Proč si myslíte,že sem chodí chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1580
5.8.12 19:38

Myslím, že je špatně napsaný nadpis, protože milan je všechno jen ne chlap :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.8.12 19:39

Tak mne napada ze tu vleze snad mozna chlap co ma deti, kdyz mu vyleze z googlu nejake odkaz.Ale co tady dela treba svobodnej bezdetne, to mi hlava nebere, napadaji me jen same skarede veci, tak to si radej necham pro sebe ;)

Jinak Milanka jsem taky zahledla a podle me je to spise Milánka zenskeho rodu :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
5.8.12 19:39

Jsem ze zvědavosti mrkla, to si spíš hraje puboš.. bych to nechala bez reakce, ono ho to přestane bavit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
5.8.12 19:44

Nebo přijde i sem :lol: :lol:, no ale půlka prázdnin za náma tak se pubertáci baví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.8.12 19:45

Hele a kdyz uz je tedy tady takove tema :P :P

Koho z tech chlapu mate za nejvice sympatickeho a naopak? Vzhledem k tomu, ze jich tu je tak malo, tak vyber asi nebude tak tezky :think: :mrgreen:

Me bavi mrazivej dech, toho kdyz potkam, tak se aspon zasmeju ;) A asi nebavi Jura no, tam je to na me moc zdlouhova a totalne kolikrat mimo tema :lol:

• Citovat
  • Upravit
18305
5.8.12 19:52

A pro mě zase největší zábavou tady byl Budulínek - bohužel vysíral tady široké obecenstvo a tak byl ještě za adminování Lesiny bloknutý. Ale sranda s ním byla, to jo… :think:
Zatímco se mnou sranda být nemůže ani teoreticky, já sem chodím sbírat informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.8.12 19:53

@Jura007 Tak Budulinka si nepamatuju, skoda :lol: Ale M.dech to tady myslim jisti :pankac:

• Citovat
  • Upravit
18305
5.8.12 19:55

A já jsem se zas kdysi pobavil u této prastaré, skoro už vousaté diskuse…

https://www.emimino.cz/…urovi-48119/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.8.12 19:56

O jaké diskusi to je řeč?? :nevim: :nevim: hodíte sem odkaz někdo? :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
5.8.12 19:57
@blorchi píše:
Hele a kdyz uz je tedy tady takove tema :P :P

Koho z tech chlapu mate za nejvice sympatickeho a naopak? Vzhledem k tomu, ze jich tu je tak malo, tak vyber asi nebude tak tezky :think: :mrgreen:

tohle mi přijde jako docela provokativní otázka :)
Jinak když pominu Milana, tak jsou tu všichni chlapi přínosem :) vidí věci jinak než my a to pak vysvětluje spoustu situací, které prožíváme doma a našima chlapama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.8.12 19:58
@Vichrice píše:
tohle mi přijde jako docela provokativní otázka :)
Jinak když pominu Milana, tak jsou tu všichni chlapi přínosem :) vidí věci jinak než my a to pak vysvětluje spoustu situací, které prožíváme doma a našima chlapama :)

PROVOKATIVNI JO? :think: Me to prijde normalni, pac v realu taky resime kdo je sympatak a kdo ne :lol: vsak kdo nechce neodpovi :P

• Citovat
  • Upravit
1580
5.8.12 20:00
@blorchi píše:
PROVOKATIVNI JO? :think: Me to prijde normalni, pac v realu taky resime kdo je sympatak a kdo ne :lol: vsak kdo nechce neodpovi :P

Spíš jsem to brala ze svého pohledu, že bych tu asi o sobě nechtěla číst, proč jsem nejméně sympatická :) ale máš recht, kdo chce odpoví, kdo ne, tak ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.8.12 20:03
@1simona1 píše:
O jaké diskusi to je řeč?? :nevim: :nevim: hodíte sem odkaz někdo? :andel: :andel: :andel:

Tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
5.8.12 20:04

Zjímavé téma. Můj přítel sem chodí kdykoliv v záložkách mám tyhle stránky, kouká se kde přispívam, jestli nemam nový deníček… Jestli oni se o nás nechtějí dozvědět něco víc, ale bojí se nás zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.8.12 20:06
@Jura007 píše:
Tady

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o to je mi ale blbeček 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek