Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit, máme nově prohlížeč Opera, v něčem se mi zdá lepší než Explorer, ale třeba nevýhoda je pro mě, že mi to neukládá historii a já nevím, jak to nastavit, abych si případně zpětně nalezla co potřebuju. Třeba na Exploreru si to hodím do oblíbených položek, ale tady s tím ještě moc neumím a ta historie mi chybí, víte někdo, jak si jí nastavit? ikonku jsem našla, ale nic mi to neukládá, jsem prostě antitalent přes PC
Ahojky já mám taky operu a normálně v,,nástroje,, je historie a ukládá se mi to tam aniž bych tam neco nastavovala ![]()
Hned na konci řádku, kde je napsaná adresa, je hvězdička šedá, tak na ni klikni a můžeš hned přidat danou adresu do záložek.
Historii nepoužívám vůbec
max. koš (vpravo nahoře vedle minimalizačního tlačítka)
No nám se to tam právě neukládá, chlapa se na to nechci ptát, aby si nemyslel, že to chci mít abych mohla kontrolovat, mě jde o to, že jsem z exploreru na něco zvyklá a tady mi to nefunguje, beztak to tam nějak nastavil kaňour jeden
protože mi je to taky divný, že to tam nic neukládá. takže se asi zase vrátim na zlatej explorer ![]()
Holky dobrý, už sem na to přišla
ono jak tam nebylo nic nastavenýho, tak se to neukládalo, teď už jsem to nějak nastavila a funguje mi to, tak se nezlobte, že sem otravovala s takovou kravinou, fakt nejsem vůbec technickej typ ![]()
Co Nastavení - Pokročilé volby - Historie a cache a tam je okénko „pamatovat si obsah navštívených stránek“ ![]()
Ahoj holky, potřebuju poradit, máme nově prohlížeč Opera, v něčem se mi zdá lepší než Explorer, ale třeba nevýhoda je pro mě, že mi to neukládá historii a já nevím, jak to nastavit, abych si případně zpětně nalezla co potřebuju. Třeba na Exploreru si to hodím do oblíbených položek, ale tady s tím ještě moc neumím a ta historie mi chybí, víte někdo, jak si jí nastavit? ikonku jsem našla, ale nic mi to neukládá, jsem prostě antitalent přes PC