Nekojení a různé potíže?

2527
7.6.12 23:01

Nekojení a různé potíže?

Chci se zeptat těch maminek, co nekojily (nebo jen velmi krátce), zda nezpozorovaly nějaké obtíže, např. problémy s menstruací, rozházené hormony a podobně. Já mám například problémy s menstruací, kterou jsem čtyři měsíce od porodu ještě nedostala a celkově se cítím tak nějak rozházená, což možná přičítám tomu nekojení, ale může to být i stavem po porodu - blbé nálady, plačtivost…taky se mi blbě hubne :,(
Prosím žádné výčitky nekojícím matkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
7.6.12 23:03
@Nikolacek píše:
Chci se zeptat těch maminek, co nekojily (nebo jen velmi krátce), zda nezpozorovaly nějaké obtíže, např. problémy s menstruací, rozházené hormony a podobně. Já mám například problémy s menstruací, kterou jsem čtyři měsíce od porodu ještě nedostala a celkově se cítím tak nějak rozházená, což možná přičítám tomu nekojení, ale může to být i stavem po porodu - blbé nálady, plačtivost…taky se mi blbě hubne :,(
Prosím žádné výčitky nekojícím matkám!

tak moje jediná potíž byla v tom,že jsem se s nekojením nemohla smířit a brala to jako velkou životní prohru :? :? blbé nálady a plačtivost,spíš by to brala jako rozhozené hormoše po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.6.12 23:04

Ahoj,myslím si že to bude celkový stav po porodu.Hormony jsou hrozný a myslím si že tělo bez kojení/či krátkodobé se vyrovnává hůře s tím návalem.Snad ti bude brzo lépe.zkusila bych třeba nějakou přírodní léčbu:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.6.12 23:08
@Katka86 píše:
tak moje jediná potíž byla v tom,že jsem se s nekojením nemohla smířit a brala to jako velkou životní prohru :? :? blbé nálady a plačtivost,spíš by to brala jako rozhozené hormoše po porodu.

to jsem přesně měla taky…a před přestáním kojení výčitky,že jsem nedokázala porodit vlastní dítě(musela jsem na CS)…s odstupem času a s mírnějšíma hormonama to člověk vidí jinak :) ..až vtipně a nechápavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.6.12 23:09

Asi je to tak, že tomu tělo to opravdu trvá dýl…já jsem to taky tak brala, něco jako prohru a hroznou věc, milionkrát jsem to obrečela a když někde vidím článek o kojení, jak je to prospěšně, je mi ještě do breku. Ale malému to nevadí a je spokojený. Moje teta je lékařka, která mi k tomuhle tématu hodně řekla a dost mi to pomohlo. Není to konec světa. Spíš teď uvažuju o těch „tělesných“ problémech nekojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.12 23:10
@wildcherry píše:
to jsem přesně měla taky…a před přestáním kojení výčitky,že jsem nedokázala porodit vlastní dítě(musela jsem na CS)…s odstupem času a s mírnějšíma hormonama to člověk vidí jinak :) ..až vtipně a nechápavě

já byla z toho naprášky,protože moje první dítě jsem kojila rok a 3/4 a druhé prd.Ještě ted mě to sere :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.6.12 23:11

To je stejně zajímavý že u jednoho dítěte to jde a u druhého ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.12 23:12
@Nikolacek píše:
To je stejně zajímavý že u jednoho dítěte to jde a u druhého ne…

tak u nás to bylo tím,že mladší se asi narodil s alergii na moje kozy :cert: :cert: :lol: :lol: radši umřít hladem,než vzít kozu do pusy.za den jedna pomočená plína,neustalý řev a kozu ne a ne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.6.12 23:12
@Nikolacek píše:
Asi je to tak, že tomu tělo to opravdu trvá dýl…já jsem to taky tak brala, něco jako prohru a hroznou věc, milionkrát jsem to obrečela a když někde vidím článek o kojení, jak je to prospěšně, je mi ještě do breku. Ale malému to nevadí a je spokojený. Moje teta je lékařka, která mi k tomuhle tématu hodně řekla a dost mi to pomohlo. Není to konec světa. Spíš teď uvažuju o těch „tělesných“ problémech nekojení…

hele,rači spokojené miminko na UM,který je pro děťátko taky zdravé…než maminka v nervech a uplakané miminko.Hledej v tom pozitiva…neztrácíš tolik času s kojením a můžeš mu věnovat více času na hraní :) …to že jsi nekojila,jsi jako máma neselhala!Hlavu vhůru a plně si užívat mateřství :hug: ..víc se mi zvedá žaludek z maminy co kouří a před tím vyblafne 3 cigára a půllitrák turka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.6.12 23:13
@Nikolacek píše:
To je stejně zajímavý že u jednoho dítěte to jde a u druhého ne…

První ditě 9 měs a teď 3 měs…taky mě to i teď štve,ale už jinak,netrápím se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.6.12 23:14
@Katka86 píše:
tak u nás to bylo tím,že mladší se asi narodil s alergii na moje kozy :cert: :cert: :lol: :lol: radši umřít hladem,než vzít kozu do pusy.za den jedna pomočená plína,neustalý řev a kozu ne a ne :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: alergie na kozu :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.12 23:15
@wildcherry píše: :lol: :lol: :lol: :lol: alergie na kozu :lol: :lol: :lol:

jediná možnost :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: jinak si to nedovedu vysvětlit :mrgreen: No a ted mě napadá,možná už nechtěl cumlat ojetého kokršpaněláka po bráchovi a chtěl funglovku pevnou :think: :think: :nevim: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.6.12 23:16
Souhlasím, fakt vtipné :D
@wildcherry píše: :lol: :lol: :lol: :lol: alergie na kozu :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.6.12 23:16
Ještě vtipnější :mrgreen:
@Katka86 píše:
jediná možnost :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: jinak si to nedovedu vysvětlit :mrgreen: No a ted mě napadá,možná už nechtěl cumlat ojetého kokršpaněláka po bráchovi a chtěl funglovku pevnou :think: :think: :nevim: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.6.12 23:19
@Katka86 píše:
jediná možnost :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: jinak si to nedovedu vysvětlit :mrgreen: No a ted mě napadá,možná už nechtěl cumlat ojetého kokršpaněláka po bráchovi a chtěl funglovku pevnou :think: :think: :nevim: :lol: :lol: :lol:

ahááááá,tak proto malá nechtěla :think: …no nic…musím za mužem a jde se pro nový dojárny…přece dětem nechce dát vytahaný a použitý zdoj stravy že........co by pro svoje děti neudělal :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová