Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj nemáte někdo zkušenost,prý se dá koupit nějaká ochranná přilba pro děcko co se učí lézt nebo už leze a všechno prozkoumává,aby nebylo aspon na hlavě tolik otlučené
já bych si snad i jednu pořídila máme dva kluky 8 měsícu a jeden z nich je teda strašné šídlo,stačí vteřina a je úplně někde jinde než byl,a už si párkrát trochu při tom jeho zkoumání trochu nabil,kdyby měl někdo zkušenost a mohl poradit a doporučit,kde se dají koupit a cca kolik stojí,díky
![]()
Tahle diskuze už tady asi před měsícem byla, najdi si to
Jsou tam i fotky a odkazy.
No .. nechci nikomu nic vyvracet nebo tak .. je to každého věc
… za mě … na co takovou cipovinu?? Dítko je fakt gumové, a i když se nám zdá že se řachlo fest, on jede dál jako by nic .. každé se vždycky krapet omlátí. Časem si zvykne a naučí se trochu dávat pozor … dleého je to blbost, já bych za to nevyhazovala…
Ale je to můj názor a nikomu ho nevnuciju ![]()
Ahojky, já jsem byla vždycky zastáncem názoru, že je to naprostá blbost, ovšem pouze do doby než si začal Davídek stoupat. Je hodně živé dítě, předtím jsem hlídala i jiné děti a takhle aktivní jsem nezažila, pořád někde leze a padá, několikrát denně se opravdu hodně ošklivě praští do hlavičky a teď když začíná chodit, tak i o hrany stolů, skříní a všechno prostě nejde zabezpečit. Když se dítě občas bouchne nebo spadne, je to normální, ale tohle bylo opravdu už moc a jsem ráda, že jsem helmu nakonec pořídila! Záleží fakt na dítěti jestli je to potřeba, ale za mě je to perfektní vynález a hlavně ty můžeš být víc v klidu, což je k nezaplacení. Máme tu OK Baby No shock a ani se mu pod ní nepotí hlavička, jen to nevypadá zrovna výstavně:-).
Stála mě cca 700 Kč, ale myslím že úplně stačí použitá, kamarádka ji prodala asi za 450Kč.
my jsme ji kupovali, Emca mela nespravny vyvoj kvuli vykloubene kycli - chtela porad sedet, ale za chvilicku jak hadrova padla a omlatila se, jak do te doby nemohla pouzivat brisni svaly… Sama boule, musela jsem u ni porad sedet a zachytavat, ale stejne byla omlacena a furt jen brecela. Poridili jsme helmu a - ani na chvilku ji nechtela mit na hlave, takze je zavrena ve skrini. Tomik mel vyvoj normalni, takze nic takoveho nepotreboval.
Pujcovala si ji jedna maminka z emimi, aby ji ozkousela, ale taky hned brzo vracela. Zalezi holt na diteti, vetsine na hlave asi bude vadit ![]()
My aspon pro toho aktivnějšího jednu pořídíme,zkusim kouknout po použité,at nemusim kupovat novou,kdybyste náhodou někdo měl nebo o někom věděl,budu ráda za nabídku
![]()
já to teda nečetla vše ale ta diskuze před měsícem byla ode mne… hooodně jsem o tom uvažovala.. malá byla šílená, boule 2× denně.. prostě nešla uhlídat. Ale nakonec jsem ji nekoupila, jelikož se v ní hrozně potí hlavička… a je to jen přechodné období, ted už je uplně šikovná a opatrná. Podle mě se dítko pár krát natlouct musí a pak už bude vědět..
ja budu rada, kdyz se ji zbavim, klidne za 300, jako nova, klidne mi posli adresu ![]()
Je to nějak na velikost nebo je to univerzální ??? Pokud je to univerzál tak bych to brala ![]()
pisou size 44-52, vzadu jsou suchace na nastaveni spravne velikosti ![]()
Ahoj, za me taky nebrat, precijen, bez helmy si ditko brzo zacne davat pozor, s helmou ne, nebude si to uvedomovat, kdyz bude chraneny ![]()
Za mě taky ne,aspon si dítko uvědomí že si musí dávat pozor a takhle se natluče a bude mu to v podstate jedno,protoze bude chráněno,ale je to tvoje svobodná volba.Dobře se rozhodni
![]()