Jako z hororu - straky?

8283
4.8.12 11:07

jako z hororu...

Ahoj dneska jsem měla probuzení jako z hororu Ptáci.
Probudilo mě nějaké klepání na okno, tak jsem vytáhla žaluzie a co vidím je několik ptáku na zahradě a kdyby jen to, nějací mi seděli na parapetu a klepali mi do oken, teda spíš chtěli sezobat asi mouchy co se přichitili na síťce v oknu, samo že mi do sítěk udělali díry :zed: nevím co to bylo, mohly to být straky či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
4.8.12 11:11

:mrgreen: No a jak vypadali? Straka je docela velká, černobílá… ta se nedá splést. Ale straa by podle mě nezobala hmyzáky.
 http://4.bp.blogspot.com/…s_magpie.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.8.12 11:12

A jak vypadali? :mrgreen:
Nám takhle v centru zase stepovali holubi na parapetu :lol: Většinou v zimě, když běželo topení planové, co mělo výfuk ven pod oknem, tak se tam nahřívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
4.8.12 11:14

Na mě jednou vyloženě ťukala straka, strašně jsem se lekla. Potom se nechala i krmit z ruky, zjistila jsem, že ulítla sousedům, měli ji ochočenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.8.12 11:14
@Pipet píše: :mrgreen: No a jak vypadali? Straka je docela velká, černobílá… ta se nedá splést. Ale straa by podle mě nezobala hmyzáky.
http://4.bp.blogspot.com/…s_magpie.jpg

jj to je ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.8.12 11:17

Tak straka=) Štvaly by mě ty zničené sítě, ale jinak si myslím, že není nebezpečná :nevim: někteří lidi si ji i ochočí, jak píše @Magnificata, je příbuzná třeba s kavkou, ty se běžně chovaly v klecích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.8.12 11:20

Tak ty sítě jsou obyč máme stará okna takže tam máme ty nalepovací ale i tak jsem se lekla a milé probuzení to nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.8.12 11:56

Já bych se nelekla asi ani, ráda pozoruju ptáky a takhle blízko, to je super :lol: Taky tu straky poletujou, i sojka a strakapoud, vrabci, sýkorky, pěnkavy, zvonci, stehlíka taky zahlídnu… už se těším na krmítko v zimě, jestli dorazí nějaká vzácnější návštěva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.8.12 11:57

Jako kdyby to bylo normální klepání jednoho tak mi to neva ale na okně jich sedělo asi 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.8.12 12:25

Třebas u vás nosí děti straky :lol:.
nevim jestli straka taky někam odlétá za teplem, ale asi měli jen houfovací den u vás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.8.12 12:36
@Pipet píše:
Já bych se nelekla asi ani, ráda pozoruju ptáky a takhle blízko, to je super :lol: Taky tu straky poletujou, i sojka a strakapoud, vrabci, sýkorky, pěnkavy, zvonci, stehlíka taky zahlídnu… už se těším na krmítko v zimě, jestli dorazí nějaká vzácnější návštěva :mavam:

Jé ty se máš. My krmítko mít nemůžem. Zrní by si časem vyházely na zem a pak ho tam zobaly. Jenže tam už by čekal náš kocour.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová