Že jo :D Už mě to napadlo několikrát, ale nikdy nebyla příležitost říct to světu :lol:
:pankac: Ovšem takovej chlap jako Kelišová… když si vybavím ten film. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a nějakej nápad na funkce? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@AmyLee píše:
@Lenka-K-85 jo to je u nás taky.. řežu se u PC a muž (mmch mi dělá palačinky) kouká jako puk, tak musím s pravdou ven.. i téma pinďour byl :mrgreen: :mrgreen:

to já muži říkám jen setinku toho co se tu děje, by mi zakázal sem chodit :lol: občas mu pohodím nějaký drobek a nechápe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5077
11.11.12 12:38
@Verunecka289 píše:
No nevim včera sem viděla diskuzi a ten chlápek tam dával fotku svýho s prominutím š…na tohle je Vám opravdu šumák? Mě teda ne :nevim:

A kdyby si ženská vyfotila tu svoji nádheru a dala to sem, tak ti to nevadí?! To není o chlapech, ale o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22047
@Verunecka289 píše:
Mě osobně to teda přijde dost uhozený… Když jsem si tu zakládala účet nepředpokládala jsem že tu můžou být i chlapi co by tu taky dělali že??? :think:
Co Vám líbí nebo nelíbí??? Já osobně jsem teda proti… Nevidím důvod proč by tu měli být… :zed:

Že Tobě to vadí, naštěstí o ničem nerozhoduje. A pokud Ti to vadí nějak skutečně zásadně, nikdo Tě nenutí tady být.

Toto je veřejný server - určený pro maminky, tatínky i všechny ostatní, které tato témata nějak zajímají.

S podobnými diskusemi - a hlavně s podobným netolerantním a sebestředným přístupem - tady dost rychle narazíš, to mi věř.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240

Vždyť je to jedno. Kdyby chtěli šmírovat, jak to vidí holky, jak to mají kolem porodu a tak, prostě si najdou diskuzi a čtou. To jim zakázat nemůžeš.
A jestli si můžou vytvořit profil nebo ne, přispívat jako neregistr nebo ne, to už mi přijde vcelku jedno.
Ale obecně ano, byla bych raději, kdyby tu byly jen holky, přeci jen se tu probírají a hlavně veřejně píší dosti choulostivé věci. Jenže to by se musela registrace potvrzovat podle občanky (aby se neregli jako holky) a jinak sem nikoho nepustit, což by asi admini neschválili. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
@Nelisa píše: :pankac: Ovšem takovej chlap jako Kelišová… když si vybavím ten film. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a nějakej nápad na funkce? ;)

jeden tady je generální žvanilka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481

@Nelisa : ttp://www.emimino.cz/profil/nelisa/ :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee

@K.Black neříkám mu vše.. dušík a spol. jde mimo něj.. to už máme za sebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3451
11.11.12 12:39

No asi sem moc prudérní no :P když čtu některý příspěvky tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat