Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Jaruše dekuju!!! ja taky doufam, ze zaberou!!! vyzkousela jsem uz vazne vsechno!!!
@BABIES Přítel když si ho položil na hruď a plácal po prdelce, tak mu taky vždycky hned vytuhl - já ho musela nosit, ze mě asi cítil mléko, tak mu to tak dobře nešlo usnout
Ale jakmile jsem ho položila na bříško v polospánku do postýlky, hned byl řev. A otáčí se asi 14 dní, to si brzo taky užiješ
A jak @kabab - taky bych se asi vleže nevykadila - sice nezkouším, ale jen si to představím a vím, že bych si při nejmenším musela přitáhnout nohy k hrudníku ![]()
@Betynka87 ja pod malou vzdycky dam nahrivaci polstarek, ale stejne to moc nepomaha!!! Dneska he to zase hruza :/ my mame ted problem, ze kdyz pritel chova malou, tak ona desne place, chce byt jen u me :/ je mi to lito, snad se to zlepsi!!!No Lilynka musi sat hodne tvrde, aby zustala v postylce
Vetsinou spi s nama i pres noc!
a zlepsilo se to brisko, kdyz se zacal pretacet???
@BABIES nám se zlepšilo po probiotikách, ale už měsíc nedáváme a problém není, ale on pořád kope, nohy má stále nad zemí a hodně se hýbe, takže bříško procvičí a prdíky odchází dobře. Dej tomu čas, ještě je vážně maličká.
A mě v tohle období usínal jen v náručí, ale pak ze dne na den se mi v náručí vztekal, položila jsem ho do postýlky a hned usnul - prostě ho přestalo bolet bříško a najednou už nechtěl chovat a dodnes mu to vydrželo - není vůbec chovací, nejlépe je na dece na zemi. ![]()
@Betynka87 ja si myslim, ze je to tim briskem!!! Mala miluje jizdu, ale v kocarku desne place… takze ji nosim v klokance celej den
i kdyz vysavam
ale jakmile je v autosedacce a v aute tak si lebedi
ka vim, ze musim byt trpeliva, me to mrzi hlavne kvuli ni… chci aby byla stastny miminko
Ja na ty probiotika vsadila vsechno, ale cetla jsem, ze to muze zabrat klidne az za mesic!!!
@BABIES Většinou zabírají většinou za 10 - 14 dní, uvidíš, že to potom ze dne na den bude spokojené miminko. nám se hodně líbilo i ve vibračním lehátku, v autosedačce taky. Asi si tím musí projít každé miminko:-( Ještě můžu poradit tobě, aby jsi pila fenyklový čaj, ten nám zabíral prvních 7 týdnů, pak už ne.-(
@Betynka87 ten piju uz od porodu a vubec nepomaha, ale chutna mi, tak ho piju porad
ale dekuju, ja uz fakt zkusila vsechno!!! Super tak se budu modlit!!! ona se vzdycky tak usmiva, kdyz spinka
hrozne bych chtela aby byla vesela!!!a jsk dlouho se da to lehatko pouzivat!!??? ja o tom premyslela, ale zase abych ho nekupovala hen na tri mesice, tady v anglii jsou desne drahy :/ zatim s ni vybruju na nohach
Moc dekuju!!!
@BABIES Podle toho jaké vibrační lehátko- ono možná víc než vibrace jim pomáhá být v klubíčku
A na to ti autosedačka postačí ![]()
Nemáš zač
![]()
@Betynka87 no ja kdyz ji do sedacky posadim doma a jen tam sedi, tak place, podle me by se ji ty vibrace prave mohly libit
jeste jednou dekuju!!!
Holky, tak ja uz fakt nevim… vypada to, ze probiotika pomohla s prdiky, jeste jsem koupila vibracni lehatko
ale mala se sama proste nevykaka!!! hrozne place, myslim, ze ji to opravdu boli ale kdyz ji pomaham, tak je to tekuty nebo se spoustou bublinek
je mozny, ze by ji to proste bolelo a proto kakat nechce??? uz jinak ani neplace!!! vzdycky zak jednou za tri dny breci hrozne cely den, pak vetsinou diky rource se vykadi ale s síenym placem a pak je tri dny vesela :/
@BABIES ty jo, tak jí pomáhej, ona až se začne pořádně hýbat, bude kadit sama, musí pořádně procvičit břišní svaly. Anebo zkus jí dát do klubíčka až bude tlačit, třeba se tak vykaká snáž ![]()
@Betynka87 ja ji pomaham, ale ona moc place i kdyz ji pomaham
rektalni rourka nepomaha
asi musime byt trpelivy
ja koupila ty probiotika a stejne to nepomohlo ![]()