Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, už 10 dní mě bolí tělo jako při chřipce a mám úplně bílý jazyk. Podle Mudr. viróza, nic mi na to nedala, jen ležet. Ležím 5 dní a vůbec nic se nezměnilo. Stále stejná bolest těla. Vitamíny beru, piju vývar a prostě se to ani nehne. Prý to teď takhle řádí, máte někdo zkušenost? Případně co vám pomohlo? Vím, že jsme každý jiný…Možná potřebuju jen útěchu, že to prostě trvá a mám být trpělivá. Blbý je, že jsem na své pozici v práci sama a už na mě tlačí, že čeká zakázka. Tak to člověku v léčení taky nepřidá
Díky moc
Netuším, co teď litá, ale je to úplně na h…o
Mě to skolilo v pátek, ale jiný průběh - nejdřív dávivý kašel a pak zvracení. Bolest těla nemám. Můžu být ještě 2 dny doma, pak musím do práce, podobně jako ty- sama na své pozici bez zástupu, totálně na houby… Leženi mi nepomáhá, ale v klidu být taky musím, tak se snažím…drž se, určitě to přejde
@Anonymní píše: Více
Musíš akorát umřít… Nikdo neni nenahraditelný a v každé praci se to nejak vyřeší nebo ta právě počká.
Jo, měla jsem něco podobného o svátcích. Začalo mi to 20. prosince, po týdnu, kdy bych už očekávala, že se budu uzdravovat, se to ještě zhoršilo. Nakonec jsem si musela vzít dovolenou až do poloviny ledna, i když jsem během ní doma částečně pracovala. Pak už jsem šla do zaměstnání, ale byla jsem úplně vyřízená. Teprve cca dva týdny se cítím normálně.
A co jsem se bavila se známými, tak víc lidí mělo podobně protahovaný průběh.
@Pamina tak to je teda hrůza, zase dobré vědet že je to teda alespoň normální, že to není porucha jen u mně 🙂
Nejspíš nějaká corona
ono je toho teď hodně, taky uz týden ležíme. Nasadit vysoké dávky céčka, decko a vyležet no.
U nás měl manžel chřipku taky skoro 10 dní. Fakt hodně pil, spal, co to šlo, a já jsem aspoň dvakrát denně pořádně vyvětrala. Nakonec to chtělo hlavně čas. Držím palce, ať se ti brzy uleví ![]()