Nelíbí se mi česká jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
26.7.20 18:47

Já myslím, že je jedno jaké dáš jméno - posmívat se dá každému ;) Když se ti líbí anglická, tak ho prostě dej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
26.7.20 19:06
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem těhotná pohlaví ještě nevím. Už teď přemýšlím nad jmény, ale žádné české jméno se mi nelíbí. Líbí se mi cizí jména, ale ty se nám nehodí k příjmení. Nevíte co s tim? Nechci dát svému dítěti jméno které se mi nelíbí. Bohužel ale vím že na světě je spousta blbcu kteří jsou schopní posmívat se člověku kvůli jménu.

Tak to je opravdu problém :mrgreen: Pardon, ale opravdu mi to přijde úsměvné. Na každé jméno jde vymyslet nějaká nadávka, urážka. Nesmíš to tak prožívat. Jaká jména se ti tedy líbí a hodí se k příjmení? Nějaké určitě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
26.7.20 19:07

Taky budeme dávat „německou“ variantu jména, Bo se nám prostě líbí víc než Česká… :nevim: a jestli se holce budou smát kvůli jménu, tak věřím, že by našli i jiné důvody proč se smát… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
26.7.20 19:16
@Pet32 píše:
Je to vaše dítě, dejte jméno jaké chcete, že někdo bude mít jiný názor než ty, tě nemusí trápit. Jestli se dítěti bude někdo posmívat, to jméno neovlivní. Každý má jiný názor, časem si lidé zvyknou

To se bohužel pleteš, protože děcka se posmívat kvůli jménu umí právě, než si zvyknou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
26.7.20 19:27

Nekdo zminoval Alana, ja pridavam Alice. Urcite se tech jmen najde vic. Muzete vyslovovat anglicky. Ja svymu tritydennimu diteti rikam naopak ceskou variantou (a manzel taky, ale vyslovuje to blbe :lol: ), i kdyz se nabizi vyslovovat to anglicky, bo manzel Brit a mame jeho prijmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
26.7.20 19:37
@Veveří píše:
To se bohužel pleteš, protože děcka se posmívat kvůli jménu umí právě, než si zvyknou :nevim:

Ano, ale jen protože to slyší doma, zakladatelka nenapsala jména, jaké zahraniční jmēno si představuje, ale většina jmen je cizích. A vždycky musel být někdo první kdo nějaké jméno dá. A posmívat se dá za cokoli, jméno, vlasy, oči, nos, výška…

• Citovat
  • Upravit
27259
26.7.20 20:07
@lucenka píše:
Píšeš jenom o sobě, otec dítěte nebude mít právo podílet se na výběru jména? :think:

Tak ten už svůj úkol splnil viď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
26.7.20 20:11
@lleennttiillkkaa píše:

Třeba je mu to jedno.Ne každý chlap řeší jméno, kočárek, pleny a podobné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
26.7.20 20:15

@Anna766 Aničko, vše nejlepší k dnešnímu svátku🌻 🌼 🌹

• Citovat
  • Upravit
148578
26.7.20 20:19
@dagmarkaa píše:
@Anna766 Aničko, vše nejlepší k dnešnímu svátku🌻 🌼 🌹

Děkuji moc.💝

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
26.7.20 20:20
@lleennttiillkkaa píše:

Jakože sorry, ale než sem chlapa donutila k výběru jména… :roll: :roll: :roll: Fakt ne každého to bere… A to sem s ním zvládla jen to pro holku. Jestli vyleze kluk tak fakt nevím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.20 20:30

@Pet32 líbí se mi austin, steven, justin, ezra, brick, tyler, riely, william, jack, jason, nathaniel, harry, cameron, abigail, layla, mia, amber, ariana, nora, tiffany, emily, maya, lotta, lily, amanda, melissa, jasmina, naomi, couretny. @Romilda mě příjmení je kratochvílova.

• Citovat
  • Upravit
9023
26.7.20 20:35
@Anonymní píše:
@Pet32 líbí se mi austin, steven, justin, ezra, brick, tyler, riely, william, jack, jason, nathaniel, harry, cameron, abigail, layla, mia, amber, ariana, nora, tiffany, emily, maya, lotta, lily, amanda, melissa, jasmina, naomi, couretny. @Romilda mě příjmení je kratochvílova.

některé by se snesly i s českým přijmením

Příspěvek upraven 26.07.20 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
26.7.20 20:35
@Anonymní píše:

Tak z těch holčičích se dá klidně vybrat - Mia, Nora nebo Jasmina mi přijdou k příjmení v pohodě. Z těch klucičích bych nic nevybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
26.7.20 20:39

Emily, Lily, Amanda, Jasmina, Nora Kratochvílová mi přijde v pohodě u těch pro kluka to mi moc nesedí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence