Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mi chlapi na emiminu vůbec nevadí, proč. Mají právo vyjádřit svůj názor, hledat radu, pobavit se, proč by mohly jen ženy? ![]()
Sice jsem tady narazila jen na pár pánů nebo potkávám jen stejné, nevím kolik jich tady může být, ale proč né
.
Jinak k tomu penisu
ať se přihlásí ta matka, která nikdy nic takovýho neviděla ![]()
@Seizdra píše:
Jinak k tomu penisuať se přihlásí ta matka, která nikdy nic takovýho neviděla
takovýho se spešl dírkou nee ![]()
Noooo nevím ale můj muž tu docela často čte neregistrovaný
A takových lidí bude…
@Verunecka289 píše:
Mě osobně to teda přijde dost uhozený… Když jsem si tu zakládala účet nepředpokládala jsem že tu můžou být i chlapi …
Takže ses spletla, a už to víš. ![]()
… co by tu taky dělali že???
To, co ženské: Diskutovali. Od toho je diskusní fórum. ![]()
Co Vám líbí nebo nelíbí??? Já osobně jsem teda proti…
Mně se nelíbí horší věci, které mne a mou rodinu zasahují víc, … a stejně s tím nic nenadělám.
Nevidím důvod proč by tu měli být…
To, že něco nevidíš, ještě neznamená, že to neexistuje. Každý, kdo sem píše, k tomu jistě nějaký důvod má, jinak by sem přece nepsal, že? Pokud je to ve shodě s pravidly diskuse, je to v pořádku a je úplně jedno, co ty si o tom myslíš. Rozhoduje o to administrátor, protože on odpovídá provozovateli webu, který si ten web vytvořil (nebo nechal vytvořit) a platí za prostor, server, atd.
Nevěděla jsem do jaké kategorie bych to mělá dát![]()
Tak to nedávej do žádné a máš po problému. ![]()
A jestli nějaký exhibicionista sem dal fotku svého š… tak je od toho admin, aby ho vyhodil a není to důvod, proč by zde chlapi nemohli diskutovat o péči o děti, o vztazích, o tom, jak ušetřit peníze, apod.
Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:35
@Aishenka píše:
Ty naděláš kvůli jednomu pérku![]()
Mě to tedy nevadí, taky mají právo sem chodit a zeptat se na určité věci či sdílet svůj názor na konkrétní diskuzi.
No a pokud ti vadí, že tu jsou tak se zaregistruj jinde
juu a to uz je smazany, co, bych se mrkla
@Seizdra píše:
Jinak když už to tu někdo načal, mám tu dotaz pro @admin je to tedy server pro baby i chlapy, nebylo by tedy možná úplně blbý nějak upravit ‚ukecaná baba‘ podle vyplnění pohlaví na ‚ukecaný chlap‘ napříkladjen taková technická vsuvka
![]()
aspoň by se v diskusích rozlišilo pohlaví přispěvatele a onen chlap by se nemusel cítit jak gay
Bezva nápad. ![]()
@kcechovka píše:
takovýho se spešl dírkou nee
A asi sis ho náhodou neuložíla že? ![]()
@Verunecka289 píše:
No nevim včera sem viděla diskuzi a ten chlápek tam dával fotku svýho s prominutím š…na tohle je Vám opravdu šumák? Mě teda ne
ten „chlap“ ale nebyl registrovaný.. a když se ti to nelíbí tak to nečti.. Já koukla, pousmála se, natáhlo mě a zavřela.. ![]()
A ráda si přečtu i pohled muže na věc.. Samozřejmě že nečekám, že by přispíval na téma dušík na testu, menstruace, šestinedělí a tak..
některé kvalitní diskuze probíráme s mužem před spaním
![]()
Ať zvedne ruku ten koho pohoršuje podívat se na pt.ka
.
Diskusi jsem včera viděla, zasmála se a šla dál
![]()
@jizvíková píše:
juu a to uz je smazany, co, bych se mrkla
o nic jsi nepřišla, nebyl to hezký pohled ![]()
@Seizdra píše:
A asi sis ho náhodou neuložíla že?
chtěla jsem
ale nakone jsem to nestihla ![]()
@Nelisa píše:Že jo
Bezva nápad.
@AmyLee Jo to mi taky, když se tu lámu v pase a prskám čaj na monitor, tak ho zajímá co jsem si zase výživného přečetla.
![]()