Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, já sice sama nejsem, ale i tak mě to nebaví. Dva roky po sobě už jsem nějaké oslavy vypustila, nemám na to náladu
předtím jsem vždycky musela někde být, protože každý někde byl, no prostě nucená zábava. Byl to pro mě teď úplně běžný den, i letošní Vánoce, ty mě taky berou každým rokem míň a míň. Ale celkově mi vždy nějakým způsobem vadilo tohle období koncem roku, nemám to ráda, tak mě těší, že už to je za náma.
Je to pro mne bezny den. Manzel ma nocni, ja jdu zitra na Novy rok do prace takze jdu spat a zadne slaveni se nekona.
@Lorre ano to je pravda… dala jsem si víno, nakonec fajn večer s mamkou a po půl noci ven s kamarády jako před pár lety.. Holky,,, hezky nový rok
![]()
@Eeelllaaa píše:
@Lorre ano to je pravda… dala jsem si víno, nakonec fajn večer s mamkou a po půl noci ven s kamarády jako před pár lety.. Holky,,, hezky nový rok![]()
No vidíš
a žádného chlapa si k tomu nepotrebovala
@g.sandova píše:
@Paní.Norrisová my jsme nemocní postupně celý prosinec. Dvě děti byly nemocné přes Vánoce, vysoké horečky. Teď jsme už docela v pohodě tak ať se z toho dostanete.
Děkuju. Malá měla přes zimu sem tam nějaké rýmičky a zvýšenou teplotu, ale teď nás to teda skolilo.
@Eeelllaaa píše:
Věř že nebude…přijde tak nejdřív zítra večer s tím co bude k večeři…vztah 3 roky, je mi 20 a nebaví už mě to… doma sem sama prakticky pořád, jeho koníčky jsou přesnější
Je načase udělat novoroční předsevzetí, zbavit se té karikatury na přítele a vykročit do nového začátku bez koule na noze
věř, že bude líp.
@Betty MacDonald
Předsevzetí jsem si dala letos nějak hodně tak snad vyjdou. ![]()
@Eeelllaaa píše:
@Betty MacDonald
Předsevzetí jsem si dala letos nějak hodně tak snad vyjdou.
Držím pěsti, ať ti to všechno vyjde. A s tím pseudopřítelem se rozejdi. Najdeš si někoho, kdo s tebou bude trávit čas rád.