Nemám žádnou menstruaci

16986
28.4.14 09:26

@Attila8 a jak funguje ta kamaradka, neprobiraly jste to spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11592
28.4.14 09:29

Tak sama vidis, ze HA je svinstvo. Ja ji brala podstatne kratsi dobu nez ty a cKlus se mi srovnaval asi rok a pul. Byt tebou, tak zkusim nejake bylinky, mrkni na dedekkorenar, muzes mu i napsat, ma tam uzasne veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
28.4.14 09:33

Já jsem brala HA taky v kuse, ale vždy jen ty 3 platíčka co byly v balení. Potom jsem měla vždy pauzu a pak zase 3 po sobě. Řekl mi to tak doktor. Otěhotněla jsem ihned po vysazení.
Dej tomu ještě čas, 5 měsíců zatím nic není. Po tolika letech braní HA si tělo musí zvyknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
28.4.14 09:35

HA je šílenej bordel a není se čemu divit, že MS nemáš 10 let vlastně tělu zabraňuješ, aby mělo přirozený cyklus a teď ze dne na den se to má vrátit tam, kde to bylo-to tak není…já měla to samé, brala jsem ji asi 8 let…hned po vysazení jsem otěhotněla, ale bylo to zamlklé, kamarádka to stejné, pak jsem po revizi byla opět bez MS, takže vyvolávací injekce, slabá menstruace, tak jsem nasadila Gynex, Kontryhel a otěhotněla jsem opět a každou hodinou čekám porod…ale určitě to chce čas, když si přečteš taky některé diskuze, tak se holkám MS srovnávala i rok třeba… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
28.4.14 09:40

Ahoj, nepotesim Te.. Nebo potesim? no uvidime..jsem ten stejny pripad co Ty..antina od 15let do 28let..po vysazeni nejdriv menzes par mesicu byla, ale dle utz jsem vedela, ze vajecniky jsou zmensene a bez folikulu..:( po par mesicich uz menzes neprisla vubec a byl kolotoc s agolutinem..ani po vic jak roce nic-sliznice sice trochu zacla rust-ale vajecniky utlumene-male bez foliku:( vdala jsem se a chtela mimi, takze pomohl opravdu jen clostyl-pregnyl-utrogestan! Jinak bych asi cekala jeste dnes..nu, ale vajecniky to krasne probudili-nam nejuzasnejsiho syna na svete-ma 2roky a v brisku mam ted 11tydnu stare druhe mimi, ale bohuzel opet po clostylu-pregnylu-utrosi. Samo uz mi to proste nejde-ta antina mi uspala vajecniky na dobro asi..cetla jsem nekde, ze je chyba i v case nasazeni antiny-ze vajecniky se zacinaji vyvijet v puberte a ze kdyz clovek v 15-17 nasadi antinu, tak nedozraji a musi dozravat az po vysazeni s tim ze byly umele utlumovane:(
Kdybych to vedela..no, pokud budu mot dceru, vim ze ji vybavim krabici kondomu a od antiny ji budu chranit..
NICMENE-jedno detatko mam a druhe na ceste a to je to nejvic nejkrasnejsi a nejdulezitejsi! :dance: :srdce: :kytka:
Takze bez ohledu na postup-dulezity je vysledek! TAKZE TI PREJI BRZY // a miminek kolik jen budes chtit! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
28.4.14 09:40

Supr věc, tahle HA. :poblion: Rozšířený mýtus je, že při braní HA je normální cyklus. Jedná se pouze o pseudocyklus a krvácení není normální menzes.
Zkus Gynex, hodně holek si chválí, že jim srovnal cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
28.4.14 09:49

Já ti nevím, a dělal ti doktor nějaký vyšetření? Píšeš, že už rok s tím máš problémy a to chodíš jenom na vyvolávačku? Má ti udělat hormonální profil a popř. ještě jiná vyšetření, jestli je všechno v pořádku. Já si na HA nestěžuju a jsem ráda, že ji někdo vymyslel. Brala jsem 12 let, mezitím jsem rok měla vynechaný, všechno v pohodě a pak po vysazení jsem měla MS zas každý měsíc. Ono záleží na tělu a na cyklu, nikdy nevíš, jestli by se MS nerozházela časem i bez HA. Je to individuální. Ale jak říkám, doktor by ti měl udělat ještě jiná vyšetření. Můj názor je ten, že bez dalších hormonálních přípravků na obnovení cyklu se ti MS možná sama nerozjede :nevim: Možná jo, ale jsi ochotná čekat? Já bych to ve 28 čekáním asi neřešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
28.4.14 10:01

