Dítě narozené 24.12.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
12.4.13 10:30
@jbul píše:
Nerikam zniceny zivot jen to nekdy ty deti. mali ma narozeniny na mikulase.ale narozky slavime v sobotu tak mikulase zvlast.

Jasně až bude malá větší tak jí to bude určitě vadit že má všechno v jednom měsíci. A že má mala svátek v prosinci to neřeším protože svátky stejně neslavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
12.4.13 10:38

Tak já se narodila 24.12. v 16.30 Takže zabalit a rovnou dát pod stromeček. A není to žádná výhra. Jeden dárek a máš to k narozeninám a Vánocům dohromady… Jako větší jsem nikdy neměla oslavu narozenin. O Vánocích na to nikdo nemá náladu, pak je Silvestr… Ještě, že moje dcera je až v únoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
12.4.13 10:40

Ja take neresim svatky ale narozky ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.4.13 11:14
@ivana-domca píše:
Já jsem teda narozena až 27.12. ale v 7 měsíci, brácha ve stejný den o 3 roky později v 8 měsíci :zed: :zed: jsme byli oba povánoční darecci :lol:
:lol: to vaši krásně trefili
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.4.13 11:30

No já právě byla v den termínu toho 17 na prohlídce a doktor si dělal legraci, že kdybych měla zájem můžeme prý porod 24 vyvolat, že akorát slouží v nemocnici. To jsem mu říkala, že na Štědrý den teda rozhodně rodit nehodlám :roll:. A potom jsem jela 23 na pásy a tam mi jiný lékař řekl, že to ještě dlouho asi nebude, tak jsem jela domů a začala přípravy. Salát, nasolit kapra, rybí polévku, vše jak má být. Tak jsem se těšila :,(. No a potom ve 4 ráno to začalo 8o, tak jsem ještě poklidila co bylo nezbytné (ať mám doma pořádek když budu pryč :) )
Malý se narodil před polednem, museli jsme nakonec císařem kvůli placentě. Bylo strašné ležet na svátky v porodnici :,(. Pustili nás z porodnice až 31.12, tak jsem si udělali Štědrý den na Silvestra :lol: a to už nám dělal společnost náš malý (2500g a 49cm) syn Maxim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15081
12.4.13 11:33
@Lerista píše:
Tak já se narodila 24.12. v 16.30 Takže zabalit a rovnou dát pod stromeček. A není to žádná výhra. Jeden dárek a máš to k narozeninám a Vánocům dohromady… Jako větší jsem nikdy neměla oslavu narozenin. O Vánocích na to nikdo nemá náladu, pak je Silvestr… Ještě, že moje dcera je až v únoru :)

No, moje máma dopadla díky tomu vždy jak sedláci u Chlumce. V práci vždy na každého vybírali a byla oslava, no když došlo na ní, nikdo neměl čas, brali si dovolenou týden před vánoci a nikdo na ní nevybíral, a vždy houby dostala.Na padesátiny dával zaměstnavatel zlatý řetízek a na ní díky vánocům taktéž zapomněli, vzpomněli si asi až po dvou měsících. Chtěla jsem jí koupit noc v penzionu v jejich bývalém statku.Na vánoce zavřeno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.4.13 12:42
@Rony83 píše: :lol: to vaši krásně trefili

spíš nám se chtělo na svět moc brzo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.4.13 14:05
@Lerista píše:
Tak já se narodila 24.12. v 16.30 Takže zabalit a rovnou dát pod stromeček. A není to žádná výhra. Jeden dárek a máš to k narozeninám a Vánocům dohromady… Jako větší jsem nikdy neměla oslavu narozenin. O Vánocích na to nikdo nemá náladu, pak je Silvestr… Ještě, že moje dcera je až v únoru :)

to mi děláme oslavu :lol: vždy po obědě i s narozeninovým dortem a balonky a malej dostane k narozeninám nějakou maličkost a pak normálně pod stromečkem dárky a ve svátek (ten má v květnu dostane normálně narozeninový dárek a něco na mls k svátku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.4.13 14:07
@ivana-domca píše:
spíš nám se chtělo na svět moc brzo :lol:
:lol: to jo no to jte teda nedočkavci :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.4.13 14:11

@Angua Jo to znám, manžel je taky 2. ledna. A ještě je Miloš (25.1.). To je na zabití, v lednu vymejšlim kdejakou kravinu, jen aby něco dostal, a pak celej rok, když něco potřebuje, co se tak dává k svátku (boty, tričko, knížka oblíbeného spisovatele ap.), tak to dostává jen tak ;)

Ještě že jsou dárkový poukazy, že třeba něco dostane v lednu, ale můžeme to využít třeba na jaře nebo v létě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
12.4.13 16:20

Tak já jsem narozená 24.12. a mám to přesně naopak - jako malá jsem si to užívala a chlubila se tím, připadala jsem si tím tak nějak zajímavá. Dárky jsem dostávala ráno a večer pak od Ježíška, takže paráda… Za to poslední roky zjišťuju, že to teda žádná výhra fakt není a bude hůř, s přibývajícíma starostma a dětima v rodině se tak nějak na ty moje narozky víc a víc zapomíná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
12.4.13 18:28

@karolina_a_betuska
Mát to s manželem podobně. Jen je rozdíl že je Miroslav (6.3) a narozeniny má 9.3. Takže vymyslet dva dárky které dostane během tří dnů je šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
12.4.13 22:35

Ahoj mam Terku take na Vanoce. misto vecere jsem rodila tata prestrih masly v 17.42.:-)stve me to malo kdo si vzpomene v tom ruchu.ale krasnej darek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
23.4.13 04:09

Tak já se přidám, já jsem 24.12. a jak už bylo řečeno…jako malá jsem se chlubila, jako starší mě ráno vzbudili s dortem a dárečkem a díky tomu, že jim to přišlo náramně vtipný mě takhle budit a fotit, tak nemám za celej život jednu jedinou inteligentní fotku z narozenin :cert: samozřejmě, nikdy žádná oslava(předvánoční shon, svátky, silvestr a kdo má potom ještě náladu slavit, že jo) :lol: po probuzení mi bylo řečeno ať jdu něco dělat, takže zdobení, vaření atd..před 2 lety první Vánoce v práci, nikdo si nevzpomněl, nevadí, neřeším, a teď poslední Vánoce s mojím, od rána jsem lítala, chystala, vařila, uklízela(můj byl u rodičů) a večer jsem odpadla..no a teď jsem na začátku těhu a porod mi teoreticky vychází na 24.12.2013 a já vím, že pokud to tak bude, tak moje dítě bude mít ty nejhezčí narozeniny.. :hug: a jen něco na závěr.. když někde hlásím datum narození, tak se všichni usmívají, jak je to krásný a fajn..a kdo si kdy vzpomněl? :lol: :mrgreen: ale můžeme být rády, že ať my nebo naše děti na tom světě vůbec jsou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová