Někdo na Silvestra sám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
31.12.22 21:34

Nejsem teda sama. Ale máme všichni pyžamo. Puštěnou televizi. Teď jsem si namíchala růžovou sodovku :mrgreen:. Občas něco zobnu.
Však si udělej večer podle svého, ať je ti fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
31.12.22 21:35

Ja jsem byla za zivot nekolikrat sama, dobrovolne, nemam rada tohle povinne veseli, ze je zrovna Silvestr, behem roku je vic akci nebo prilezitosti slavit..a takove to cekani na pulnic me nebere, ted jsem s dcerou sama, manzel v praci, sla bych klidne spat, doufam, ze decko vytuhne a nebudeme cekat na pulnic a ohnistroj…mohla jsem jit ke znamym, ale nechci, nebavi me Silvestr a navic s deckem, di pulnoci nikdy vzhuru nebyla..ale i pred ditetem jsem to kolikrat vypustila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.12.22 21:40
@jannina1 píše:
Závidím, že můžeš koukat na televizi. U nás je takovej bordel, že si jen zacpáváme uši a televizi neslyšíme.

U nás je taky bordel, bydlím asi 100 m od centra města, tak to nejhorší teprve očekávám. Mě to štve hlavně kvůli psovi. Jinak to ani nevnímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17102
31.12.22 21:40

Hele, ja mam sice rodinku, ale moc to neprozivame..Muz kouka s detmi na poseroutku, ja si dala vanu a chvili si ctu v loznici. Jako jo, asi bych mela byt s nimi, ale nejsem filmovy fanousek..

Muz je trochu nakrknut, ze si nechci dat vino, ale myslim, ze to zvladne - je velkej kluk.

O pulnoci si pripijeme a hura spat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 21:41
@Klemca píše:
Já jsem aktuálně se synem(nemocný,), manžel s druhým synem spí vedle v pokoji…jsem ráda, že nikde slavit nemusím, rachejtle mi vadí..
ad anonym- zítra supky dupky na procházku ven a bude líp. Co domácí zvířátko, máš? zvířecí kámoši jsou fajn…i třeba křeček,/králíček…

Mám tu kocourka :) Zrovna před chvilkou jsem na to myslela, že mám aspoň někoho, kdo mě má rád.

• Citovat
  • Upravit
19388
31.12.22 21:44

@Králičice mme se muž opil a usnul. Já jsem s detmia koukám na Tootsie a je mi fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17102
31.12.22 21:45

@g.sandova - ja mu rekla, at si nalije.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
31.12.22 21:46
@Anonymní píše:
Mám tu kocourka :) Zrovna před chvilkou jsem na to myslela, že mám aspoň někoho, kdo mě má rád.

kocour se ti aspoň neurazí, nemusíš řešit jeho ego, jeho ješitnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
31.12.22 21:48

Ja teda taky nejsem sama, ale Silvestry nemam rada. Taaaaak a vsichni se budeme na povel bavit, to je mi uplne proti srsti.
Udelala jsem teda chlebicky, jednohubky, od odpoledne popijim Cinzano…Decka se nacpaly a uz lezime v posteli a snad brzy zaberou…
Pak zapnu na chvili telku a o pulnoci je pujdu uklidnovat, budou se budit, mladsi bulet a beru sebou psa, ktery uz je v nervech.
A zitra budu shanet kocku, ktera neprisla domu a snad je nekde zalezla…
Ale porad lepsi jak sestrenice, ta chytla nekde strevni chripku, ma horecku a od odpoledne blindi a sedi na zachode…
Moje mama je na Silvestra sama, sedi u telky a basti chlebicky a cukrovi, te nechybi vubec nic, jak sama rika…
Proste Silvestr pro me jako kazdy jiny den, spis si rikam, uz at je to za mnou….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.12.22 21:51

@Králičice a ještě jsem se zvířaty, na ty jsem zapomněla.
Ten muj se fakt vožral :mrgreen:
Je mu to putna, jsem ráda, že si můžu pustit, co chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
31.12.22 22:06

Manžel v práci, já s dcerou nemocná. Takže za chvíli se budu snažit usnout. Petardy tady už pouští asi od 18 hod., takže jediné, co mě štve, že má dcera lehké spaní kvůli horečkám a kašli, tak sebou při každé ráně cukne, vrtí se a já se modlím, aby se nevzbudila.
Posledních pár let (než jsem otěhotněla) jsem byla vždy v práci na noční na Silvestr.
Jinak kdyby jsme nebyly nemocné, tak si možná otevřu lahev vína, pustím si film a rozhodně na půlnoc nečekám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.12.22 22:20

Ležím se synem v ložnici, pak si půjdu zobnout chlebíček a možná si schrupnu s ním do za deset dvanáct…dám pusu manželovi puknem dětské šampaňské cinknem si s dcerkou a půjdu zase spát :D :D neřeším to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
31.12.22 22:20

Já sice nejsem úplně sama, manžel sedí v obýváku u PC, ale stejně Silvestra „slavím“ v posteli s urologickým čajem, knížkou a emiminem :mrgreen: O půlnoci si symbolicky priťukneme (já sodovkou) a půjdeme spát (teda pokud to magoři venku přestanou práskat :roll:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
31.12.22 22:21
@g.sandova píše:
@Králičice a ještě jsem se zvířaty, na ty jsem zapomněla.
Ten muj se fakt vožral :mrgreen:
Je mu to putna, jsem ráda, že si můžu pustit, co chci

Muj ted odjel nachvili ke svy mame, ma jeste malyho brachu s kterym budou poustet ty srajdy o pulnoci. Decka spi, a ja v posteli koukam na titanic :lol:

• Citovat
  • Upravit
502
31.12.22 22:22

@stinga upřesnila bych takových půl roku co sem se nastěhovala k němu do baráku…dneska ráno sem tady psala plán na Silvestra a o pár hodin je to jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný