Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
přeočkování a zůstat v nemocnici?? proč ses nezeptala?? jinak pochybuju, že tam mají místo pro dítě
A proč sis to nezjistila předem, jestli to jde?
Asi záleží jak staré máš dítko a na kterém oddělení budeš. Podle mě ti to povolí, ale dítě dají na dětské oddělení.
já jim to říkala ale když mi to nenabídli, tak asi to nepujde.. noo tak podepíšu reverz
Anonymní: A odkud jsi? A myslíš že by jsi ještě nesehnala hlídání?
Jestli ti vezmou dítě, záleží na oddělení, ale pochybuju, že ti ho vezmou jinam než na dětské (a tam asi nejdeš)
. Jiná oddělení nejsou vybavená na pobyt dětí (nejen jídlo) a některá jsou pro ně i nevhodná (možnost infekce).
podepsat revers je docela risk,pokud tě mají 24hodin monitorovat.zkus se podívat po nějakých hlídacích agenturách,nebo popros sousedku,babičky,někdo se určitě najde ![]()
sorry ale lina huba, hole nestesti…to, ze ti to nenabidli sami, nemusi nutne znamenat, ze to nejde…neda se jim jeste zavolat?
jenny.fields píše:
Na přeočkování čeho, jestli se můžu zeptat![]()
Taky jsem nad tím přemýšlela, ale nevím jestli anonymka nemá nějaké autoimuno onemocnění, nebo třeba transplantovaný orgán
jinak se mi to taky nezdá.
Taky nepíšeš, jak staré máš děcko. Moc málo informací ![]()
Každopádně je blbost, aby se tebou dítě bylo v nemocnici.
Tak si tam pokud možno ještě teď zavolej, v nemocnici určo někdo někde bude ![]()
Monny89 píše:
Tak si tam pokud možno ještě teď zavolej, v nemocnici určo někdo někde bude
souhlasim
Ahoj.. nevim odkud jsi, ale v Brne treba maji pro tyto pripady takovou ubytovnu pro deti, zrizuje to Magistrat, je to v Reckovicich, ale ted si nevzpomenu jak se to presne jmenuje. Pecovatelska stanice? No nejak podobne. Zadas na urade.
Já myslím že záleží na jaké oddělení jdeš a jak ti nemocnice vyjde vstříc,kdyby měli místo tak třeba jo.Ale to si měla řešit asi dříve ![]()
-- no tak dobrý, babičky nemáme, dověděla jsem se to dneska a zítra mam nastoupit na infekční, tam asi mALÝ DETI NEMŮŽOU.. no nic každopádně díky..
ahoj holky, chci se zeptat.. zítra nastupuji do nemocnice a nemám hlídání.. myslíte, že si malou můžu vzít sebou?? ale oni mi to nenabídly..
**jdu na přeočkování a chtějí, abych zůstala na pozorování 24h min.. nebo mam podepsat reverz??
co mam dělat?? máte zkušenost?? díky