Nemám papír o jméně dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
463
31.8.20 18:58

Nemam papir o jmene ditete

Ahoj holky prosim dotaz manzel je sluzebne pryc vrati se nejspis az na termin porodu snad tedy :D :lol: stalo se vam nektere ze jste nemeli podepsany papir na matrice na jmeno ditete? Jako prijmeni i otec dle oddaciho listu ale jmeno bude to problem? :nevim: moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SAJ
17073
31.8.20 18:59
@Tyna_matiss píše:
Ahoj holky prosim dotaz manzel je sluzebne pryc vrati se nejspis az na termin porodu snad tedy :D :lol: stalo se vam nektere ze jste nemeli podepsany papir na matrice na jmeno ditete? Jako prijmeni i otec dle oddaciho listu ale jmeno bude to problem? :nevim: moc dekuji

Jména všech dětí jsme řešili až po porodu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.8.20 19:00

Přesně tak jméno křestní se vyplňuje v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.8.20 19:01
@SAJ píše:
Jména všech dětí jsme řešili až po porodu. ;)

Takze kdyz nebudu mit ten papir co v dobe kdy sme nebyli vziti ze chceme aby to byla natalka nebo martin tak zo nevadí ja uz jsem ze vsech tech papiru uplne mimo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
31.8.20 19:02
@Tyna_matiss píše:
Takze kdyz nebudu mit ten papir co v dobe kdy sme nebyli vziti ze chceme aby to byla natalka nebo martin tak zo nevadí ja uz jsem ze vsech tech papiru uplne mimo :(

Myslím, že můžeš být úplně v klidu - a ať se ti miminko vyklube rychle a bez všech zádrhelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021

Já to nechápu, jste oddaní, a budeš rodit… co za papír se řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853

@Tyna_matiss Na to papir neni. V porodnici jmeno nahlasis. Rozhodujici ale je jmeno, ktere potom nahlasite na matrice, kde vam vystavi rodny list :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.8.20 19:03

@kavulenka takze na jmeno az v porodnici jen kdyz nejsou partneri vziti musi se na matriku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S

@Tyna_matiss pokud jste manželé, tak nepotřebujete podepsaný žádnou dohodu o jméně.
My jsme dali jméno dceři až půl hodiny po narození, nikdo na nás netlačil s žádnýma papíry

• Citovat
  • Upravit
53518
@Tyna_matiss píše:
Takze kdyz nebudu mit ten papir co v dobe kdy sme nebyli vziti ze chceme aby to byla natalka nebo martin tak zo nevadí ja uz jsem ze vsech tech papiru uplne mimo :(

Kdybyste nebyli manželé, musela bys kvůli příjmení mít souhlasné prohlášení. Jméno se řeší až po porodu klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
31.8.20 19:04
@J_Doe píše:
Já to nechápu, jste oddaní, a budeš rodit… co za papír se řeší?

Klid, některé porodnice chtějí vypsaná jména předem, pitomost, která neni povinná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.8.20 19:04

@J_Doe no kdyz sem rodila syna nebyli jsme vziti a museli sme mit uznani otcovstvi a psalo se tam jmeno a i prijmeni myslela jsem ze je to i kdyz jsme vziti ze se to vztahuje i na krestni jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
31.8.20 19:06
@Russet píše:
Kdybyste nebyli manželé, musela bys kvůli příjmení mít souhlasné prohlášení. Jméno se řeší až po porodu klidně.

Nemusela. Jen kdyby chtěla dát dítěti příjmení po otci - což mi teda připadá u nesezdaných rodičů jako pitomost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.8.20 19:08
@Tyna_matiss píše:
@J_Doe no kdyz sem rodila syna nebyli jsme vziti a museli sme mit uznani otcovstvi a psalo se tam jmeno a i prijmeni myslela jsem ze je to i kdyz jsme vziti ze se to vztahuje i na krestni jmeno

Jo tááák, tak to ne, když jste manželé není nic potřeba. My jsme neměli ani vybrané jméno, když jsem rodila. :-)

V pohodě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.8.20 19:09
@SAJ píše:
Klid, některé porodnice chtějí vypsaná jména předem, pitomost, která neni povinná.

Jj, už mi to došlo o co jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky