Proč si myslíte,že sem chodí chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
5.8.12 20:08

Tak jsem si zběžně přečetla diskuzi a musím uznat, že většího inteligenta jsem dneska ještě nepotkala :-) Úžasný trolling, já smekám :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.8.12 20:08
@1simona1 píše:
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o to je mi ale blbeček 8o 8o 8o 8o 8o

Jsou prázdniny, puberťáci se nudí. Vezmi ho na jednu noční do pekárny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.8.12 20:09

Tak ja kdyz jsem treba chlapovi rekla, at se jde teda taky mrknout kde to sedim ty dlouhe vecery, tak mi rekl, ze jsem se snad zblaznila, co by delal na zenskych strankach :nevim:
On chodi max na idnes, neco pak o autech nebo motorkach a to je tak vse ;)

• Citovat
  • Upravit
24603
5.8.12 20:09
@Jura007 píše:
Jsou prázdniny, puberťáci se nudí. Vezmi ho na jednu noční do pekárny!!!

Asi jo safra :lol: :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.8.12 20:10
@blorchi píše:
Tak ja kdyz jsem treba chlapovi rekla, at se jde teda taky mrknout kde to sedim ty dlouhe vecery, tak mi rekl, ze jsem se snad zblaznila, co by delal na zenskych strankach :nevim:
On chodi max na idnes, neco pak o autech nebo motorkach a to je tak vse ;)

No ještě že nechodí do „nymburské žumpy“, to by něco viděl - a tam chodí pro změnu jediná ženská, jinak samí chlapi…

Příspěvek upraven 05.08.12 v 20:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
5.8.12 20:10

A proc je zalozena tahle diskuze…chabej pokus prilakat tech par nestastniku na pokec???

• Citovat
  • Upravit
becky87
5.8.12 20:12
@Jura007 píše:
No ještě že nechodí do „nymburské žumpy“, to by něco viděl - a tam chodí pro změnu jediná ženská, jinak samí chlapi…Příspěvek upraven 05.08.12 v 20:11

a to je co?

• Citovat
  • Upravit
becky87
5.8.12 20:13
@LouLou píše:
A proc je zalozena tahle diskuze…chabej pokus prilakat tech par nestastniku na pokec???

Asi ano, treba tebe :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
24379
5.8.12 20:17

Ze to holky resite:-D, podle me Milan asi chlap nebyl:-D, chtel se nekdo pobavit:-D? Ale chlapy na emiminu, nevim no. zeptat se, dovedet se informace no proc ne, ale byt tady s babincem? resit nase kvocance? podle me muzi asi nenaplneni zivotem? neco jim chybi? asi zenska polovicka, vic me nenapada ted:-)…(napada:-D, gayove:-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.8.12 20:18
@sophinka píše:
Co vede chlapy zavítat na emimino?

No asi to samé co nás ženské, myslí si, že mají co říct. Proč by tady neměli být? :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
5.8.12 20:19

Nooo, diskuzi o které se mluví jsem sice nečetla, ale sama jsem už z několika diskuzí velmi rychle odešla právě kvůli tomu, že se tam najednou objevil některý z mužů a začal prudit a více či méně nám nadávat do slepic, ubožaček a chudinek. Osobně nejsem zastánkyně mužů na tomto serveru, ženský jsou sice drbny a dokážou se slušně zhádat, ale takovou aroganci, jako od některých zdejších mužů, jsem tady od žádné z nás nikdy nezažila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.8.12 20:19
@wildcherry píše:
Ze to holky resite:-D, podle me Milan asi chlap nebyl:-D, chtel se nekdo pobavit:-D? Ale chlapy na emiminu, nevim no. zeptat se, dovedet se informace no proc ne, ale byt tady s babincem? resit nase kvocance? podle me muzi asi nenaplneni zivotem? neco jim chybi? asi zenska polovicka, vic me nenapada ted:-)…(napada:-D, gayove:-D)

mě chlapi na emimi nevadí, ba naopak, aspoň je sranda, a třeba si ti hclapy víc rozumí s ženskejma jak s chlapama :P nemusí být hned teplý 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
5.8.12 20:20

@blorchi nejsem chlap, ehhh

• Citovat
  • Upravit
18305
5.8.12 20:20
@blorchi píše:
a to je co?

Odkaz na „nymburskou žumpu“ najdeš tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
5.8.12 20:24

http://www.specnaz.cz/…iewforum.php?f=16 tady je taky hooodně málo ženských a když se nějaká objeví, tak je to většinou troll…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová