Neklidný spánek a ponocování

52
6.6.22 11:33

Neklidny spánek a ponocovani

Ahoj děvčata. Chtela jsem se zeptat, zda neměl nekdo podobně, ci take zkušenost. Mala 2 roky a 2 mesice. Lezou nam Špičáky (nahoře oba), už koukaji ven. Ma ted hrozně neklidné noci. Budi se casto a kdyz se v noci probudi, nemuze zabrat. Jsme treba 2 hodiny vzhůru. Leží a strašně se vrti. Také ma ted obdobi maminka maminka.. Ani u babicek nechce spát, vzdy pro ni musime dojit. Drive bylo bez problémů. Nekdy se v noci probudi, sedne si a spustí strašný rev. Vola mě, pritom jsem u ni, chci ji pochovat, jemne na ni mluvím. Ale to spise je jeste horší a rve vice. Ptam se ji, zda ji neco boli ale pry ne. 😑 Prosim, muze to byt tema zoubkama? Cukr a TV omezujeme na vyjmky. Dekuji a přeji hezky den. ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35726
6.6.22 11:39

Zuby a separacni období atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.22 19:48

Kojení a spaní

Dobrý den, jdu si pro radu zda nemá někdo zkušenosti. Malou nakojim 20min u jednoho prsa poté cca10-15min u druhého a usne tak ze ji nejde vzbudit. Polozim ji do postylky a hned se probudí chvíli kouká a pak začne plakat, takže musím kojit znova a budí se mi co 1.5hod celou noc. Malá má 17dni. Nevíte čím to muže být? dekuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí