Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj je tu někdo z nezabylic u chomutova? Nebo blízkého okolí? Měla bych pár dotazů díky
Já jsem z blízkého okolí, ale nevím, jestli budu umět odpovědět ![]()
@ncc1701 aha ahoj no potřebovala bych pár praktických rad, jako jak se školou, školkou, dětským doktorem apod. jestli se jezdí do chomutova nebo do údlic atd. uvažujeme o stěhování do Nezabylic-Hořence a taky jak to tam mají s povodněma, vím že třeba v údlicích problém s vodou bývá ale konkrétně o Nezabylicích nemám ani tucha
děkuji
Aha, tak takhle nevím, na stránky úřadu jsi koukala? Školku mají , o škole pochybuju, přímo do Nezabylic nejezdí ani bus, nejblíž do Přečápel. Nebo se dá do CV zajet linkovým, ale tam je zastávka přímo na silnici č. 7, takže bych měla strach postávat tam sama, natož s dětma.
Lékař: V budově Obecního úřadu má lékařskou ordinaci MUDr. Milan Kukuča. Ordinuje každý lichý týden ve čtvrtek od 07-09h. V ostatní dny pan doktor ordinuje v dalších ordinacích v okolních vesnicích. (to píšou na stránkách).
Co se povodní týče, tak to nevím. Vždycky se tu píše jenom o Otvicích, tam teče nějaká říčka, co má mělký koryto a vylije se, ale spíš to jen znemožní provoz a zatopí pár přilehlých sklepů, než aby to odneslo barák. Celkově se inženýři na chomutovsku činili a prevence před povodněma je tu na dost dobrý úrovni ![]()
Jestli máte auto, tak je to jako byste žili ve městě, jste v něm za tři minuty. My jeli za Nezabylice na kešku a byli jsme tam dřív než místní. ![]()
Ahoj ![]()
momentálně žiju v Praze ale rodinu mám v Údlicích. Rozhodně doporučuju mateřskou školku v Údlicích, jsou tam skvělý. Chodil tam můj mladší brácha, sam a sama jsem tam občas chodívala pomáhat. Paní ředitelka Prošková je super, i ostatní učitelky. Sama bych si takovou školu pro svoje děti přála..
Jinak se školou nevim, nebývalo to nic moc ale slyšela jsem že jdou hrozně nahoru. Prej se to tam dost změnilo. Jinak k doktorovi asi do CV ![]()
Holky děkuju autobusy jsem zjistila hodně jezdí linky na seník a odtud je to kousek a pak ještě jezdí jedna linka přímo do hořence ale ne už tak často:o)
třeba se tu ještě objeví někdo kdo bude vědět víc
@Maky.C nebyl v údlicích dětský obvoďák?