Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny,
dřív nás v praci byly 3 lidi…dnes je jich tam 150. ![]()
Jsem introvert, nemam ráda dav lidí.
Chápu, že majitelé potřebovali rozšířit firmu, ale já psychicky trpím.
A je tam hodně źenských, slepičinec. Jenom to pomlouvá. ![]()
Kdybych se lépe učila, mohla jsem sedět v kanceláři.
Ale to je hrozné tolik lidí. Když jsme tam byli tři lidi, bylo tam ticho, klid.
Nemam ráda lidi.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No a nezvládá se ta práce lépe ve více lidech, než ve 3? Jako já taky preferuji menší kolektiv a komornější prostředí, ale neumím si představit to monstrózní rozšíření vaší firmy, že ze 3 je práce pro 150. Co děláš za práci?
A mimochodem v kanceláři se pomlouvá úplně stejně jako v továrně, nemocnici, drůbežárně nebo marketu. Je to o lidech jako jednotlivcích, kteří tvoří kolektiv.
@teroonka dělám fyzickou práci..Majitelé chtěli rozšířit firmu, tak je tam více kanceláří více lidi ve výrobě a my 4 uklizecky. A slysela jsem jak mě pomlouvaly…slepičinec. Nemam ráda lidi, kdyz jsem tam byla sama, bylo mi fajn.
@SabinaBaranková píše: Více
Kdo chce pomlouvat, důvod si najde vždycky. Zkus se povznést, neposlouchat, nevnímat, myslet si své, udělat práci a nenechat se zdeptat.. nebo hledat jinou, v menším provozu.
A bylo někdy něco, co ti nevadilo? Zatím to vypadá, že si za vším něco najdeš ![]()
Neříkám, že uklízečka nemaká, ale co děláš tak fyzicky náročného, když jsi uklízečka?
To se lehce napíše. Ale ason uz vim, že pomlouvaji, tak uz se nebudu tolik bavit o osobním životě. No chci se domluvit s vedoucím, jestli by mě nepředal na jinou pozici.
Ale ted jsem zkusila požádat pred 3mi tydny jestli bych mohla pracovat sama, mit svůj usek, to mi vyšli vstříc vedouci se sefovou a předělával ss kvůli tomu sysrem práce a ted bych šéfové rekla, že bych rada na jinou pozici, tak radši s vedoucím.
A ještě chlap tě pořád šmíruje. Ty to máš opravdu těžké.
@Dahlia0409 píše: Více
Zkus si práci uklizecky a uvidíš sama.🙂 tady nejde o tu praci, ale o mnozstvi lidi, ten dav okolo.
Ty lidi všude. Ja bych všem nejradši řekla: běžte všichni dom.
Neboj, zkusila jsem si to
Proto se ptám, co je na tom FYZICKY náročného?
@mado píše: Více
Už nesmíruje, napsala jsem mu na seznamce svoje.
@Dahlia0409 píše: Více
Jako nic, ale řeším dav lidí, ti lidi všude okolo, ty pomluvačné ženské. Tam lidi, tam lidi a tam lidi. Jeste kolegyně pomluvačné.
Ja nemam rada lidi kor dav lidí.
Jenže kam utéct.
No tak to ti potom nezbývá asi nic jiného, než si najít práci někde jinde, která ti bude vyhovovat. ![]()
Uklízečku můžeš dělat i samostatně bez lidí, řekla bych. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat