Prohlížeč Opera

Anonymní
4.8.12 09:14

Prohlížeč Opera

Ahoj holky, potřebuju poradit, máme nově prohlížeč Opera, v něčem se mi zdá lepší než Explorer, ale třeba nevýhoda je pro mě, že mi to neukládá historii a já nevím, jak to nastavit, abych si případně zpětně nalezla co potřebuju. Třeba na Exploreru si to hodím do oblíbených položek, ale tady s tím ještě moc neumím a ta historie mi chybí, víte někdo, jak si jí nastavit? ikonku jsem našla, ale nic mi to neukládá, jsem prostě antitalent přes PC :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3003
4.8.12 09:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit, máme nově prohlížeč Opera, v něčem se mi zdá lepší než Explorer, ale třeba nevýhoda je pro mě, že mi to neukládá historii a já nevím, jak to nastavit, abych si případně zpětně nalezla co potřebuju. Třeba na Exploreru si to hodím do oblíbených položek, ale tady s tím ještě moc neumím a ta historie mi chybí, víte někdo, jak si jí nastavit? ikonku jsem našla, ale nic mi to neukládá, jsem prostě antitalent přes PC :mrgreen:

Ahojky já mám taky operu a normálně v,,nástroje,, je historie a ukládá se mi to tam aniž bych tam neco nastavovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.8.12 09:21

Hned na konci řádku, kde je napsaná adresa, je hvězdička šedá, tak na ni klikni a můžeš hned přidat danou adresu do záložek.
Historii nepoužívám vůbec :oops: max. koš (vpravo nahoře vedle minimalizačního tlačítka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.12 09:22

No nám se to tam právě neukládá, chlapa se na to nechci ptát, aby si nemyslel, že to chci mít abych mohla kontrolovat, mě jde o to, že jsem z exploreru na něco zvyklá a tady mi to nefunguje, beztak to tam nějak nastavil kaňour jeden :mrgreen: protože mi je to taky divný, že to tam nic neukládá. takže se asi zase vrátim na zlatej explorer ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.12 09:28

Holky dobrý, už sem na to přišla :-) ono jak tam nebylo nic nastavenýho, tak se to neukládalo, teď už jsem to nějak nastavila a funguje mi to, tak se nezlobte, že sem otravovala s takovou kravinou, fakt nejsem vůbec technickej typ :lol:

• Citovat
  • Upravit
24798
4.8.12 09:29

Co Nastavení - Pokročilé volby - Historie a cache a tam je okénko „pamatovat si obsah navštívených stránek“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.8.12 10:52

Já mám Chrome a Mozillu a jsem spokojená! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.7.13 00:03

Jak se v opeře dostanu domů? chrome i mozilla mají domeček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie