Někdo z pošty, prosím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pokud chceš něco poslat na dobírku, nemůžeš to poslat doporučeně.
U dobírky vyplníš podací lístek+ složenku podle toho zda chceš peníze na účet, nebo na adresu.
Doporučeně se musíš vejít do rozměrového limitu, vyplňuješ jen podací lístek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co je na tom tak intimniho, ze pises jako anonym?
jinak neni nic jednodussiho, nez se zeptat primo na poste ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
@smudlinky píše:
Pokud chceš něco poslat na dobírku, nemůžeš to poslat doporučeně.
U dobírky vyplníš podací lístek+ složenku podle toho zda chceš peníze na účet, nebo na adresu.
Doporučeně se musíš vejít do rozměrového limitu, vyplňuješ jen podací lístek.
Presne takto to je. Kdyz je to na dobirku, tak uz to splnuje „doporucene“, jelikoz od balicku mate doklad o poslani. Dobirka na ucet, nebo poukazkou na adresu, ale to stoji dalsi penize. Prevod je zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono stačí zajít na poštu, tam navigují. Není třeba zakládat diskusi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
Ono stačí zajít na poštu, tam navigují. Není třeba zakládat diskusi…
No, třeba u nás je to na poště pravidelně tak na hodinu a půl a nedivím se zakladatelce, že se jí nechce trávit jedno dopoledne vystáním fronty na instrukce a pak podruhé už s balíčkem… Ale Google by byl nejspíš taky rychlejší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, pracujete některá na poště, potřebovala bych poradit, jak poslat doporučeně zásilku ve velké obálce, dále bych potřebovala vědět, co vše je potřeba vyplnit, když bych to chtěla poslat na dobírku, nebo aby mi bylo za to zaplaceno? Peníze za ty věci, poslané složenkou domů. Nevím, jestli jsem se správně vyjádřila, ale nikdy jsem tohle nepotřebovala řešit. Budu ráda, když mi někdo poradíte.