Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mejdylko píše:
vynechat antikoncepci, nalít si do pochvy domestos a můžeš začít. A pak se modlit.
bezva
…tak to bude zážitek…určo na to do smrti nezapomenu
Ty jo holky, to bude jííízda ![]()
Holky krásně jsme se tu s vámi pobavila a musím jít chrnět. Prcek vstává v 6 na mlíko a to dorazí i taťka z noční, takže mi udělá raníčka. Dobrou… ránu si tu pročtu, co jste zas vymyslely. ![]()
@tamata píše:
třeba měla na mysli savo
to je vtip, děvčata tu žertují, taky jsem to ze začátku nechápala, přečti si celou diskuzi a uvidíš, to se nasměješ ![]()
@tamata píše:
třeba měla na mysli savo
né, Domestos je asi fskt lepší ![]()
@Komteska80 píše:
supeeeeeeer… Takže já už začínám dnešní nocí…začnu s BIO souložením…sakra, ale nevim, jak na to… Nějaká rada
?
pomalu, nespechat a prirozene, pokud by to bylo rychle, uspechane, takze neprirozene, nejde o BIO
..Takze muzi vysvetli, ze na to musi romanticky
…pak bude bio spermie, bio hlen, bio plod, bio zatka, bio porod, bio novorozene a pzdeji smrade co nas psychicky odrovna ![]()
@mejdylko píše:
Holky krásně jsme se tu s vámi pobavila a musím jít chrnět. Prcek vstává v 6 na mlíko a to dorazí i taťka z noční, takže mi udělá raníčka. Dobrou… ránu si tu pročtu, co jste zas vymyslely.
dobrou BIO noc ![]()
@Komteska80 píše:
né, Domestos je asi fskt lepší
má delší název, takže bude určitě lepší ![]()
@Komteska80 píše:
dobrou BIO noc
díky. Přemejšlim, že zkusim udělat i BIO z prcka…
už fakt jdu, jinak se neodtrhnu. ![]()
@wildcherry píše:
pomalu, nespechat a prirozene, pokud by to bylo rychle, uspechane, takze neprirozene, nejde o BIO..Takze muzi vysvetli, ze na to musi romanticky
![]()
…pak bude bio spermie, bio hlen, bio plod, bio zatka, bio porod, bio novorozene a pzdeji smrade co nas psychicky odrovna
@Anonymní píše:
Dobrou noc děvčata
dobrouuuuuuu…a přeju brzký hlen a hoooodně moooc ať ho je
!!!
@wildcherry píše:
@mejdylko sladke sny, taky pujdu
tobě taky. Musim. Brou brouku. ![]()
@Komteska80 píše:![]()
![]()
… To nemá chybu
!!! Musím se to naučit bod po bodu, abych to při BIO sexu nepopletla
kuju za radu