Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Milan je bud uplně vymaštěná ženská, nebo zhrzenej chlap, či puberták
![]()
@Loki01 aaaaaaanooooooo ![]()
Ale když jsem koukla na ten odkaz tak jsem jen zírala a napadlo mi co říkávala moje babička „bože, bože kams tu duši dal“ to byl…a zralej na odstřel no doufejme, že si tím zvedl sebevědomí a už nebude nikdy tady psát svůj názor
@Jura007 píše:
Tak to buď ráda, žes mě neviděla… I když - v pátek jsem byl na Smíchově a na Praze 9…
tak to jsem nepochopila ![]()
@Eliška píše:
Mě teda nepobavil, asi nemám smysl pro humorpřijde mi pouze a jen primitivní.
Nesmis to brat tak vazne ![]()
@Mrazivý dech píše:
to se jednou bude hodit, teda snad
príma nick i ikonka
. A líbí se Ti tady? podle příspěvků jo.
Mě to nějak neudivuje, že jsou tu i chlapi. Je to pro mě vítané a milé zpestření. tedy Milan je hulvátisko, no ale tak všechny ženský tady taky nejsou sympaťandy…
Třeba mu to vyhodil vyhledávač, žena mu utekla s cizincem, tak teď hledá důvody proč
![]()
Mě tu chlapi nevadí, ale tohle byl tedy trouba. Některé maminky jsou tedy také pěkné exotky ![]()
Ten můj by na takový web nikdy nevlezl, vždycky jak vidí tuhle stránku, tak protáčí oči a utíká
max sem lezou otcové malých dětí, protože hodně odkazů na emimino vyskočí, když člověk hledá rady přes google nebo seznam ![]()
@ncc1701 píše:
A co sem vede ty skutecne chlapy? Koncentrace svobodnych zen vyssi nez na seznamce
Ano. Jsem zaměstnaný, abstinent, nekuřák a přiměřeně ošklivý. Dámy, hlaste se. ![]()
@Loki01 píše:
Nesmis to brat tak vazne
Ale tak jo, vaše odpovědi se mi docela líbily, ale přijde mi prostě škoda plýtvat časem na někoho takovýho.
Akorát teď přemýšlím, proč si Mrazivý dech dal do avataru moji fotku…
Ale co, každá reklama je svým způsobem přínosná… ![]()
@Mrazivý dech píše:
Ano. Jsem zaměstnaný, abstinent, nekuřák a přiměřeně ošklivý. Dámy, hlaste se.
A velikost penisu?
![]()
@Eliška píše:
Ale tak jo, vaše odpovědi se mi docela líbily, ale přijde mi prostě škoda plýtvat časem na někoho takovýho.
Mas pravdu.
Ale kdyz ja si nekdy nemuzu pomoct ![]()
Mrazivý dech, aby tě pak nepřešel humor až tě tady nějaká začne uhánět
![]()
Příspěvek upraven 05.08.12 v 19:37
@Mrazivý dech píše:
Ano. Jsem zaměstnaný, abstinent, nekuřák a přiměřeně ošklivý. Dámy, hlaste se.
Máš rád děti? Co vyřešená minulost?
@Mrazivý dech mě je na tom sympatický ten abstinent.. juch.. takových je málo ![]()