Nekadí - může za to mrkev?

1433
26.1.11 08:50

nekadí

Ahoj, můžete někdo poradit? Je nám 6 měsíců a týden, předevčírem jsme zkoušeli první mrkvičku.Snědl asi 3 lžičičky,ale najednou včera vůbec celý den nekadil. Jen si tak něco malilinko uprdnul. Jinak až do teď kadil opravdu každý den,i 2×, 3×…po ránu jak se vzbudil a pak odpoledne…dneska ráno zase nic. Nemůže to být z té mrkve? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
26.1.11 08:54

Může, mrkev některé děti ucpává. Tak ji vyměňte za brokolici nebo brambor :wink:

• Citovat
  • Upravit
163
26.1.11 09:00

A pije dostatek tekutin?? Mně po tom jídle nikdy nechce moc pít a pak se to projeví právě na kakání. Přímo z mrkve to asi nebude. Ale neboj, první jídlo je pro prcky velká změna, problém nastává až když nekaká týden. Takhle mi to řekla doktorka, když jsem vyšilovala, že malej dva dny nekakal. Jinak mi i vyprávěla, že měla případ, kdy miminko nekakalo i měsíc. Dělali mu všelijaký testy a nic se neukázalo, po měsíci se normálně vykadil. Shodli se na tom, že prostě jenom papal tolik, že mu stačilo tak akorát na veškerý funkce a na kakání už nezbývalo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
26.1.11 09:27

Jooo,to znam.Mrkvicka,ryze,banan nam zpusobuje zacpu.Nam trvalo 2 mesice,nez si zvykla na novou stravu.Ted bereme i leky na podporu traveni,ale uz se to obraci k lepsimu.Porad se s lekarkou,ja to moc neresila a mala treba 3 dny nekakala a samozrejme ji bolelo brisko.Musela jsem pak rourkovat,nebo dat glycerinovy cipek.
vse se zlepsi,ale chce to sledovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
26.1.11 10:15

Dej mrkev s bramborem, ne samotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
26.1.11 13:18

Teď zas nebudu dávat nic…biobrambory teď nejsou moc k mání…počkám pár týdnů a začnem znova není na to nejspíš ještě připravený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí