Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Panebože, to jsou starosti. Myslím, že ti to může být jedno.. A ty s tím stejně nic neuděláš. ![]()
Btw.: Tohle je emimino, mě je 19 a dítě nemám. A podle tebe bych tady neměla co dělat? Nevím, je to veřejný server, může sem kdo chce. ![]()
Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:44
¨Holky, tak prece zakl.,hned nekamenujte ne ![]()
Zakl.je to verejny server, kde chodi hold u muzi.Taky tomu nejsem primo naklonena, ale zase je to kus od kusu.Je tu sice taky par kteri mi vadi, ale s tim nic nenadelame.Spis pokud by se ti zdal nejaky prispevek nevhodny, tak ho urcite nahlas.
Jinak me treba taky vadi kdyz mi nejaky z horni dolni, bezdetny radi jak vychovavat me deti a pod, ale co uz no. ![]()
@Lenka-K-85 píše:
@Seizdra A máme tu nějakého chlapa co má tolik příspěvků? Možná Jura…![]()
Ale jinak souhlasím, chtělo by to něco universálního
Jura, Heineken, Dalimil, ti přispívají docela často, ale i ostatní jako kecalka s pár příspěvky působí srandovně.
@rejžička píše:
Vždyť je to jedno. Kdyby chtěli šmírovat, jak to vidí holky, jak to mají kolem porodu a tak, prostě si najdou diskuzi a čtou. To jim zakázat nemůžeš.
A jestli si můžou vytvořit profil nebo ne, přispívat jako neregistr nebo ne, to už mi přijde vcelku jedno.
Ale obecně ano, byla bych raději, kdyby tu byly jen holky, přeci jen se tu probírají a hlavně veřejně píší dosti choulostivé věci. Jenže to by se musela registrace potvrzovat podle občanky (aby se neregli jako holky) a jinak sem nikoho nepustit, což by asi admini neschválili.![]()
intimní problémy na veřejném serveru
takže chlap je uplně maličkost, víš kolik uchyláků si tu denně leští tágo nad fotkama dětí.
@Verunecka289 píše:
No asi sem moc prudérní nokdyž čtu některý příspěvky tady
třeba tě to přejde ![]()
@K.Black Mě se pořád ptá jestli už vyřešili ten malej penis, ale pak jsem mu přečetla Kraťomíra a už se radši neptá
![]()
@K.Black píše:
intimní problémy na veřejném serverutakže chlap je uplně maličkost, víš kolik uchyláků si tu denně leští tágo nad fotkama dětí.
@Lenka-K-85 píše:
@Nelisa : ttp://www.emimino.cz/profil/nelisa/![]()
Příspěvek upraven 11.11.12 v 12:39
@BohunkaP no právě je to veřejný server a proto můžu mít svůj názor a veřejně o něm diskutovat ne? nepotřebuju aby se do mě někdo navážel já taky nikoho neodsuzuju za jeho názory ![]()
@Nelisa Omlouvám se chyba
chtěla jsem na něco reagovat, ale už mi to došlo, nějaké dlouhé vedení dnes
![]()
@AmyLee píše:![]()
![]()
tahle formulace mě rozesmála, ale ten fakt ne.. proto fotky veřejně nedávám.. představa starého oplzlého pinďoura jak si honí nad mým dítětem.. blééé
no ale je to tak, sice hnusný a kolik je tu žen které tu kecají a lžou ![]()
Toho včerejšího pindoura jsem taky viděla. Byly tam asi 4 fotky, je pravda, že nic hezkého a o nic jste nepřišli. Řešil se tam penis po operaci.Nic zazivnyho. Pán se tam i podepsal, jestli je registrovány nevím.
@Lenka-K-85 píše:
@K.Black Mě se pořád ptá jestli už vyřešili ten malej penis, ale pak jsem mu přečetla Kraťomíra a už se radši neptá![]()
![]()
toho jsem ho ušetřila ![]()