Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že je špatně napsaný nadpis, protože milan je všechno jen ne chlap ![]()
Tak mne napada ze tu vleze snad mozna chlap co ma deti, kdyz mu vyleze z googlu nejake odkaz.Ale co tady dela treba svobodnej bezdetne, to mi hlava nebere, napadaji me jen same skarede veci, tak to si radej necham pro sebe ![]()
Jinak Milanka jsem taky zahledla a podle me je to spise Milánka zenskeho rodu ![]()
Jsem ze zvědavosti mrkla, to si spíš hraje puboš.. bych to nechala bez reakce, ono ho to přestane bavit.. ![]()
Nebo přijde i sem
, no ale půlka prázdnin za náma tak se pubertáci baví ![]()
Hele a kdyz uz je tedy tady takove tema
![]()
Koho z tech chlapu mate za nejvice sympatickeho a naopak? Vzhledem k tomu, ze jich tu je tak malo, tak vyber asi nebude tak tezky
![]()
Me bavi mrazivej dech, toho kdyz potkam, tak se aspon zasmeju
A asi nebavi Jura no, tam je to na me moc zdlouhova a totalne kolikrat mimo tema ![]()
A pro mě zase největší zábavou tady byl Budulínek - bohužel vysíral tady široké obecenstvo a tak byl ještě za adminování Lesiny bloknutý. Ale sranda s ním byla, to jo… ![]()
Zatímco se mnou sranda být nemůže ani teoreticky, já sem chodím sbírat informace.
@Jura007 Tak Budulinka si nepamatuju, skoda
Ale M.dech to tady myslim jisti ![]()
A já jsem se zas kdysi pobavil u této prastaré, skoro už vousaté diskuse…
@blorchi píše:
Hele a kdyz uz je tedy tady takove tema![]()
![]()
Koho z tech chlapu mate za nejvice sympatickeho a naopak? Vzhledem k tomu, ze jich tu je tak malo, tak vyber asi nebude tak tezky
![]()
tohle mi přijde jako docela provokativní otázka ![]()
Jinak když pominu Milana, tak jsou tu všichni chlapi přínosem
vidí věci jinak než my a to pak vysvětluje spoustu situací, které prožíváme doma a našima chlapama ![]()
@Vichrice píše:
tohle mi přijde jako docela provokativní otázka
Jinak když pominu Milana, tak jsou tu všichni chlapi přínosemvidí věci jinak než my a to pak vysvětluje spoustu situací, které prožíváme doma a našima chlapama
PROVOKATIVNI JO?
Me to prijde normalni, pac v realu taky resime kdo je sympatak a kdo ne
vsak kdo nechce neodpovi ![]()
@blorchi píše:
PROVOKATIVNI JO?Me to prijde normalni, pac v realu taky resime kdo je sympatak a kdo ne
vsak kdo nechce neodpovi
Spíš jsem to brala ze svého pohledu, že bych tu asi o sobě nechtěla číst, proč jsem nejméně sympatická
ale máš recht, kdo chce odpoví, kdo ne, tak ne ![]()
Zjímavé téma. Můj přítel sem chodí kdykoliv v záložkách mám tyhle stránky, kouká se kde přispívam, jestli nemam nový deníček… Jestli oni se o nás nechtějí dozvědět něco víc, ale bojí se nás zeptat…