Proč si myslíte,že sem chodí chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
5.8.12 19:28

Tak Milan je bud uplně vymaštěná ženská, nebo zhrzenej chlap, či puberták :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
5.8.12 19:29

@Loki01 aaaaaaanooooooo :lol:
Ale když jsem koukla na ten odkaz tak jsem jen zírala a napadlo mi co říkávala moje babička „bože, bože kams tu duši dal“ to byl…a zralej na odstřel no doufejme, že si tím zvedl sebevědomí a už nebude nikdy tady psát svůj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.12 19:30
@Jura007 píše:
Tak to buď ráda, žes mě neviděla… I když - v pátek jsem byl na Smíchově a na Praze 9… :think:

tak to jsem nepochopila :think:

• Citovat
  • Upravit
8814
5.8.12 19:32
@Eliška píše:
Mě teda nepobavil, asi nemám smysl pro humor :nevim: přijde mi pouze a jen primitivní.

Nesmis to brat tak vazne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
5.8.12 19:33
@Mrazivý dech píše:
to se jednou bude hodit :mrgreen:, teda snad :jazyk:

príma nick i ikonka :pankac: :mavam:. A líbí se Ti tady? podle příspěvků jo.

Mě to nějak neudivuje, že jsou tu i chlapi. Je to pro mě vítané a milé zpestření. tedy Milan je hulvátisko, no ale tak všechny ženský tady taky nejsou sympaťandy…

• Citovat
  • Upravit
35545

Třeba mu to vyhodil vyhledávač, žena mu utekla s cizincem, tak teď hledá důvody proč :nevim: :mrgreen:

Mě tu chlapi nevadí, ale tohle byl tedy trouba. Některé maminky jsou tedy také pěkné exotky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Ten můj by na takový web nikdy nevlezl, vždycky jak vidí tuhle stránku, tak protáčí oči a utíká :mrgreen: max sem lezou otcové malých dětí, protože hodně odkazů na emimino vyskočí, když člověk hledá rady přes google nebo seznam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.12 19:34
@ncc1701 píše:
A co sem vede ty skutecne chlapy? Koncentrace svobodnych zen vyssi nez na seznamce ;)

Ano. Jsem zaměstnaný, abstinent, nekuřák a přiměřeně ošklivý. Dámy, hlaste se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17934
@Loki01 píše:
Nesmis to brat tak vazne ;)

Ale tak jo, vaše odpovědi se mi docela líbily, ale přijde mi prostě škoda plýtvat časem na někoho takovýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305

Akorát teď přemýšlím, proč si Mrazivý dech dal do avataru moji fotku… :oops: Ale co, každá reklama je svým způsobem přínosná… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@Mrazivý dech píše:
Ano. Jsem zaměstnaný, abstinent, nekuřák a přiměřeně ošklivý. Dámy, hlaste se. :mrgreen:

A velikost penisu? :?: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
5.8.12 19:35
@Eliška píše:
Ale tak jo, vaše odpovědi se mi docela líbily, ale přijde mi prostě škoda plýtvat časem na někoho takovýho.

Mas pravdu. :mrgreen: Ale kdyz ja si nekdy nemuzu pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
5.8.12 19:36

Mrazivý dech, aby tě pak nepřešel humor až tě tady nějaká začne uhánět :lol: :lol:

Příspěvek upraven 05.08.12 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
5.8.12 19:36
@Mrazivý dech píše:
Ano. Jsem zaměstnaný, abstinent, nekuřák a přiměřeně ošklivý. Dámy, hlaste se. :mrgreen:

Máš rád děti? Co vyřešená minulost?

• Citovat
  • Upravit
72725
5.8.12 19:38

@Mrazivý dech mě je na tom sympatický ten abstinent.. juch.. takových je málo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová