O2 aréna v Praze - vstup

39
30.4.16 08:57

O2 aréna v Praze - vstup

Krásné ráno, někteří už si možná všimli, že jsem takový mimoň, který se vůbec neorientuje ve světě a má absurdní dotazy, tak abych nezklamala, opět jeden mám.
Za pár měsíců se poprvé chystám na koncert a to do o2 arény v Praze. Mám VIP, které umožňuje přednostní vstup - stání u pódia.
Celkem by mě ale zajímalo, jak to funguje?
Otevřou dveře a nastane chaos, kdy mě lidi ušlapou nebo otevřou dveře, zeptají se, kdo má VIP a pošlou nás dovnitř? Jdu tam sama, takže to neokoukám od kamarádky. :lol:
Jinak, u VIP je napsáno „přítomnost koordinátora“, to znamená co? Kdo je to ten koordinátor, co dělá?
Fakt se omlouvám, až projdu svět, snad přestanu mít stupidní dotazy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
577
30.4.16 09:02

Ahoj, kdyz jsme meli vip, tak mas i svuj vstup, kde ovsem plati i stejna pravidla jako u normalnich vstupu - prohlizi kabelku a prochazis ramem. Ale kde preste ten vstup je tak to nevim, nevenovala jsem tomu pozornost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
30.4.16 09:04

Ale koukam ze mate neco u podia 8o to my sedeli nahore s rautem… tak to vubec nevim sorry :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.4.16 09:09

VIP vstup je tusim zvlastni vstup, brana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.4.16 09:14

@Binnie A je tam někde napsané „vip vstup“? Přeci jen ta o2 aréna není zrovna malá, nerada bych hledala vstup a zmeškala koncert :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.4.16 09:16

Já teda sedela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.4.16 09:23

@barb19 Tak každému přeci jen vyhovuje něco jiného, já se třeba i ráda zavlním do rytmu, takže mi více bude vyhovovat to stání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.4.16 09:25

No prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.4.16 13:34

Jestli si to dobře vybavuju, tak jsou tam tak 3-4 vstupy nadepsaný VIP, takže to určitě najdeš. Ty vstupy jsou kousek od vstupu do galerie Harfa.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.4.16 14:29

@Kubido A jen tak ze zkušenosti nevíš, který vstup pouští první? Mezi několika tisíci lidmi to bude doslova boj o nejlepší místa, tak abych chytla aspoň nějaké přiměřeně dobré :lol:
Nebo pouští všechny VIP najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová