Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
11.11.12 12:27

Mi chlapi na emiminu vůbec nevadí, proč. Mají právo vyjádřit svůj názor, hledat radu, pobavit se, proč by mohly jen ženy? :idea:
Sice jsem tady narazila jen na pár pánů nebo potkávám jen stejné, nevím kolik jich tady může být, ale proč né :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.11.12 12:28

Jinak k tomu penisu :D ať se přihlásí ta matka, která nikdy nic takovýho neviděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.11.12 12:29
@Seizdra píše:
Jinak k tomu penisu :D ať se přihlásí ta matka, která nikdy nic takovýho neviděla :D

takovýho se spešl dírkou nee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989

Noooo nevím ale můj muž tu docela často čte neregistrovaný :lol: :lol: A takových lidí bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Seizdra píše:
Jinak k tomu penisu :D ať se přihlásí ta matka, která nikdy nic takovýho neviděla :D
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
19789
11.11.12 12:30
@Verunecka289 píše:
Mě osobně to teda přijde dost uhozený… Když jsem si tu zakládala účet nepředpokládala jsem že tu můžou být i chlapi …

Takže ses spletla, a už to víš. :)

… co by tu taky dělali že??? :think:

To, co ženské: Diskutovali. Od toho je diskusní fórum. :)

Co Vám líbí nebo nelíbí??? Já osobně jsem teda proti…

Mně se nelíbí horší věci, které mne a mou rodinu zasahují víc, … a stejně s tím nic nenadělám.

Nevidím důvod proč by tu měli být… :zed:

To, že něco nevidíš, ještě neznamená, že to neexistuje. Každý, kdo sem píše, k tomu jistě nějaký důvod má, jinak by sem přece nepsal, že? Pokud je to ve shodě s pravidly diskuse, je to v pořádku a je úplně jedno, co ty si o tom myslíš. Rozhoduje o to administrátor, protože on odpovídá provozovateli webu, který si ten web vytvořil (nebo nechal vytvořit) a platí za prostor, server, atd.

Nevěděla jsem do jaké kategorie bych to mělá dát :nevim: :lol:

Tak to nedávej do žádné a máš po problému. :lol:

A jestli nějaký exhibicionista sem dal fotku svého š… tak je od toho admin, aby ho vyhodil a není to důvod, proč by zde chlapi nemohli diskutovat o péči o děti, o vztazích, o tom, jak ušetřit peníze, apod.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.11.12 12:31
@Aishenka píše:
Ty naděláš kvůli jednomu pérku :lol: :mrgreen: Mě to tedy nevadí, taky mají právo sem chodit a zeptat se na určité věci či sdílet svůj názor na konkrétní diskuzi.
No a pokud ti vadí, že tu jsou tak se zaregistruj jinde ;)

juu a to uz je smazany, co, bych se mrkla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.11.12 12:31
@Seizdra píše:
Jinak když už to tu někdo načal, mám tu dotaz pro @admin je to tedy server pro baby i chlapy, nebylo by tedy možná úplně blbý nějak upravit ‚ukecaná baba‘ podle vyplnění pohlaví na ‚ukecaný chlap‘ například :D jen taková technická vsuvka :lol: :mrgreen: aspoň by se v diskusích rozlišilo pohlaví přispěvatele a onen chlap by se nemusel cítit jak gay :D

Bezva nápad. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.11.12 12:32
@kcechovka píše:
takovýho se spešl dírkou nee :mrgreen:

A asi sis ho náhodou neuložíla že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@Verunecka289 píše:
No nevim včera sem viděla diskuzi a ten chlápek tam dával fotku svýho s prominutím š…na tohle je Vám opravdu šumák? Mě teda ne :nevim:

ten „chlap“ ale nebyl registrovaný.. a když se ti to nelíbí tak to nečti.. Já koukla, pousmála se, natáhlo mě a zavřela.. :-D
A ráda si přečtu i pohled muže na věc.. Samozřejmě že nečekám, že by přispíval na téma dušík na testu, menstruace, šestinedělí a tak.. :nevim: :think: některé kvalitní diskuze probíráme s mužem před spaním :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217

Ať zvedne ruku ten koho pohoršuje podívat se na pt.ka :lol:.
Diskusi jsem včera viděla, zasmála se a šla dál ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@jizvíková píše:
juu a to uz je smazany, co, bych se mrkla

o nic jsi nepřišla, nebyl to hezký pohled :lol:

• Citovat
  • Upravit
8781
11.11.12 12:33
@Seizdra píše:
A asi sis ho náhodou neuložíla že? :D

chtěla jsem :D ale nakone jsem to nestihla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.11.12 12:33
@Nelisa píše:
Bezva nápad. :palec:
Že jo :D Už mě to napadlo několikrát, ale nikdy nebyla příležitost říct to světu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.11.12 12:34

@AmyLee Jo to mi taky, když se tu lámu v pase a prskám čaj na monitor, tak ho zajímá co jsem si zase výživného přečetla. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová