Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemám, ale dva moji bývalí kluci byli narozený na Vánoce a taky to byli pěkní dárečci ![]()
Mám známou Evu, co se narodila 14. prosince - to je řekla bych skoro podobný ![]()
Kdyby dcerka vydržela 1 den, tak ji máme pěkně pod stromeček. Takhle je 23.12 ![]()
Já mám právě narozeného syna 24.12.2010 a taky je to pěkný dáreček
držel se v pupíku po termínu 7 dní aby si na ten štědrý den počkal ![]()
U nas 25.12. v 0,08hod takze taky skoro darecek,10dni po terminu ![]()
Mozna mino misu, ale at se nam deti narodily kdy chtely, porad jsou to,,darecky,, k nezaplaceni
…
@wildcherry píše:
Mozna mino misu, ale at se nam deti narodily kdy chtely, porad jsou to,,darecky,, k nezaplaceni![]()
…
to mohu jen souhlasit ![]()
@Dana1980 píše:
U nas 25.12. v 0,08hod takze taky skoro darecek,10dni po terminu
tak to je opravdu o chlup ![]()
My jsme teda do porodnice jeli 24.12.2012,ale miláček to nestihl takže je 25.12.2012 1:46 ![]()
Můj tatík je narozenej na Vánoce, i čas si vybral dobře - je nějak k večeru, přesně nevím, ale babi říkala, že ona rodila a doma´večeřeli…
a teda je taky pěknej dáreček..
Nevím, z jakého důvodu se ptáš… Dcera je 2.1. a z „našeho hlediska“ - tedy např. nákupu dárků je to stejné, jako by byla na Vánoce - všechno se musí koupit před nimi, v tom vánočním šílenství, protože pak už mi nikdo nic nepošle, nedoručí, nehledě na to, že ani nikde nic není
Co se týče oslavy, tak všeci jsou přežraní, přeslazení, přepití, unavštěvovaní a do toho ještě naše malá na závěr - akorát ten den samotný je takový normální, klidnější, ne jak ten Štědrý den.
Ja jsem 25.12 taky jsem to nestihla(nastesti)svatek mam 20.12 a tetka je 24.12 a jmenuje se Eva
Příspěvek upraven 12.04.13 v 07:03
Já jsem teda narozena až 27.12. ale v 7 měsíci, brácha ve stejný den o 3 roky později v 8 měsíci
jsme byli oba povánoční darecci ![]()