Kamarádka z Prahy 10?

Mary-en
24.9.13 12:27

Kamarádka z Prahy 10???

Ahoj holky, ráda bych našla nějakou kamarádku z Prahy 10,15??? Přistěhovala jsem se do Prahy k příteli a nějak tu nikoho neznám :) ráda bych někoho s kým se dá normálně pokecat, zajít na nákupy, na procházku nebo se pobavit. Prostě někoho fajn :) zatím jsem bezdětná, založila jsem tuto diskuzi, protože většinou jsou tu příspěvky, že hledají maminky kamarádky, které taky mají děti :) takže malýho parťáka pro vaše děcko nabídnout nemůžu :nevim: ale děti mám ráda :) takže není problém když se ozve i někdo s děckem. Tak co holky, chcete mě? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5065
24.9.13 12:40

Ahoj, já jsem z Prahy 10, ale máme malý mimčo, takže mi bohužel moc volného času nezbývá… odkud přesně jsi a kolik ti je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mary-en
24.9.13 12:46

@Týna K. Přesně jsem z Hostivaře :) je mi 22, že máš mimčo vůbec nevadí :) alespoň mě ne :) a ty jsi odkud přesně???

• Citovat
  • Upravit
5065
24.9.13 12:48

@Mary-en z Dubče… Hostivař je kousek… v prosinci mi bude 23… myslela jsem to spíš tak, že mi nezbývá moc času na kamarádky, ne tak, že by ti to vadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
24.9.13 13:26

Ahoj, ja jsem taky z hostivare. Je mi 23 let. Bydlim tady teprve 2 mesice, takze tady nikoho neznam. Ale mam mimco jestli to nevadi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová