Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj potřebovala bych poradit. Beru pravidelně antikoncepci Vreya už 6 měsíců a s přítelem provozujeme přerušovany styk. Dne 1.7 večer jsem si udělala těhu test a objevil se tam úplně malý duch. Druhý den ráno Tedy 2.7 test negativní, počkala jsem cca 5 dní a dnes ráno 6.7 opět stejný duch jako 1. Testovala jsem z ranní moči. Můžu být těhotná nebo to je něco jiného. Sex jsme měli cca 28.6 teď přesně nevím. Pokud s tím máte někdo zkušenost prosím o názor. Předem děkuji za odpověď. Ten chci dodat že mě už přes týden bolí břicho.
@2231terka píše:
Ahoj potřebovala bych poradit. Beru pravidelně antikoncepci Vreya už 6 měsíců a s přítelem provozujeme přerušovany styk. Dne 1.7 večer jsem si udělala těhu test a objevil se tam úplně malý duch. Druhý den ráno Tedy 2.7 test negativní, počkala jsem cca 5 dní a dnes ráno 6.7 opět stejný duch jako 1. Testovala jsem z ranní moči. Můžu být těhotná nebo to je něco jiného. Sex jsme měli cca 28.6 teď přesně nevím. Pokud s tím máte někdo zkušenost prosím o názor. Předem děkuji za odpověď. Ten chci dodat že mě už přes týden bolí břicho.
A proc sis delala test?
![]()
@cecetka protože beru prášky na které se musím hlídat abych neotěhotněla. Na tyhle prášky nesmím otěhotnět jinak jsou problémy jak semnou tak s dítětem
@2231terka píše:
@cecetka protože beru prášky na které se musím hlídat abych neotěhotněla. Na tyhle prášky nesmím otěhotnět jinak jsou problémy jak semnou tak s dítětem
Proto beres tu antikoncepci.
Nedostala jsi MS? Nebo proc sis delala test, kdyz beres antikoncepci? To se testujes kazdy mesic?
![]()
@Enicka nejde tady o to proč jsem si dělala test ale ten duch na tom testu. Má někdo zkušenost s tím co jsem napsala?
@2231terka píše:
Nechápu. Ty prášky co bereš snižují účinnost ha? Protože jestli ne, tak nechapu proc sis delala test. Ha se bere prave proto aby mohl být i nechráněný styk. A pokud je bereš jak máš a ne jako lentilky, tak nechapu tu paniku
@2231terka píše:
@cecetka ano testuji se každý měsíc s nařízením moji lékařky
Tak ten vysledek testu zitra prober se svoji lekarkou ![]()
A byl ten duch v limitu? A nebylo by lepší používat třeba i další formu antikoncepce když této nevěříš?
@2231terka píše:
@cecetka ano testuji se každý měsíc s nařízením moji lékařky
Co fakt nechápu, je způsob tvého myšlení. Co ti jako kdo poradí tady? Tak jestli máš obavy, asi budeš muset zajít k doktorovi. Tady ti fakt nikdo do dělohy nevidí.
@cecetka ano 8.7 jdu na gyndu ale chtěla jsem jen vědět jestli tu má někdo stejnou zkušenost