Někdo na Silvestra sám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
1.1.23 00:32

Ahoj, já sice sama nejsem, ale i tak mě to nebaví. Dva roky po sobě už jsem nějaké oslavy vypustila, nemám na to náladu :lol: předtím jsem vždycky musela někde být, protože každý někde byl, no prostě nucená zábava. Byl to pro mě teď úplně běžný den, i letošní Vánoce, ty mě taky berou každým rokem míň a míň. Ale celkově mi vždy nějakým způsobem vadilo tohle období koncem roku, nemám to ráda, tak mě těší, že už to je za náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.23 00:47

Je to pro mne bezny den. Manzel ma nocni, ja jdu zitra na Novy rok do prace takze jdu spat a zadne slaveni se nekona.

• Citovat
  • Upravit
502
1.1.23 01:31

@Lorre ano to je pravda… dala jsem si víno, nakonec fajn večer s mamkou a po půl noci ven s kamarády jako před pár lety.. Holky,,, hezky nový rok :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
1.1.23 02:05
@Eeelllaaa píše:
@Lorre ano to je pravda… dala jsem si víno, nakonec fajn večer s mamkou a po půl noci ven s kamarády jako před pár lety.. Holky,,, hezky nový rok :kytka: :kytka:

No vidíš :dance: :palec: a žádného chlapa si k tomu nepotrebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4537
1.1.23 04:46
@g.sandova píše:
@Paní.Norrisová my jsme nemocní postupně celý prosinec. Dvě děti byly nemocné přes Vánoce, vysoké horečky. Teď jsme už docela v pohodě tak ať se z toho dostanete.

Děkuju. Malá měla přes zimu sem tam nějaké rýmičky a zvýšenou teplotu, ale teď nás to teda skolilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
1.1.23 06:43
@Eeelllaaa píše:
Věř že nebude…přijde tak nejdřív zítra večer s tím co bude k večeři :nevim:…vztah 3 roky, je mi 20 a nebaví už mě to… doma sem sama prakticky pořád, jeho koníčky jsou přesnější

Je načase udělat novoroční předsevzetí, zbavit se té karikatury na přítele a vykročit do nového začátku bez koule na noze :think: věř, že bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
1.1.23 09:32

@Betty MacDonald
Předsevzetí jsem si dala letos nějak hodně tak snad vyjdou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
1.1.23 11:13
@Eeelllaaa píše:
@Betty MacDonald
Předsevzetí jsem si dala letos nějak hodně tak snad vyjdou. :lol:

Držím pěsti, ať ti to všechno vyjde. A s tím pseudopřítelem se rozejdi. Najdeš si někoho, kdo s tebou bude trávit čas rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný