Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eliška píše:
@Heineken „V části pro zeminy“cos pil?
Já nepil nic Eli, to jen můj chytrej telefon si myslí, že je chytřejší než já a opravuje mě.
![]()
@kozisek píše:
Jestli jsem to nečekala, tohle slýchám doma často
Já to nemyslel špatně, spíš jsem to jen konstatoval jako fakt.
Snad jsem to nepřehnal.
@Heineken píše:
Já to nemyslel špatně, spíš jsem to jen konstatoval jako fakt.
Snad jsem to nepřehnal.
Vůbec ne, nejsem přecitlivělá a ráda se zasměji ![]()
@kozisek píše:
Vůbec ne, nejsem přecitlivělá a ráda se zasměji
OK, to jsem rád.
![]()
Téééda, tak to jsem netušila
No to je vůl jak jelen s prominutím… Stejně je paradoxní, když si v závěru člověk uvědomí, že mu takhle lehko zmanipulovatelnej člověk udílel rady do života
A už chápu tu ironii mého komentáře, v jedné větě pochválím etatínka, ve druhé pohaním šmíráky, sakra jsem zase za blondýnu
@Heineken
Tleskám za to, jak bravurně jsi celou situaci zvládl ![]()
@Mogwai by mě zajímalo která ty seš
přiznám se, že jako první mě napadlo, že jsi etatka v novém obleku
![]()
@1aktak1 m r k v e t k a Si to pospojujte do slova (aby mě ani google nenašel) a prosím nejmenujte mě, jsem ráda, že tu můžu být v novém kabátě a nemám okamžité telefonáty o tom co kde píšu ![]()
@Mogwai píše:
Téééda, tak to jsem netušilaNo to je vůl jak jelen s prominutím… Stejně je paradoxní, když si v závěru člověk uvědomí, že mu takhle lehko zmanipulovatelnej člověk udílel rady do života
A už chápu tu ironii mého komentáře, v jedné větě pochválím etatínka, ve druhé pohaním šmíráky, sakra jsem zase za blondýnu
@Heineken
Tleskám za to, jak bravurně jsi celou situaci zvládl
Díky, vážím si toho.
Ale v podstatě mi nic jinýho nezbylo.
Každopádně mě překvapil, myslel Jsem si o něm to co ty ještě před půl hodinou.
![]()
Pockat, pockat, takze etatinek uz zde neni? No huraaa, jeste jeden nick zmizne abudu stastna
![]()
Jo a JayLee zustala?
Ta prece byla iniciatorkou vseho ne? Nebo ne? To jsou mi veci..
@Heineken Taky žasnu… No, se s tím poperu, naštěstí pro mně konkrétně v případě etatínka bez následků. Ale šmíráků tady je a bude spousta, co, prostě se neregistrují, prohlíží emimi anonymně a sbírají si informace
Internet je bohužel věc veřejná. Ale u uzavřené skupiny by mi to asi doslova podrazilo nohy, snad i tady máme nárok na trochu soukromí… ![]()
@blorchi píše:
Pockat, pockat, takze etatinek uz zde neni? No huraaa, jeste jeden nick zmizne abudu stastna![]()
Jo a JayLee zustala?
Ta prece byla iniciatorkou vseho ne? Nebo ne? To jsou mi veci..
Na JayLee se nic nenašlo.
@Mogwai píše:
@Heineken Taky žasnu… No, se s tím poperu, naštěstí pro mně konkrétně v případě etatínka bez následků. Ale šmíráků tady je a bude spousta, co, prostě se neregistrují, prohlíží emimi anonymně a sbírají si informaceInternet je bohužel věc veřejná. Ale u uzavřené skupiny by mi to asi doslova podrazilo nohy, snad i tady máme nárok na trochu soukromí…
Ta uzavřená skupina, to na tom bylo právě to hodně blbý.
Ale o mně osobně posílal ty bláboly už dávno před tím.
@Heineken píše:
Tak tenhle popis by mi na jednoho kluka i seděl.![]()
![]()
Jo to mě taky, hned jsem si na něj vzpoměla
![]()