Duch na testu přes hormonální antikoncepci

49
6.7.21 12:34

Někdo stejná zkušenosti?

Ahoj potřebovala bych poradit. Beru pravidelně antikoncepci Vreya už 6 měsíců a s přítelem provozujeme přerušovany styk. Dne 1.7 večer jsem si udělala těhu test a objevil se tam úplně malý duch. Druhý den ráno Tedy 2.7 test negativní, počkala jsem cca 5 dní a dnes ráno 6.7 opět stejný duch jako 1. Testovala jsem z ranní moči. Můžu být těhotná nebo to je něco jiného. Sex jsme měli cca 28.6 teď přesně nevím. Pokud s tím máte někdo zkušenost prosím o názor. Předem děkuji za odpověď. Ten chci dodat že mě už přes týden bolí břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26858
6.7.21 12:37
@2231terka píše:
Ahoj potřebovala bych poradit. Beru pravidelně antikoncepci Vreya už 6 měsíců a s přítelem provozujeme přerušovany styk. Dne 1.7 večer jsem si udělala těhu test a objevil se tam úplně malý duch. Druhý den ráno Tedy 2.7 test negativní, počkala jsem cca 5 dní a dnes ráno 6.7 opět stejný duch jako 1. Testovala jsem z ranní moči. Můžu být těhotná nebo to je něco jiného. Sex jsme měli cca 28.6 teď přesně nevím. Pokud s tím máte někdo zkušenost prosím o názor. Předem děkuji za odpověď. Ten chci dodat že mě už přes týden bolí břicho.

A proc sis delala test? :nevim: 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.7.21 12:39

@cecetka protože beru prášky na které se musím hlídat abych neotěhotněla. Na tyhle prášky nesmím otěhotnět jinak jsou problémy jak semnou tak s dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
6.7.21 12:40
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
6.7.21 12:43
@2231terka píše:
@cecetka protože beru prášky na které se musím hlídat abych neotěhotněla. Na tyhle prášky nesmím otěhotnět jinak jsou problémy jak semnou tak s dítětem

Proto beres tu antikoncepci.
Nedostala jsi MS? Nebo proc sis delala test, kdyz beres antikoncepci? To se testujes kazdy mesic? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49

@Enicka nejde tady o to proč jsem si dělala test ale ten duch na tom testu. Má někdo zkušenost s tím co jsem napsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
@2231terka píše:

Nechápu. Ty prášky co bereš snižují účinnost ha? Protože jestli ne, tak nechapu proc sis delala test. Ha se bere prave proto aby mohl být i nechráněný styk. A pokud je bereš jak máš a ne jako lentilky, tak nechapu tu paniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.7.21 12:44

@lachtanice86 panika je protože se mi objevil duch na testu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
6.7.21 12:45

@2231terka dej fotku ale pořád si neodpověděla na můj dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.7.21 12:46

@cecetka ano testuji se každý měsíc s nařízením moji lékařky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
6.7.21 12:47
@2231terka píše:

Tak ten vysledek testu zitra prober se svoji lekarkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
6.7.21 12:49

A byl ten duch v limitu? A nebylo by lepší používat třeba i další formu antikoncepce když této nevěříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.7.21 12:51
@2231terka píše:

Co fakt nechápu, je způsob tvého myšlení. Co ti jako kdo poradí tady? Tak jestli máš obavy, asi budeš muset zajít k doktorovi. Tady ti fakt nikdo do dělohy nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.7.21 12:52

@cecetka ano 8.7 jdu na gyndu ale chtěla jsem jen vědět jestli tu má někdo stejnou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.7.21 12:54

@lachtanice86 nevím jestli půjde vidět je opravdu slabý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie