Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Založit tohle téma je vlastně nápad mého syna. Přišlo na to, když se příteli nezdálo při grilování maso dost hotové, tak vzal horkovzdušnou pistoli a kuřecí křidýlko si s ní dopékal… ![]()
Potom jsme si vyprávěli, co kdo provedl za podobné blbosti. Brácha přítele Bob například velmi chytře usoudil, že je dobrý nápad kouknout se do nádrže u auta, jestli je v ní dost benzínu a to za použití zapálené sirky. Skončil lehce ohořelý a přihlížející se nestačili divit… ![]()
Náš soused si přivydělává prořezáváním stromů. Jednou takhle řezal, řezal a řezal až si v zápalu toho řezání podřízl i větev na které stál. Pád z pěti metrů odnesl s pár naraženinami… ![]()
Nemáte někdo nějakou podobnou pitomost pro zasmání? ![]()
Učitel ohříval párky na občerstvení pro maturitní komisi v rychlovarné konvici - starý typ s nezakrytým topným tělískem. Při kontaktu párku a tělíska to nějak bouchlo, vyprsklo a bylo co uklízet.
Brácha přítele Bob například velmi chytře usoudil, že je dobrý nápad kouknout se do nádrže u auta, jestli je v ní dost benzínu a to za použití zapálené sirky. Skončil lehce ohořelý a přihlížející se nestačili divit… ![]()
tak tohle mi teda vůbec vtipný nepřijde. to může udělat jen d**il, který si neváží svého zdraví ![]()
Kubik_kubikula píše:
Brácha přítele Bob například velmi chytře usoudil, že je dobrý nápad kouknout se do nádrže u auta, jestli je v ní dost benzínu a to za použití zapálené sirky. Skončil lehce ohořelý a přihlížející se nestačili divit…tak tohle mi teda vůbec vtipný nepřijde. to může udělat jen d**il, který si neváží svého zdraví
Já bych řekla, že se to může stát..já jsem taky někdy taková roztržitá, myslím na milion věcí a šlápnu dost vedle..hlavně, že to dobře dopadlo.Určitě se mi stala spousta takových blbin, ale teď si nevzpomenu (tomu se říká hodnotný příspěvek)..
Judycum píše:Kubik_kubikula píše:Já bych řekla, že se to může stát..já jsem taky někdy taková roztržitá, myslím na milion věcí a šlápnu dost vedle..hlavně, že to dobře dopadlo.Určitě se mi stala spousta takových blbin, ale teď si nevzpomenu (tomu se říká hodnotný příspěvek)..
Brácha přítele Bob například velmi chytře usoudil, že je dobrý nápad kouknout se do nádrže u auta, jestli je v ní dost benzínu a to za použití zapálené sirky. Skončil lehce ohořelý a přihlížející se nestačili divit…tak tohle mi teda vůbec vtipný nepřijde. to může udělat jen d**il, který si neváží svého zdraví
Já se taky právě snažim si je vybavit, bylo jich spousta, jsem taky taková roztržitá, ale nic mě zrovna nenapadá, takže jsi to přesně vystihla ![]()
Judycum skvělý příspěvek
Nebyla by ještě nějaká veselá historka?!
![]()
Co si tak vzpomenu, tak manzel koupil motorku, pivezli mu ji a on jeste na ni nemel ridicak, v zivote na tom nesedel, ale tak strasne se tesil, ze jakmile prodavajici odjel, tak na ni sednul. No dojel k prvni zatacce a tam se vymlel
Takze motorku bylo hned potreba opravit, mel ohnuta riditka ![]()
Ja jsem si zrejme zpusobila otravu zeleninovou stavou. Koupila jsem si vykonny odstavnovac a zblbla z poradu Jste to, co jite, kde Cajthalova furt doporucovala stavu z celeru a jinych zelenin jsem si udelala furu stavy. Nejdriv mi to neprislo, tuhle celer, tamhle repa, mrkev, kedluben. No dohromady to bylo tak 1,5l syrove stavy. Nejdriv me zacalo bolet bricho, prujem, pak bliti, blila jsem celou noc a do toho me kazdou minutu chytla silena krec do zaludku, porod byl oproti tehle kreci brnkacka.
Mi se docela často stávalo že jsem myla dudlík, bavila se u toho s mámou nebo manželem a pak se jim snažila ten dudlík strčit do pusy, místo prckovi který na něj čekal (drželi ho v náručí).
Platí to taky? ![]()
Zrovna minulý víkend přítel u našich sekal dříví. Můj bratr mu pomáhal - podával špalky na pařez a přítel jen „máchal“ sekyrkou. A jak tak jeli v stejném tempu, tak najednou na pařezu něco cinklo. Chybělo kousek a přítel přišel o svůj hrneček s kafem. Bratr srandista mu ho podrstčil a prý, kdyby necinkla lžička o hrnek, tak by bezmyšlenkovitě sekl ![]()
Doteď nevím, jestli se smát nebo si plácat na čelo ![]()
čičinko, co by člověk neudělal pro zdraví
![]()
Můj manžel kdysi na mejdanu v bytě svých rodičů již lehce ovíněn zatoužil po pár hltech nealka. V lednici našel otevřenou krabici pomerančového džusu, a protože nemá jaksi ve zvyku nalévat si do sklenice, lil si džus do krku a pomlaskával, že je ale nějaký zváštní a perlí na jazku, co to bude asi za značku… Pak mu to přece jen nedalo, krabici rozříznul a uviděl zelené chomáče plísně plavající na hladině. No vypil toho asi 2 deci
Přežil, ale z krabice pije dodnes ![]()
Kamarád se rozhodl namontovat sítě proti hmyzu do oken, ale připevnil je přímo na okno, takže otevřel okno i se sítí ![]()
Já jsem v 16 letech chtěla uvařit poprvé vajíčka, napustila jsem horkou vodu do hrnce, vložila dvě vajíčka a dala do umyvadla, vždy jsem totiž viděla mamku jak je tam dává, ale nenapadlo mě, že je už chladila
![]()
Jo a nikdy nezapomenu na vyprávění mého táty, že se kdysi pořádně zkalil na nějaké chatě a v noci se vzbudil, že potřebuje „na malou“ a tak vstal, uviděl stromy, tak si k jednomu stoupnul, vymočil se a šel zase spát......v chatě měli přes celou zeď fototapetu lesa ![]()
Kakika píše:
Jo a nikdy nezapomenu na vyprávění mého táty, že se kdysi pořádně zkalil na nějaké chatě a v noci se vzbudil, že potřebuje „na malou“ a tak vstal, uviděl stromy, tak si k jednomu stoupnul, vymočil se a šel zase spát......v chatě měli přes celou zeď fototapetu lesa
Jooo!! Tohle se stalo známému - pořádal doma velkou pařbu a jeho kamoš se taky vymočil na zeď, na které byla obří fototapeta lesa
Chlapi no… co dodat…
No, a bráchův spolužák si na kolejích dělal míchaná vajíčka spirálou. Prostě je rozklepl do hrníčku a tou spirálou je míchal. Jaký byl výsledek, to fakt nevím ![]()
Derido boží!
A co? Byly dobrý?
![]()
Já mám jen ty kojodementní historky, klasika - vyváření dudlíků na plotně bez vody.
Jo jednou jsem nechala na kamnech plynovou bombu, to byla asi největší číčovina mýho života, žádná sranda. Bylo to teda na takovým místě, co se moc nezahřívalo, ale mě to tenkrát vůbec nenapadlo. Byla to plynová lampa na chatě - pro mě prostě lampa. :takhleblběsetvářícsmajlíktuaninení