Někdo na Silvestra sám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26928
31.12.22 22:23
@laducha píše:
Já jsem poprvé za svůj dospělý život sama na Silvestra. Děcka vyletěla z hnízda.
Udělala jsem si sladké nudle, pár jednohubek, k pití tu mám vodu, čaj a kafe.
To, že je Silvestr, přece neznamená, že se všichni musí nutně bavit.
Píšu si se známými, bilancuju a užívám si klid.

My s manzelem sedime s kafickem, cucime do krbu, obcas koukneme na net a cekame na ohnostroj.
Silvestr me nikdy nebral, a on to respektuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.12.22 22:37

@Paní.Norrisová my jsme nemocní postupně celý prosinec. Dvě děti byly nemocné přes Vánoce, vysoké horečky. Teď jsme už docela v pohodě tak ať se z toho dostanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
31.12.22 22:42

Já jsem teď zrovna spokojená - sice neslavíme, ale vyjeli jsme si na víkend, tak spíme v hotelu -, ale znám Silvestry, kdy jsem seděla sama doma, zatímco se „úplně všichni ostatní někde bavili“, a já se cítila asi jako ty.

Za prvé bych opustila přesvědčení, že všichni jsou s rodinou nebo kamarády a báječně si to užívají. Někdo ano, někdo ne, pro jiné je to den jako každý jiný.

Za druhé bys možná našla lepší aktivity s vrstevníky (nebo se staršími nebo s mladšími) než pokec v hospodě. Něco komornějšího - ve dvou, ve třech, třeba s lidmi z práce nebo dobrovolnictví nebo prostě se znamými, anebo jen psát a číst jako tady. Nerozumím úplně, co ti v komunikaci brání, protože v písemném projevu zníš dobře.

Za třetí, a to hlavně pro smutného osamělého mladíka, tak se seznamuj, třeba se hned dneska někde zaregistruj online, jestli nikam nechceš vyrazit nebo jsi ten typ, co se „na ulici“ neseznámí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
31.12.22 22:47

Zakladatelko,
nebuď smutná, fakt… Věř mi, že na světě jsou mnohem horší věci, ok?
Já tedy nedržím ani Vánoce, ani Silvouše, co mají děcka svoje rodiny - hurá, můžu si dělat, co chci, to je ti tak úžasný!!! Dnes tedy mám noční, ale mně to neva, já tu práci mám fakt ráda.
Kocour je dobrý společník, to je fajn, že máš u sebe tu chlupatou bytost, ne?
Přeju ti krásný večer a taky to, ať příští Nový rok oslavuješ ve dvou - teda - ve třech :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
31.12.22 22:50

Taky tu mám chlupatého společníka, venku jedna rachejtle za druhou a on leží nebo spí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
31.12.22 23:37

Taky jsem sama a neslavím. ale já vlastně nikdy pořádně neslavila - s drahým bejvalým jsme na Silvestra jezdili do skal, sami dva ve spacáku uprostřed ticha :mrgreen: (no, nebo skoroticha, záleželo, jak moc daleko od civilizace jsme byli). když už byly děti, tak buď to klaplo a děcka si vzali rodiče a my zase jeli do skal, nebo jsme byli doma, hráli s dětmi deskovky, případně se šli projít. teď jsem rozvedená, co dělá drahý bejvalý nevím, ale já sama do lesa a ještě v zimě přes noc rozhodně nepojedu, dalšího podobnýho cvoka jsem nepotkala, dítka se mi rozlítla oslavovat s kamarády a já zůstala doma s kočkami. nestěžuju si, jsem spíš samotář a konec roku pro mne nikdy nebyl důvod se zjančit a začít se cpát mezi lidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
31.12.22 23:39

@Eeelllaaa

Bez partnerek - nezlob se, ale nevěřím tomu. Možná bez partnerky…

Jsi mladá, tam si představ, že by to takto bylo následujících 10 20 30 let…

Úplně si pamatuju svého Silvestra s bývalým před 15 lety. Ten jel kamsi na chatu, mě nebral, já byla s našima, celou dobu pretvarka, jak me to doma baví, uvnitř jsem rvala. Ještěze to on ukončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
31.12.22 23:47

@Mallorka
Mi už je to asi jedno..ale co mi posílal jeho kamarád videa tak jsou tam fakt jen chlapi :nevim:
Mam v planu to skončit, ale styl kterým to chci udělat tak to bude asi ode mě hnusné takže ještě nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78491
31.12.22 23:49
@Eeelllaaa píše:
@stinga upřesnila bych takových půl roku co sem se nastěhovala k němu do baráku…dneska ráno sem tady psala plán na Silvestra a o pár hodin je to jinak :D

no - najdi si jiného kluka, tenhle je buran a sobec, a celý život snad nechceš kolem něho skákat a on aby si dělal, co chce - je to sobec,
najdi si takového, kde budete rovnoprávní partneři, a ne že jeden se baví a druhý vaří a posluhuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
31.12.22 23:50

Všichni ne, já třeba neslavim a znám lidi co to taky neřeší :D. Tydle dny, které blbě neses příp. nemáš s kým je lepší brát tak, jako by to byl úplně běžný tvůj den. Nesmutni nad něčím cobykdyby a dělej to, co máš ráda :andel:. Úplně se odstrihni od toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
31.12.22 23:53
@Eeelllaaa píše:
Já měla být dnes s přítelem ten šel radši za kamarády do hasičarny..já jsem u rodiny a cítím se hrozně jak všichni slaví s kamarády atd… chytám takové úzkostne stavy..hrozné… Snažím se před rodinou tvářit že jsem v pohodě jelikož o mých psychických problémech neví… Pomáhá mi jen si s někým psát a přijít na jiné myšlenky..
Ale tohle je první Silvestr kdy se fakt cítím hrozně..

Kaslat na nej :jazyk:. Hod nohy na stůl, dyt to je fuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.12.22 23:55
@Eeelllaaa píše:
Věř že nebude…přijde tak nejdřív zítra večer s tím co bude k večeři :nevim:…vztah 3 roky, je mi 20 a nebaví už mě to… doma sem sama prakticky pořád, jeho koníčky jsou přesnější

Kopnout do zadku s rozbehem!!! Vcera bylo pozde.
Nebud pitoma.
Skoda, ze zkusenosti jsou neprenosne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
1.1.23 00:00

Tak ti preji hezky Novy rok, taky jsem sama jen s dvouletym synem, ktery spi a doufam, ze ho ohnostroj ani nebzbudi :lol: manzel je na nocni a rodina s prateli na chalupe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
1.1.23 00:22

A je to. Konečně je klid :pankac: Hurá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
1.1.23 00:30

Zakladatelko klid, ja sem sama doma planovane, rodice sli za kamaradama. Koukala sem na Inkognito, Honzu Dedka, Titanic a jsem spokojena. Ted nasi prisli, tukli jsme si a pujdeme spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný