Neklidný spánek u 8měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
189
4.4.11 14:50

Neklidný spánek

Ahojky,maminy,zase jdu prosit o radu.Malému bude 9.měsíců.a hrozně škaredě v noci spí.O půl sedmé koupeme,pak je flaška,nebo kaše, ale na tu musí mít náladu v 8.hod.jde spát.před 14.dny to ještě šlo,to se vzbudil,dala jsem cumel a zase usnul.Ale poslední týden hrůza,točení,vstávání v postýlce,tak jsem opět začala vařit v noci Um.Napije se a spíme pak až tak do do půl sedmé.Tak nevím jestli zase zavádět flašku,nebo nevím.Ale už bych se ráda vyspala.Prosím pište. :-)

Příspěvek upraven 05.04.11 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
4.4.11 16:30

hm, tak u nás to stejné. Cestuje po postýlce a pak se ve stoje vzbudí s řevem. Já se chystám koupit pytel na spaní, osobně jsme si myslela, že má jakési nutkání na to lezení po posteli, ale s tím jídlem jsi mě nahlodala :think:
Uvidíme co ostatní mamky, taky mě zajímají odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
8.6.12 10:04

ahoj holky můj 11 měsíční syn už má asi týden šíleně neklidný spánek.po koupání a flašce s mlékem ho uspím pak je tak 2 hod. klid dokud si nepřijdu lehnout i já i když jdu potichu jak myška a hned si lehnu jeho to pravděpodobně probudí a pak následuje asi 2 hodinový kolotoč kdy prostě nemůže usnout.Je na něm vidět že by strašně rád spal ale nejde mu zabrat vrtí se převaluje se pláče,někdy usne po další dávce mléka někdy ne..tak nevím znáte to některá?a co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.6.12 11:24

baru a nemůže to být ze zubů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
8.6.12 11:46

Já bych to taky připsala těm zubům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.6.12 14:06

u nás se to tak totiž projevovalo, ale nevím, jestli Báry mimi už nějaké zuby má atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.6.12 15:54

no zoubky by to mohly být,má jich už 7 ale ať koukám jak koukám žádný další růst nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.6.12 14:31

já zrovna teď taky marně pátrám, ale prcek měl zvýšenou teplotu, srajdu trošku a furt si sahá do pusy a slintá úplně nonstop, tak to prostě zuby musej bejt. a spaní v noci je bída :cert: hlavně to usínání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
11.6.12 20:19

Řekla bych,že vše se na zoubky svalovat nedá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.6.12 12:40
@Hamalka82 píše: Řekla bych,že vše se na zoubky svalovat nedá… :roll:

všechno ne. popisuju, co dělaly zuby u nás a že to je podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.6.12 12:29

Ahojky maminky, taky bych ráda poprosila o radu. Mám dceru, které bude 7 měsíců a od 6. měsíce se v noci hodně budí, pláče, mele sebou, převaluje na všechny čtyři no prostě je to vyčerpávající. Dceru jsem do půl roku jen kojila a do 5. měsíce i v noci. Od 5. měsíce až do 6. měsíce se najedla naposledy kolem 19:00 hodiny a pak spala do 05:30 hodin. V noci se nijak zvlášť nebudila, jen třeba když ji vypadl dudlík, ale pak hned usnula. No a od 6. měsíce je to peklo, jde spinkat mezi 19:00 - 20:00 hodinou, než usne hrozně pláče a přitom je dost unavená. Když usne tak po půlnoci je vzhůru a pořád pobrekává a ne a ne usnout a takto třeba až do 04:00 hodin. Zkoušela jsem ji dát čajík, ale to nezabíralo, takže opět v noci kojím a to jsem myslela, že když na noc začnu dávat kaši, tak bude vše v pohodě a malá bude spát až do rána. Je možné, že to je i zoubkama, ale já ještě žádné nenašla. Prostě malá špatně usíná i přes den, vždy nejdříve řve a pak usne. Nevím si rady čím by to mohlo být. Moc Vám děkuji za rady. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
19.6.12 20:07
@Elleny píše:
Ahojky maminky, taky bych ráda poprosila o radu. Mám dceru, které bude 7 měsíců a od 6. měsíce se v noci hodně budí, pláče, mele sebou, převaluje na všechny čtyři no prostě je to vyčerpávající. Dceru jsem do půl roku jen kojila a do 5. měsíce i v noci. Od 5. měsíce až do 6. měsíce se najedla naposledy kolem 19:00 hodiny a pak spala do 05:30 hodin. V noci se nijak zvlášť nebudila, jen třeba když ji vypadl dudlík, ale pak hned usnula. No a od 6. měsíce je to peklo, jde spinkat mezi 19:00 - 20:00 hodinou, než usne hrozně pláče a přitom je dost unavená. Když usne tak po půlnoci je vzhůru a pořád pobrekává a ne a ne usnout a takto třeba až do 04:00 hodin. Zkoušela jsem ji dát čajík, ale to nezabíralo, takže opět v noci kojím a to jsem myslela, že když na noc začnu dávat kaši, tak bude vše v pohodě a malá bude spát až do rána. Je možné, že to je i zoubkama, ale já ještě žádné nenašla. Prostě malá špatně usíná i přes den, vždy nejdříve řve a pak usne. Nevím si rady čím by to mohlo být. Moc Vám děkuji za rady. :think:

tenhle týden to máme stejně :zed: u nás asi taky tipuju další zub a vedro je taky plus jsme u babičky, takže změna všeho…ale i přes den řve jak tur když jde do postýlky, hned si sedne…nechce spát i když si mudlá oči…tak holt musíme vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.6.12 11:07

Saroya: Jenže mně tohle dělá skoro pořád a nemusíme být nikde pryč a nemusí být vedro…já jen jestli je to vůbec normální takové chování. Dnes opět vstávání v noci, krmení a zase poskakovala v postýlce a nechtěla spát. Vždyť se jí celý den věnuji a hrajeme si, unavuju ji…nevím si rady, chtěla bych se už jednou vyspat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.6.12 19:14
@Elleny píše:
Saroya: Jenže mně tohle dělá skoro pořád a nemusíme být nikde pryč a nemusí být vedro…já jen jestli je to vůbec normální takové chování. Dnes opět vstávání v noci, krmení a zase poskakovala v postýlce a nechtěla spát. Vždyť se jí celý den věnuji a hrajeme si, unavuju ji…nevím si rady, chtěla bych se už jednou vyspat :,(

normální - řekla bych že ano, ale chápu, že je to únavné, taky s tím bojujeme. myslím, že u dětí se ta únava může projevovat i takhle, že neví, co se sebou..a i spát chtějí, ale neumí usnout. zkusila bych se zaměřit na vytvoření předspánkových rituálů a dělat to vždy stejně. taky se dá zamyslet nad tím, jestli se něco nezměnilo u vás v rodině. děti jsou často první s domácími zvířaty, kde se projeví nějaká disharmonie nebo problém. :think:

ale skoro bych řekla, že je to prostě tím, jak se ty spánkové návyky během prvního roku mění, je tu o tom víc diskuzí. je také příručka Každé dítě může dobře spát nebo tak nějak se to jmenuje a je ke stažení na Uložto. cz, moc se mi ta metoda nelíbí, ale třeba v tom najdeš nějakou inspiraci, mně to pomohlo stáhnout kojení co dvě hodiny na jedno až dvě za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.6.12 07:43

Saroya: Díky za rady, víš s kojením to je celkem dobrý, v noci ji kojím jen jednou ( i když všude píší, že od půl roku už bude spát celou noc). Jen prostě špatně spinká, furt se mele a když ji vypadne dudlík, tak pláče…atd. Přes den když usne, tak vstává s pláčem, s tím si taky moc nevím rady, ale jinak je spokojená, furt se směje, dobře papá, je aktivní, hrajeme si…žádný problém, jen to spaní, ale věřím, že se to do budoucna zlepší. Co se týče nějakých změn, tak ani nic zásadního, jen se budeme stěhovat, tak pořád něco řešíme kolem a je možné, že z nás cítí nervozitu :( Jinak rituály před spaním máme. Koupání (tedy ne každý den kvůli exému), jídlo, pak pusinky, hlazení, pohádka a teď poslední dva dny lepší, tak uvidíme. ;) Kouknu se na ty stránky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí