Proč jsou na eMimino i chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
11.11.12 12:40

Panebože, to jsou starosti. Myslím, že ti to může být jedno.. A ty s tím stejně nic neuděláš. :roll:

Btw.: Tohle je emimino, mě je 19 a dítě nemám. A podle tebe bych tady neměla co dělat? Nevím, je to veřejný server, může sem kdo chce. :nevim:

Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87

¨Holky, tak prece zakl.,hned nekamenujte ne ;)

Zakl.je to verejny server, kde chodi hold u muzi.Taky tomu nejsem primo naklonena, ale zase je to kus od kusu.Je tu sice taky par kteri mi vadi, ale s tim nic nenadelame.Spis pokud by se ti zdal nejaky prispevek nevhodny, tak ho urcite nahlas.

Jinak me treba taky vadi kdyz mi nejaky z horni dolni, bezdetny radi jak vychovavat me deti a pod, ale co uz no. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15319
@Lenka-K-85 píše:
@Seizdra A máme tu nějakého chlapa co má tolik příspěvků? Možná Jura… :think: :mrgreen: Ale jinak souhlasím, chtělo by to něco universálního :lol:

Jura, Heineken, Dalimil, ti přispívají docela často, ale i ostatní jako kecalka s pár příspěvky působí srandovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@rejžička píše:
Vždyť je to jedno. Kdyby chtěli šmírovat, jak to vidí holky, jak to mají kolem porodu a tak, prostě si najdou diskuzi a čtou. To jim zakázat nemůžeš.
A jestli si můžou vytvořit profil nebo ne, přispívat jako neregistr nebo ne, to už mi přijde vcelku jedno.
Ale obecně ano, byla bych raději, kdyby tu byly jen holky, přeci jen se tu probírají a hlavně veřejně píší dosti choulostivé věci. Jenže to by se musela registrace potvrzovat podle občanky (aby se neregli jako holky) a jinak sem nikoho nepustit, což by asi admini neschválili. :mrgreen: :mrgreen:

intimní problémy na veřejném serveru :mrgreen: takže chlap je uplně maličkost, víš kolik uchyláků si tu denně leští tágo nad fotkama dětí.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.11.12 12:41
@Verunecka289 píše:
No asi sem moc prudérní no :P když čtu některý příspěvky tady :mrgreen:

třeba tě to přejde :lol:

• Citovat
  • Upravit
3481
11.11.12 12:41

@K.Black Mě se pořád ptá jestli už vyřešili ten malej penis, ale pak jsem mu přečetla Kraťomíra a už se radši neptá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.11.12 12:42
@K.Black píše:
intimní problémy na veřejném serveru :mrgreen: takže chlap je uplně maličkost, víš kolik uchyláků si tu denně leští tágo nad fotkama dětí.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tahle formulace mě rozesmála, ale ten fakt ne.. proto fotky veřejně nedávám.. představa starého oplzlého pinďoura jak si honí nad mým dítětem.. blééé :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
15319
11.11.12 12:42
@Lenka-K-85 píše:
@Nelisa : ttp://www.emimino.cz/profil/nelisa/ :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:39
:nevim: Cože? Nechápu. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.11.12 12:43

@BohunkaP no právě je to veřejný server a proto můžu mít svůj názor a veřejně o něm diskutovat ne? nepotřebuju aby se do mě někdo navážel já taky nikoho neodsuzuju za jeho názory :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.11.12 12:43
@kcechovka píše:
jeden tady je generální žvanilka :D

Jo? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.11.12 12:45

@Nelisa Omlouvám se chyba :oops: :mrgreen: chtěla jsem na něco reagovat, ale už mi to došlo, nějaké dlouhé vedení dnes :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 12:45
@AmyLee píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tahle formulace mě rozesmála, ale ten fakt ne.. proto fotky veřejně nedávám.. představa starého oplzlého pinďoura jak si honí nad mým dítětem.. blééé :poblion:

no ale je to tak, sice hnusný a kolik je tu žen které tu kecají a lžou :roll:

• Citovat
  • Upravit
751
11.11.12 12:46

Toho včerejšího pindoura jsem taky viděla. Byly tam asi 4 fotky, je pravda, že nic hezkého a o nic jste nepřišli. Řešil se tam penis po operaci.Nic zazivnyho. Pán se tam i podepsal, jestli je registrovány nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Lenka-K-85 píše:
@K.Black Mě se pořád ptá jestli už vyřešili ten malej penis, ale pak jsem mu přečetla Kraťomíra a už se radši neptá :lol: :lol: :lol:

toho jsem ho ušetřila :lol:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee

@K.Black :think: hoodně

Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:47

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie