Nemám hlen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7202
14.4.13 11:39
@TroisChéris píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No tak takové odtajnění jsem čekala! Ale mohl by mi někdo prosím vysvětlit, na co naráží tahle diskuze? Sleduju všechno, ale tady mi asi něco uniklo :potlesk:

že by na desítky diskuzí o množství, barvě, zápachu a konzistenci hlenů? :think:
:poblion:

:lol: :lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
14.4.13 11:52
@Becky00 píše: že by na desítky diskuzí o množství, barvě, zápachu a konzistenci hlenů? :think: :poblion::lol: :lol: :mavam:

to určitě nebyla žádná narážka, ani parodie :mrgreen: určitě to myslela vážně a to, že postrádá hlen jí moc trápilo a potřebovala moudře poradit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.4.13 12:02
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.4.13 12:28
@Becky00 píše: že by na desítky diskuzí o množství, barvě, zápachu a konzistenci hlenů? :think: :poblion::lol: :lol: :mavam:

No tak to by asi odpovídalo :lol: Těch je tu dost :mrgreen: Dík za osvětlení :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Reyne
14.4.13 12:36
@admin píše:
Zdravím,
anonymní přispívání slouží u citlivých témat, nikoliv u legrácek. Odtajnila jsem.Monika

Moniko, mohu se zeptat proč odtajnění? Myslím, že toto téma každý pochopil, zakladatelka nikoho neurážela, do nikoho se nenavážela a celá diskuze se nesla v ryze přátelském duchu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
14.4.13 12:43

:mavam: :mavam: jednou založím intimní téma, a už je to bráno jako žert :nevim: ještě že jsem nedala třeba fotografie 8o :mrgreen: :mrgreen:

Výhodou je, že až mě vyleká duch tak téma založit můžu :palec:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
14.4.13 12:45
@Komteska80 píše:
to určitě nebyla žádná narážka, ani parodie :mrgreen: určitě to myslela vážně a to, že postrádá hlen jí moc trápilo a potřebovala moudře poradit :jazyk:

ano, byla jsem z toho celá rozrušená, no nic budu žít dál bez hlenu a bez duchů :(

• Citovat
  • Upravit
20830
14.4.13 12:49
@K.Black píše:
když jsem byla děvče, tak chlapci říkali o dívkách že mají pekáč :nevim: já ho nikdy neměla, jen zapékací mísu :think:

@nety78 Pochybujeme o důvodu založení diskuze (navíc anonymního), proto to odtajnění. K odtajňování nepřistupujeme jen v případě urážek - viz pravidla diskuze":https://www.emimino.cz/…se/pravidla/. U tak poklidné diskuze to snad ani nebude vadit…

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
14.4.13 12:49
@K.Black píše:
ano, byla jsem z toho celá rozrušená, no nic budu žít dál bez hlenu a bez duchů :(
:) :mrgreen: tak já ti pomoc nabízela, ale zdála se ti nehygienická :P… a duchů já každý měsíc vídám dost, takže taky můžu posloužit :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
14.4.13 12:56

anonymní vkládání příspěvků je možné pouze u intimních témat nebo u příspěvků, u kterých je důležité zachovat anonymitu (posuzuje admin), anonymní příspívání je zakázáno využívat pro kontroverzní diskuse nebo napadání ostatních

:think: :think: :think:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
14.4.13 12:56

@Komteska80 jsi hodná :hug:

• Citovat
  • Upravit
13073
14.4.13 13:05

Já třeba ani nevim, co to má být ten hlen, prvně jsem o něm četla až tady na emiminu :nevim:
Ale já se na to ptát nemůžu, tak doufám, že se jednou na to někdo zeptá a já se dozvím odpověď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
14.4.13 13:08

@tamata já taky nevím, a jak píšu nikdy jsem neměla ani ducha, a vidíš, intimní dotaz a jsem odhalena, já si myslím že to má rasistický podtext :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9970
14.4.13 13:22
@K.Black píše:
@Komteska80 jsi hodná :hug:
:D když můžu, ráda pomůžu :mrgreen:…a hlavně já nejsem rasistka :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
14.4.13 13:29
@K.Black píše:
anonymní vkládání příspěvků je možné pouze u intimních témat nebo u příspěvků, u kterých je důležité zachovat anonymitu (posuzuje admin), anonymní příspívání je zakázáno využívat pro kontroverzní diskuse nebo napadání ostatních:think: :think: :think:

musíš přístě založit víc intimní téma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová