Proč si myslíte,že sem chodí chlapi

sophinka
5.8.12 19:03

Proč si myslíte,že sem chodí chlapi

Po jedné dnešní obnovená diskuzi, kam nám jeden… přišel nadávat do slepic mě přepadla otázka. Co vede chlapy zavítat na emimino? Jaké důvody mají zařadit se do,,slepičince,,? Protože v reálu jsem neviděla chlapa, co by si dobrovolně sedl mezi ženský a kraflal s nimi

Příspěvek upraven 05.08.12 v 19:20

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
_Kaczenkaa_
5.8.12 19:07

@sophinka
Též jsem tu diskuzi četla a tenhle je prostě jen typ, co si potřebuje někde zvýšit ego… :cert:
Jinak si myslím, že zbytek chlapů, co sem chodí jsou normální tatínkové (skorotatínkové). které zajímá, co se honí ženským v hlavě a taky je zajímá co je dobré pro jejich potomky… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3540
5.8.12 19:10

Jojo souhlasím že pokud sem zavítá chlap tak proto aby si zjistil nějaký info…
Třeba můj manžel mi taky citoval nějaké přízpěvky odsud:D to bylo když jsme řešili malýho (ne)spánek.. já už byla doma hotová a on na noční slídil kde co kdo radí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572

@sophinka

zedituj si nadpis :-) chlapi, jako pani :palec: tak treba chtej taky neco resit ne? :think: nebo se jen bavi nami, jake jsme slepice… zeptej se jich :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

@sophinka prepac moju zvedavost, ale mozes dat link na diskusiu prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.8.12 19:11

Můj chlap sem občas zavítá proto, aby věděl (jak zde zmínila Kaczenkaa) co je dobré, pro jeho potomka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17911
5.8.12 19:11
@_Kaczenkaa_ píše:
@sophinka
Též jsem tu diskuzi četla

Jakou, jakou??? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.8.12 19:12

Proč sem chodí chlapi? Protože jsou stejné drbny jako ženský! A právě proto má nějaký takový potřebu nadávat ženským do slepic. Právě proto, že je taky drbna. Jinak by potřebu neměl a povznesl se nad to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.8.12 19:12

@sophinka já jsem tu diskuzi teď četla taky a toho Milana jsem nepochopila vůbec. S některýma chlapama se tady dá „mluvit“, ale to je spíš zvláštnost. Ale abych pravdu řekla, nechápu proč sem chlapi chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.12 19:13
  • Citovat
  • Upravit
29577
5.8.12 19:14

Chlapy? To je nějaká nová odrůda? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
  • Citovat
  • Upravit
sophinka
@KPKristy píše:
Proč sem chodí chlapi? Protože jsou stejné drbny jako ženský! A právě proto má nějaký takový potřebu nadávat ženským do slepic. Právě proto, že je taky drbna. Jinak by potřebu neměl a povznesl se nad to :mavam:

já se poměrně dobře bavím, ale prostě nechápu co vede někoho otevřít tři roky starou diskuzi aby nám vynadal do slepic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
5.8.12 19:15
@berry4 píše:
Chlapy? To je nějaká nová odrůda? :lol:

nechte si ty vtipy :mrgreen: oni to admini opraví :lol:

• Citovat
  • Upravit
4572
5.8.12 19:15
@sophinka píše:
nechte si ty vtipy :mrgreen: oni to admini opraví :lol:

pokud vim tak muzes sama… v hlavnim prispevku das normalne editovat jako kdybys chtela po sobe opravit komentar ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová