Nemám žádná prsa

Anonymní
2.5.16 15:16

Nemám žádná prsa

Ahoj, chci se zeptat, jestli jste na tom někdo podobně jako já - potřebuji uklidnit, podpořit, že v tom nejsem sama.
Už od puberty mám sotva jedničky, opravdu mým prsům ani jedničky nejde říkat. Ještě že existují podprdy push-up.Dost mě to trápí. V těhotenství a při kojení samozřejmě prsa povyrostly, ale ted už zas nic.
Manželovi to nevadí, vzal si mě i s nulkama, ale občas mám z toho depku. Říkám si, že mu to musí určitě vadit, že má ženskou bez prsou.Na plastiku nemám peníze a hlavně odvahu.Chci se zeptat: jste na tom někdo podobně nebo to tak mám opravdu jen já? :(
Děkuji za odpovědi a podporu :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
2.5.16 15:21

Ahoj, mam taky maly prsa a ziju uplne normalne ;)
Zkousela jsi posilovat? Me se trochu zvetsily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.5.16 15:23

Na to ti odpovím asi takto

pokud nemáš.. dá se cvičit i doma, zadarmo, dítě je výborná cvičební pomůcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.16 15:24
@kaja00 píše:
Ahoj, mam taky maly prsa a ziju uplne normalne ;)
Zkousela jsi posilovat? Me se trochu zvetsily :)

Ahoj :mavam: Opravdu? Jaké cviky?
Já cvičím tak, že dám proti sobě dlaně a jakoby stlačuji, ale nic :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.16 15:25
@Bora-Bora píše:
Zakladatelko, já tenhle problém nemám a neznám, prsa mám velký. Nicméně zastávám názor, že i s malýma prsama můžeš nadělat parádu, ale musíš se i je mít ráda. Pokud máš narušený sebevědomí, tak ti ani žádná přiblblá plastika nepomůže. Člověk se musí mít rád takový, jaký je. V tom je ta síla osobnosti. Muže sis našla a určitě hlavně proto, že tě má rád takovou, jaká jseš. Začni se mít ráda a budou se ti líbit i tvoje prsa. :kytka:

Ahoj, ano, já vím, nehroutím se z toho, jen občas mám nějaké blbé období a dost mě to štve. Jko třeba teď :D

• Citovat
  • Upravit
4164
2.5.16 15:29
@Anonymní píše:
Já cvičím tak, že dám proti sobě dlaně a jakoby stlačuji, ale nic :?

no to je opravdu nic… teda skoro. Je pravda, že důležité je vyvinout ten tlak, ale mnohem lépe do toho tu sílu dáš, když začneš dělat kliky. Můžeš začít „dámskými“ kdy máš opřená kolena a jak posílíš přejít na „pánské“ a pěkně na špičky. A když se naučíš používat prsní svaly tady na klikách, můžeš dělat i tohle ruční přetlačování, které se hodí, třeba když máš někde čas, ale je blbí si lehnout a klikovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.5.16 15:31
@Anonymní píše:
Ahoj, ano, já vím, nehroutím se z toho, jen občas mám nějaké blbé období a dost mě to štve. Jko třeba teď :D

Jak píše Bora-Bora… moje žena má taky takové půlky a mě to příjde stejně sexy, jako plný výstřih, ale ona pořád jen básní o silikonech a když vidí výstřih s pěknýma prsama, hned na mě útočí „No vidíš, není to hezčí?“ a to mě od ní mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.5.16 15:32
@Anonymní píše:
Já cvičím tak, že dám proti sobě dlaně a jakoby stlačuji, ale nic :?

No chodim do posilovny, je tam na to jeden stroj, kdy ruce jdou jakoby dopredu, spatne se to popisuje :mrgreen:
Ale prosimte nemysly si, zr nejak moc, tak normalne, nabraly sval :mrgreen:
Zkus si vzit cinky, a posilovat.. Ale za me, ja nesla do posilovny kvuli tomuto, ale kvuli celkovemu zpevneni, pevnejsi a o cm nebo dva vetsi prsa byly bonus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
2.5.16 15:33

Zakladatelko, jsem na tom stejně… kromě těhotenství a kojení jsem se na víc jak A nedostala… po kojení to je nejen malé, ale ještě nevzhledné…
jako mladší mě to dost trápilo, ale nějak mi to přestalo časem vadit…
teď jsem docela zhubla a tím přišla o další kus toho mála…
a jak píšeš, ještě že jsou push-upky… pokud je manžel s nimi v pohodě, buď taky… však ti je nikdo jiný neokukuje, ne?
Akorát jsem se už navěky rozloučila s opalováním nahoře bez…
včera jsem si na práci na chatě vzala sportovní podprsenku a to byl hrudník jak u kluka :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.5.16 15:41
@Bora-Bora píše:
@gabrriel nesnáším silikony, je to poznat a přijde mi to asexuální, ostatně jako veškeré plastiky. :zed: :zed: :zed: Nebo umělý řasy a drápy :roll:

tak umělý drápy a řasy taky ee, proti silikonům zas tak názor nemám. Respektive pokud jsou to ty anatomické, tak ještě jo. Ale takový ty dvě půlkulaté bábovičky, to je fakt otřesný. Ale důležité je i jaké to bude „na omak“ to ozkoušený nemám… ale rozhodně já nepotřebuju, aby si je zvětšila. má krásnou postavu jako celek a jak jsem psal, pokud by pro mě chtěla vypadat víc sexy, mohla by začít cvičit. (jo je to asi trošku úchylka, ale jak má těď poměrně vypracovaný ruky z toho jak drží prska, tak mě ty ruce přijdou sexy a kdyby tak cvičila třeba i nohy a zadek, nebo příško pro lehce rýsující se břišáky). Ale nenutím ji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.5.16 15:43
@Jarka K píše:
Zakladatelko, jsem na tom stejně… kromě těhotenství a kojení jsem se na víc jak A nedostala… po kojení to je nejen malé, ale ještě nevzhledné…
jako mladší mě to dost trápilo, ale nějak mi to přestalo časem vadit…
teď jsem docela zhubla a tím přišla o další kus toho mála…
a jak píšeš, ještě že jsou push-upky… pokud je manžel s nimi v pohodě, buď taky… však ti je nikdo jiný neokukuje, ne?
Akorát jsem se už navěky rozloučila s opalováním nahoře bez…
včera jsem si na práci na chatě vzala sportovní podprsenku a to byl hrudník jak u kluka :mavam: :mavam:

to je to co nechápu - proč se neopalovat nahoře bez? Jak to chlapa nevzrušuje, tak to schovám? Věř mi že malá prsa nikoho nepohoršují a naopak, pokud má holka prsiska, která se bez podprdy rozlejou někam do stran a sundá tu podprsenku, to mě přijde poměrně „nepříjemný“ a ty holky to právě dělaj. A věř mi, je spousta těch co se rádi kouknou i na malá prsa. (pokud ti jde o ten pocit ukázat něco na co se koukne někdo se zalíbením, jinak tu poznámku nechápu.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
2.5.16 15:46

@gabrriel já se opalovala nahoře bez dřív - to byly sice malý áčka, ale pevný… po kojení a teď ještě zhubnutí už prostě ne. Necítila bych se dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
2.5.16 15:49
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, jestli jste na tom někdo podobně jako já - potřebuji uklidnit, podpořit, že v tom nejsem sama.
Už od puberty mám sotva jedničky, opravdu mým prsům ani jedničky nejde říkat. Ještě že existují podprdy push-up.Dost mě to trápí. V těhotenství a při kojení samozřejmě prsa povyrostly, ale ted už zas nic.
Manželovi to nevadí, vzal si mě i s nulkama, ale občas mám z toho depku. Říkám si, že mu to musí určitě vadit, že má ženskou bez prsou.Na plastiku nemám peníze a hlavně odvahu.Chci se zeptat: jste na tom někdo podobně nebo to tak mám opravdu jen já? :(
Děkuji za odpovědi a podporu :D

Buď v klidu, nejsi jdiná kdo není moc vybavený, já to beru třeba v létě jako velkou výhodu, nic se mi nikde nepotí :mrgreen: když potkám ženu s velkýma prsama tak jí lituju, že jí určitě bolej záda atd. Chlap mi doma říká že mu to stačí ale mě ne no, je to v hlavě, tak mi několikrát nabídl abych si nechala silikony ale to já se zase bojím no. Blbá situace. No i když, moje švagrová si nechala prsa udělat a je velice spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
2.5.16 15:53

Musím tě uklidnit, zakladatelko, prostě každá jsme s něčím nespokojená-já mám prsa obrovské, chtěla bych menší překáží mi, nikdy si nevezmu šaty bez ramínek, když jsem měla prádlo na vyndávací ramínka, tak ty ramínka rupla. :poblion: takže si nevybereš, každý chce co nemá. pokud tě to hodně děsí našetři si na silikony, zase to taková částka není, budeš štastná, obohatíš život, stojí to zato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.5.16 15:55
@Bora-Bora píše:
CTak ženě fandím, taky jsem začala hodně cvičit a je to hned znát a to oblečení o velikost menší je úplně nejlepší :potlesk:JInak já dokážu pochopit, že má někdo komplex z toho, co frčí a on to nemá. Nicméně pořád zastávám ten svůj samý názor - podstatné je mít se rád. Asi kdybych neměla velký pevný prsa, taky bych to tu třeba řešila a porovnávala. :nevim:

ale tak ona nepotřebuje shazovat centimetry, už teď je štíhlounká oblečení XS-S, ale řekl bych to tak, že to je spíš taková ta přirozeně štíhlá postava, než spojená sportem a takové svalové zpevnění by ji pomohlo a cvičení i zlepšje náladu a to by kolikrát potřebovala a také i celkově vážení si svého těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová