Nemám hlídání a jdu do nemocnice...?

Anonymní
8.9.11 17:03

nemám hlídání a jdu do nemocnice...?

ahoj holky, chci se zeptat.. zítra nastupuji do nemocnice a nemám hlídání.. myslíte, že si malou můžu vzít sebou?? ale oni mi to nenabídly..
**jdu na přeočkování a chtějí, abych zůstala na pozorování 24h min.. nebo mam podepsat reverz??
co mam dělat?? máte zkušenost?? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
8.9.11 17:06

přeočkování a zůstat v nemocnici?? proč ses nezeptala?? jinak pochybuju, že tam mají místo pro dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.9.11 17:06

A proč sis to nezjistila předem, jestli to jde?

Asi záleží jak staré máš dítko a na kterém oddělení budeš. Podle mě ti to povolí, ale dítě dají na dětské oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.11 17:08

:-( já jim to říkala ale když mi to nenabídli, tak asi to nepujde.. noo tak podepíšu reverz

• Citovat
  • Upravit
3211
8.9.11 17:14

Anonymní: A odkud jsi? A myslíš že by jsi ještě nesehnala hlídání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.9.11 17:21

Na přeočkování čeho, jestli se můžu zeptat 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.9.11 17:45

Jestli ti vezmou dítě, záleží na oddělení, ale pochybuju, že ti ho vezmou jinam než na dětské (a tam asi nejdeš) :nevim: . Jiná oddělení nejsou vybavená na pobyt dětí (nejen jídlo) a některá jsou pro ně i nevhodná (možnost infekce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.9.11 17:50

podepsat revers je docela risk,pokud tě mají 24hodin monitorovat.zkus se podívat po nějakých hlídacích agenturách,nebo popros sousedku,babičky,někdo se určitě najde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.9.11 18:01

sorry ale lina huba, hole nestesti…to, ze ti to nenabidli sami, nemusi nutne znamenat, ze to nejde…neda se jim jeste zavolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.9.11 18:03
jenny.fields píše:
Na přeočkování čeho, jestli se můžu zeptat 8-o 8-o

Taky jsem nad tím přemýšlela, ale nevím jestli anonymka nemá nějaké autoimuno onemocnění, nebo třeba transplantovaný orgán :nevim: :nevim: jinak se mi to taky nezdá.
Taky nepíšeš, jak staré máš děcko. Moc málo informací :nevim:
Každopádně je blbost, aby se tebou dítě bylo v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.9.11 18:19

Tak si tam pokud možno ještě teď zavolej, v nemocnici určo někdo někde bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
8.9.11 19:09
Monny89 píše:
Tak si tam pokud možno ještě teď zavolej, v nemocnici určo někdo někde bude :palec:

souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
8.9.11 19:18

Ahoj.. nevim odkud jsi, ale v Brne treba maji pro tyto pripady takovou ubytovnu pro deti, zrizuje to Magistrat, je to v Reckovicich, ale ted si nevzpomenu jak se to presne jmenuje. Pecovatelska stanice? No nejak podobne. Zadas na urade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
8.9.11 19:18

Já myslím že záleží na jaké oddělení jdeš a jak ti nemocnice vyjde vstříc,kdyby měli místo tak třeba jo.Ale to si měla řešit asi dříve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.11 19:27

-- no tak dobrý, babičky nemáme, dověděla jsem se to dneska a zítra mam nastoupit na infekční, tam asi mALÝ DETI NEMŮŽOU.. no nic každopádně díky..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML