Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mne to nekdy napada. „Normalni“ chlapi tady podle mne nejsou. Bud tady hledaji radu ohledne rozvodu atd.,nebo zadny jiny zivot ani nemaji. Ale tak mozna se mylim, ja to jen soudim podle sebe, ze na zadne chlapske servery nelezu.
Už mě nebaví číst o zbraních, autech, válkách a podobných číčovinách ![]()
@Mrazivý dech píše:
Už mě nebaví číst o zbraních, autech, válkách a podobných číčovinách
@Mrazivý dech píše:
Už mě nebaví číst o zbraních, autech, válkách a podobných číčovinách
a tak jsi přesedlal na vyrážky, hovínka, kojení, dokrmování ![]()
Pro mě je trpochu nepochopitelné, proč na něj vůbec jakkoli reagujete, takovýhle primitiv už tu nebyl dlouho, a jestli ho už někdo nahlásil. Tím by to pro mě bylo vyřízené.
Jinak mně chlapi na serveru nevadí, pokud se chovají únosně, stejně kdo víme, jaké pohlaví se za nickem skrývá, ať už píše cokoli?
@Eliška píše:
Pro mě je trpochu nepochopitelné, proč na něj vůbec jakkoli reagujete, takovýhle primitiv už tu nebyl dlouho, a jestli ho už někdo nahlásil. Tím by to pro mě bylo vyřízené.Jinak mně chlapi na serveru nevadí, pokud se chovají únosně, stejně kdo víme, jaké pohlaví se za nickem skrývá, ať už píše cokoli?
Toz aby byla prdel neeeeeee?:)
@Eliška protože mimo to, že je to píííp, mě pobavil. Takového píííp už jsem dlouho nepotkala ![]()
@sophinka píše:
a tak jsi přesedlal na vyrážky, hovínka, kojení, dokrmování
to se jednou bude hodit
, teda snad ![]()
Mě teda nepobavil, asi nemám smysl pro humor
přijde mi pouze a jen primitivní.
Tak konkretne milan11 se mi vubec nejevi jako dvacet let zenatej chlap, ale spis jako zenska vzhledem k frekvenci urazek. A nebo jako uhrovaty pubertacek ![]()
A co sem vede ty skutecne chlapy? Koncentrace svobodnych zen vyssi nez na seznamce ![]()
@Mrazivý dech píše:
to se jednou bude hodit, teda snad
Doufám, že máš nějakej zápisníček, kdyby to přišlo až za delší čas
![]()
@sophinka píše:
Po jedné dnešní obnovená diskuzi, kam nám jeden… přišel nadávat do slepic mě přepadla otázka. Co vede chlapy zavítat na emimino? Jaké důvody mají zařadit se do,,slepičince,,? Protože v reálu jsem neviděla chlapa, co by si dobrovolně sedl mezi ženský a kraflal s nimiPříspěvek upraven 05.08.12 v 19:20
Tak to buď ráda, žes mě neviděla… I když - v pátek jsem byl na Smíchově a na Praze 9… ![]()
Jinak k úvodnímu příspěvku - to už se na eMiminu řeší dva a půl roku a furt se nic nevyřešilo…
![]()
@Evelline i-y není moje silná stránka, ale pochopila si co je tím myšleno, ne? Admini to určitě opraví