Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den kdy se znova otevře poradna advokátky? bude s vámi ještě nadále spolupracovat, už sem si přečetla od ni vše ale chtěla bych poradit v mém připadě. ![]()
Dobrý den,
Právní poradnu jsem dnes otevřela a je možno vkládat dotazy. S paní doktorkou stále spolupracujeme, ale nedokážu Vám sdělit, jak dlouhá tato spolupráce bude, záleží na paní doktorce, jak dlouho bude chtít v poradně odpovídat.
Děkuji za pochopení a přeji příjemné prožití svátků vánočních.
adminka Zuzka
Manžel před naším sňatkem měl chatu. V případě jeho úmrtí budu také dědička nebo jenom jeho dvě dcery? Spolu děti nemáme.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem Slobodník matka na RD z 11 m dcerkou Simonou. Bývalí přítel, což bylo jenom z mi strany, bo on mně bral jenom jak dobrou karadku
už dítě má 13 letého syna ve své péči. On malí nechtěl a tým že jsem si ji nechala mně dělal peklo a povedla mně v SMS že jsem si to vše naplánovala a zmystikovala
… Bohužel bydlíme ve stejném městě. Chci podat na soud ohledně výživného no mam strach že mně nebude platit a zároveň dělat peklo. Prosím o radu. Moc děkuji
@Simča 1401 Pochybuju, že na tohle dokáže někdo odpovědět. Když se na něco ptám, tak by to mělo být aspoň trochu srozumitelné.
@vokishka ti to přeložím. Je svobodná matka, otec dítěte nechtěl ji ani dítě, ona si přesto dítě nechala. Matka chce výživné a bojí se, že otec jí bude dělat peklo.
@matkabagristy píše:
@vokishka ti to přeložím. Je svobodná matka, otec dítěte nechtěl ji ani dítě, ona si přesto dítě nechala. Matka chce výživné a bojí se, že otec jí bude dělat peklo.
Presne stě to vystihla… Děkuji ![]()