Attila8 tak to me mrzi, ze Ti clostuk nesedi..co ten druhy? co ma stejny ucinky a jiny nazev..? Jinak me se prvni tri cykly s clostlem neurodilo nic moc..ale s kazdym dalsim cyklem folik rostl vic a 4 se povedlo..ted podruhe po dlouhem vlastnim snazeni opet nic, tak znovu clostik a vyslo to hned napodruhe-coz je pro me zazrak po tolika mesicich ovu testu, vitaminu atd. Jako ten clostik je samozrejme sajrajt..ne ze ne!!!Ale ja jsem bez nej snad skoro sterilni:(( Takze kdyz to holt jinak neslo.. No kazde telo jine-kazdy clovek jiny-nejen ve vanecnicich-genetice-zivotasprave atd. Ale aniz bych te chtela strasit- diky mym zkusenostem, se zrochu bojim, ze to srovnani ti bez hormonu mozna fakt jen tak nepujde..:(( tedy treba za napr.3roky se to TREBA samo podda..ale treba ne..ja se rozhodovala taky ve 29, co dal a clostil byl prijatelne riziko..a nastesti to vyslo. Zkus treba pres leto uzivat ten gynex, pit kontryhel, misto draheho inofoliku pojidat hrst buraku denne a jeden pomeranc..a kdyz po pul roce nic-tak radeji necekej a zkus s lekari nejaky jemny postup hormonalni lecby..kolik jsi mela tech clostilu denne, ze ti to udelalo takovou paseku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
28.4.14 10:01
@Pomka píše:
Já ti nevím, a dělal ti doktor nějaký vyšetření? Píšeš, že už rok s tím máš problémy a to chodíš jenom na vyvolávačku? Má ti udělat hormonální profil a popř. ještě jiná vyšetření, jestli je všechno v pořádku. Já si na HA nestěžuju a jsem ráda, že ji někdo vymyslel. Brala jsem 12 let, mezitím jsem rok měla vynechaný, všechno v pohodě a pak po vysazení jsem měla MS zas každý měsíc. Ono záleží na tělu a na cyklu, nikdy nevíš, jestli by se MS nerozházela časem i bez HA. Je to individuální. Ale jak říkám, doktor by ti měl udělat ještě jiná vyšetření. Můj názor je ten, že bez dalších hormonálních přípravků na obnovení cyklu se ti MS možná sama nerozjede :nevim: Možná jo, ale jsi ochotná čekat? Já bych to ve 28 čekáním asi neřešila :think:

Souhlasim.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
28.4.14 10:06

Attila8 rozhodne trvej na vysetreni!! To pro tebe zasadni je ted zmerit hornonalni profil (fsh-to je prave ten rist foliku a je obsazen i v clostilech..a pak jeste nejake-co ani nevim jak se jim nadava..) Dela se to myslim cca 5dc.. At vis na cem jsi- me hyndarka poprve nedelala, neb bylo jasne, ze vajecniky nefunguji a potrebuji pridat fsh, podruhe uz mi to delala hned a vyslo to ok-ackoliv telo stejne nebylo zcela v kondici, bylo hormonalne v norme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 10:25

A co štítná žláza? tu máš v pořádku? ta taky dělá docela paseku v cyklu a s otěhotněním, když se neléčí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.14 10:34

My se taky snažili skoro rok, antikoncepci jsem brala cca 10let a z toho 6 let bez přestávek, když se nadařilo mi zjistili sníženou funkci štítné žlázy, nasadili mi léky a otěhotněla jsem nakonec po clostylbegit-pregnyl-utogestan a to u obou dětí

• Citovat
  • Upravit
4486
28.4.14 10:42

Měla jsem to stejně. HA od 19 do 28 (cca), pak bez cyklu. Pomohla mi homeopatika - ale celková léčba, ne si něco nasadit.
Ještě mi na vše, na co jsem je kdy zkusila, pomohly ajurvédské čaje http://www.everest-ayurveda.cz. Manžel používal na bolesti zad, já na menstruační bolesti (excessive menstruation tea - během jednoho cyklu slabší cyklus, slabší bolesti a nyní po pár měsících si dávám jeden šálek 1. den MS a jsem bez bolestí).
Dívala jsem se, že tam je i čaj Menstruační cyklus a Absence menstruace. Já je kupuji ve výživě a čtu si složení, nesnáším zázvor. :-) Zkus si tam vybrat, za 90 Kč 100g směsi, já jim po zkušenostech věřím. Jiným čajům ne. Jo a jsou dost hnusné, jeden vedle druhého. :-)
Brát jiné hormony místo HA bych asi nevolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
28.4.14 12:11

Panebože to je hrůza co ta antiko dělá :roll: :roll: zlobte se na mě jak chcete, ale já bych zakázala antiko plošně pro nezletilé. Jak je možný že gyndr předepíše antiko nezletilé holce která se ještě vyvíjí? Vždyt to tělo ještě není pořádně zralý a v tu chvíli jak se blokne vývoj umělými hormony tak je přece jasný že se v budoucnu dají očekávat problémy s otěhotněním. Mě by zajímalo co se vlastně v tom těle které bylo v 15-16 letech zabrzděno hormony děje ve chvíli kdy ty hormony přestanou tělu dodávat…ale ony se vlastně začnou dodávat hormony přesně opačné. Napřed aby tělo neovulovalo a neotěhotnělo a pak aby ovulace byla a tělo otěhotnělo.
SVĚT SE ZBLÁZNIL :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
28.4.14 12:24

@jitkabokule no, ještěže zakázána není. Neumím si představit mít v 18ti dítě. Šla bych na potrat. Tak co je potom horší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí