Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@AnySs píše:
Za coo? Pochlub se![]()
![]()
No někde jsem napsala, že jsou ženský úplně blbý, že si nechají srát na hlavu, když jim je chlap nevěrný.
@smoulinka71 píše:
No někde jsem napsala, že jsou ženský úplně blbý, že si nechají srát na hlavu, když jim je chlap nevěrný.
no že se nestydíš, takové výrazivo, zde ve slušné společnosti
@ohýnek píše:
hmm teď jsem to ještě napsala slušně. ![]()
@smoulinka71 píše:
Já jsem s tebou někde nesouhlasila, ale protože jsem nebyla zastánce toho, že chlapa okamžitě vykopat kvůli jedný nevěře. Ale pak se to tam zvrhlo na to, že chlap je nevěrnej x měsíců, z manželky má prdel a manželka nic neřeší, tak to už jsem pak zase souhlasila ![]()
@ohýnek píše:
No mě vždycky naštve to, že chtějí slyšet názor, když jim ho řeknu, tak se naštvou ty ostatní, které ji poplácávají po zádech a sesypou se na mě. nakonci diskuze jde vidět, že všechny jako já odpadnou a zůstanou tam vždycky ty samé, kteří hlásají, on za to nemůže, on je nemocný.
No mě by šlak trefil.
@tamata píše:
Já jsem s tebou někde nesouhlasila, ale protože jsem nebyla zastánce toho, že chlapa okamžitě vykopat kvůli jedný nevěře. Ale pak se to tam zvrhlo na to, že chlap je nevěrnej x měsíců, z manželky má prdel a manželka nic neřeší, tak to už jsem pak zase souhlasila
Já nejsem zastáncem toho, okamžitě chlapa vyhodit po jednom uklouznutí, ale já prostě nějak viděla, že on ji má vyloženě na háku. Chybu může udělat každej, život je dlouhý. ![]()
@ohýnek píše:
@smoulinka71 to se mi děje taky
A bezdůvodně viď
Život je fakt nefér..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Alčák1 jsi neviděla jste to co jíte??