Největší hlouposti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
emocuc.polymorf
14.9.10 16:22

:lol: :lol: :palec: :palec: super, holky, jako ta autoerotika, to jsem vyprskla smíchy :lol:

Tak moje story, pokusím se to napsat nějak krátce.. Na VŠ jsme čekaly s kámoškou na zastávce, odkud jsme jely večer po mejdle každá jinou tramvají. Každá jsme měly pepřák, tak jsme ho zkusily, jen tak do vzduchu, jestli funguje a já pak na ruku - jestli to kouše - nekousalo :palec: .. Pak odjela kamarádka a já osaměla na refíži. Pak koukám, že tam spolužák vede spolužačku, totálně zlitou, a vrazí mi jí, ať jí odvedu na kolej, že on jde zpátky do hospody.. a já že teda jo a že se mi snad cestou nepo :poblion: .. tak jsem jí posadila, jedeme a já se jí furt ptala, jak jí je, vypadala příšerně, taky chtěla usínat a pořád říkala, že bude zvracet.. no, asi 3 zastávky před koncem jsem si tak mimoděk promnula oči.. neskutečný!! Pepřák byl dávno zapomenut a tak jsem si to neuvědomila, že si nesmím sahat do oka. Spustily se mi slzy a nic jsem neviděla (neskutečné, kdo jste to zažil, potvrdíte :zed: :cert: ) a teď ještě na starosti tu ožralou kamarádku, co chtěla zvracet.. 8-o 8-o Podle hlášení jsem poznala, že jsme u kolejí a je čas vystoupit, tak jsem po paměti sáhla po kamarádce, vystoupily jsme, ona začala zvracet a já jí totálně slzící nic nevidící držela, na nás musel být pohled, strašně jsem se styděla 8-o 8-o :lol: :lol: :lol: Pak jsme se nějak dohrabaly na kolej, to už jsem začínala vidět, odvedla jsem jí a předala spolubydlící, která dostala neskutečnej záchvat smíchu, když viděla tu poblitou kamarádku a ty moje šminky rozteklý pláčem až na kalhoty :lol: :lol: :zed: :zed: no, síla, takže bacha na pepřák a samo i na metlu lidstva :roll: :roll: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3174
4.1.11 12:01

Mně se stalo, že jsem chtěla dosypat slánku… tak sypu, sypu, slánka pořád prázdná.. a najednou koukám, že ji sice držím vzhůru nohama ale už jsem jaksi zapomněla zacpat ty dírky a sůl se mi sypala na zem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí