Dítě narozené 24.12.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
12.4.13 07:03

Nemám, ale známí mají dítě teda už slečnu skoro dospělou narozenou 23.12. myslím :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
12.4.13 07:31

Moje mamka je na štědrej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.4.13 07:38

Naše malá se narodila 12.12 2012. v prosinci má narozeniny, vánoce i svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
12.4.13 07:48

@Barčaa1006 můjstarší syn je 22.12. a 30.12. má svátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
12.4.13 07:55

Nase teta se take narodila 24.12. a jmenuje se Eva.. pak mam synovce a ten se taky narodil 24.12. nevidim v tom zadnou vyhru.. :) Muj syn se narodil 7. ledna a presne jak pise Angua vsechno se musi zarizovat dopredu, protoze pak nevite jak to vyjde a jestli neco dojde :) Nas malej se narodil presne na 30. narozeniny sveho tatky, takze kluci oslavujou spolu :) tesime se na kulatiny :D to mi prijde lepsi nez Stedry den :)

• Citovat
  • Upravit
7369
12.4.13 08:01

My mame kluky 17.12 a 28.12. Sileny datumy z hlediska vseho, darku, oslav. Ted jsem cetrstve tehotna a termin opet 18.12. si to umime naplanovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.4.13 08:06

:D Já jsem si potom říkala že jsme jí mohly dat aspon jiné jméno aby neměla všechno v jednom měsíci :) ale když mě se tak hrozně líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
12.4.13 08:20

Mit svatek narozeniny a do toho vanoce tak skoda.cely zivot to ma zniceny.my mame tomase narozeneho na mikulase tak aspon ze ma svatek v breznu. starsi je dominik nar v zari a svatek ma v srpnu. prostredni vojtech svatek v dubnu a nar v cervnu. u tomiska byl zahul po cisari. vanoce no mazec a to jsem posledni kluky mela od sebe o 18 m.od manzela znami ma kluka narozeneho v prosinci a jeste k tomu adam. sestrenice je narozena na stfry den jmenuje se eva primo na stedry den. nekdy ji to mrzelo co slavit narozeniny nebo vanoce i svatek a ceky rok cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
12.4.13 08:32

@Dadys taky jsem narozená 25.prosince a teta jménem Eva slaví narozeniny na Štědrý den. Jen svátek mám v červenci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
12.4.13 08:34

@jbul Já bych to tak černě se zničeným životem neviděla. Jsou mnohem horší věci :roll:.
Muž je 2. 1. A zhlediska nákupu dárků je to fakt jedno, mezi svátkama člověk máloco kloudné koupí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
12.4.13 08:41

Já jsem taky narozená 25.prosince (1970), jako malá mi to teda dost vadilo, protože ségra je v červenci a já jsem jí ty dárky záviděla. V tom množství na Vánoce to zaniklo, navíc mnohokrát se stalo, že to co ségra dostala pod stromeček já pak dostala druhý den k narozeninám :pocitac:

Nicméně co jsem dospělá, tak si to užívám, protože 25.12. se slejzáme u nás celá rodina ne kvůli Vánocům, ale kvůli mně :mrgreen: a jelikož si kupuju dárky sama, tak si jich prostě koupím víc než pro zbytek rodiny :mrgreen:

Jinak svátek mám v únoru a pak celý rok nic… no ale říkám, jsem dospělá a co chci, to si koupím kdy chci, takže teď už tím netrpím. Ale jako dítě jsem trpěla docela dost.

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.4.13 08:43
@jbul píše:
Mit svatek narozeniny a do toho vanoce tak skoda.cely zivot to ma zniceny.my mame tomase narozeneho na mikulase tak aspon ze ma svatek v breznu. starsi je dominik nar v zari a svatek ma v srpnu. prostredni vojtech svatek v dubnu a nar v cervnu. u tomiska byl zahul po cisari. vanoce no mazec a to jsem posledni kluky mela od sebe o 18 m.od manzela znami ma kluka narozeneho v prosinci a jeste k tomu adam. sestrenice je narozena na stfry den jmenuje se eva primo na stedry den. nekdy ji to mrzelo co slavit narozeniny nebo vanoce i svatek a ceky rok cekat.

Proč zničený celý život? Malá má taky všechno v prosince a myslím že život zničený nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
12.4.13 08:43

Můj syn se narodil 18.12. a je to Adam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
12.4.13 08:49

Mě se malá narodila 27.12. Na vánoce se jí nechtělo i když si mě 24.12 málem v porodnici nechali. Svátek má v červenci. Nechtěli jsme aby měla všechny oslavy v jednom měsíci. Dárek k narozeninám ale kupujeme v rámci předvánočních nákupů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
12.4.13 10:22

Nerikam zniceny zivot jen to nekdy ty deti. mali ma narozeniny na mikulase.ale narozky slavime v sobotu tak mikulase zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová