Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sophinka
Též jsem tu diskuzi četla a tenhle je prostě jen typ, co si potřebuje někde zvýšit ego… ![]()
Jinak si myslím, že zbytek chlapů, co sem chodí jsou normální tatínkové (skorotatínkové). které zajímá, co se honí ženským v hlavě a taky je zajímá co je dobré pro jejich potomky… ![]()
Jojo souhlasím že pokud sem zavítá chlap tak proto aby si zjistil nějaký info…
Třeba můj manžel mi taky citoval nějaké přízpěvky odsud:D to bylo když jsme řešili malýho (ne)spánek.. já už byla doma hotová a on na noční slídil kde co kdo radí ![]()
zedituj si nadpis
chlapi, jako pani
tak treba chtej taky neco resit ne?
nebo se jen bavi nami, jake jsme slepice… zeptej se jich ![]()
@sophinka prepac moju zvedavost, ale mozes dat link na diskusiu prosim?
Můj chlap sem občas zavítá proto, aby věděl (jak zde zmínila Kaczenkaa) co je dobré, pro jeho potomka ![]()
@_Kaczenkaa_ píše:
@sophinka
Též jsem tu diskuzi četla
Jakou, jakou???
![]()
Proč sem chodí chlapi? Protože jsou stejné drbny jako ženský! A právě proto má nějaký takový potřebu nadávat ženským do slepic. Právě proto, že je taky drbna. Jinak by potřebu neměl a povznesl se nad to ![]()
@sophinka já jsem tu diskuzi teď četla taky a toho Milana jsem nepochopila vůbec. S některýma chlapama se tady dá „mluvit“, ale to je spíš zvláštnost. Ale abych pravdu řekla, nechápu proč sem chlapi chodí…
@KPKristy píše:
Proč sem chodí chlapi? Protože jsou stejné drbny jako ženský! A právě proto má nějaký takový potřebu nadávat ženským do slepic. Právě proto, že je taky drbna. Jinak by potřebu neměl a povznesl se nad to
já se poměrně dobře bavím, ale prostě nechápu co vede někoho otevřít tři roky starou diskuzi aby nám vynadal do slepic ![]()
@berry4 píše:
Chlapy? To je nějaká nová odrůda?
nechte si ty vtipy
oni to admini opraví ![]()
@sophinka píše:
nechte si ty vtipyoni to admini opraví
pokud vim tak muzes sama… v hlavnim prispevku das normalne editovat jako kdybys chtela po sobe opravit komentar ![]()
Po jedné dnešní obnovená diskuzi, kam nám jeden… přišel nadávat do slepic mě přepadla otázka. Co vede chlapy zavítat na emimino? Jaké důvody mají zařadit se do,,slepičince,,? Protože v reálu jsem neviděla chlapa, co by si dobrovolně sedl mezi ženský a kraflal s nimi
Příspěvek upraven 05.08.12 v 19:20